Oradea (47)
Raspunsuri - Pagina 20
cristina22 spune:
Moni-eu stiu ca pana la 5 ani e recomandat ca incaltamintea sa fie montanta(pe glezna) si cu talonet, chiar daca copilu' nu are tendinte de platfus.
Poti incerca prin magazine, eu stiu ca se gasesc.
C+C=Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
Mercedes spune:
moni-de talonetele pentru picior platfus se ocupa o fundatie care isi are sediul pe locul fostului cimitit olosig nu mi vine in minte numele fundatiei acuma. Stiu ca si cu cristi am ajuns acolo dar pana la urma nu a fost cazul.
moni_or spune:
MERCE, multumesc mult, o sa trec neaparat pe acolo luni sau marti, sa vad daca au si pt. picioruse asa mici.
CRIS, inseamna ca tu i-ai luat lui Andrei pantofiori cu talonete pana la 5 ani?Si i-ai luat din magazine normale?
Noapte buna la toata lumea!
Monica, mami de Luca Andrei si 10+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
cristina22 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui moni_or CRIS, inseamna ca tu i-ai luat lui Andrei pantofiori cu talonete pana la 5 ani?Si i-ai luat din magazine normale? Noapte buna la toata lumea! Monica, mami de Luca Andrei si 10+ Doamne, ai grija de minunea din burtica mea! "Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13) |
ei, nici chiar asa, da' am urmarit mereu sa aiba ridicatura aceea pe talpa.Toti pantofii nu puteau fi cu talonet, mai ales pt ca ta-su e cu pantofii sport si trebuia sa-si incalte si baiatul cum ii place lui.
C+C=Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
szivarvany spune:
tuturor ce-si serbeaza onomastica azi !
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
moni_or spune:
LA MULTI ANI TUTUROR MIAHILOR, GABRIELILOR SI DERIVATELOR!
Monica, mami de Luca Andrei si 11+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
cristina22 spune:
So, Gabicile noastre dau azi de baut
TUTUROR SARBATORITILOR DE AZI
C+C=Andrei
Gabi_K spune:
multzam, la fel si din partea mea La Multi Ani tuturor care sarbatoresc azi!
bautura o dau de acum, dar cu mancarea va trebui sa asteptati inca o saptamana... abia ieri a plecat zugravul de la noi, a terminat baia si bucataria, acum mai trebuie sa vina mobila. Pana atunci doar hrana rece sau preparate la microunde... Ieri am lucrat cat incape, am facut curatenie asa mai sumara, ca daca vine tamplarul, iar incepe cu prafuitul si tot tacamul numai sa vina, sa fim gata odata ca m-am saturat.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
marius spune:
La multi ani si sanatate din plin sarbatoritelor.
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa