Andrei, sufletelul nostru curat! LMA! (4)
Raspunsuri - Pagina 13
greyeras spune:
Nana multa sanatate va doresc! Imi pare rau sa aud asa vesti de la voi.
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
adimercedes spune:
Nana, multa sanatate va doresc, tie si fluturasului Andrei, sa va reveniti repede si sa scapati cu bine de probleme. Off, ce rau imi pare de pneumonia lui Andrei, dar bine ca e pe antibiotic si o sa se refaca incet-incet. Si tie iti doresc multa putere!!!
"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Adam Joshua 07.10.2009
Roxana_G spune:
Nana, multa sanatate amandurora, sa aveti grija si sa veniti dupa weekend refacuti.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
pisellino spune:
Nana bine macar ca nu a mai facut convulsii, restul trece desi stiu ca e greu, si robi cand e racit scade tare in greutate dar isi revine repejor asa ca nu te preocupa ca e slabit, isi revine el numai sa treaca de antibiotic
Ce anticonvulsivante mai ia acum? mai ia lamictal? cica lamictalul asta luat indelung provoaca diaree dar andrei parca stiam ca nu mai ia
Ai grija de tine nu te neglija, stiu ca ai tendinta sa te ocupi numai de andrei, dar ia pastilele si tu la vremea lor ca de altfel e jale.am vazut si eu la stiri ca pe la voi pe-acolo in tarile nordice e jale cu gripa asta porcina.
Aveti grija de voi
Va pupam!
despre robi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=141048
pisellino spune:
ah nana inca ceva
sa ai grija la rmn sa nu mai fie racit andrei, dar cred ca stii deja
noi cand i-am facut acum a treia oara au insistat tare daca e racit sau nu de m-au facut sa le sun pe asistentele de la sectia de neuro si sa le intreb: "sigur nu l-ati auzit pe robi stranutand?" asta mi s-a intamplat mie ca nu mai am neuroni, tu probabil ai mai multi pup lui andrei
despre robi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=141048
valentina_22 spune:
Nana, sanatate multa si refacere rapida fluturasului dragalas! Voua multa putere sa treceti cu bine peste aceasta perioasa! Meritati toata stima!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
Marunzika spune:
Sanatate multa fluturas dragalas si 100 de pupici de la Puppi si 100 de la mine, iar mamicii tale puternice, un brat de !
Yannisa Milena
24.08.2007
Erina spune:
Nanamulta sanatate lui Andrei! Saracutul tare greu e cu atitea scaune moi! Noi suntem mari si greu suportam asa ceva!
Multa sanatate si tie si sa va ocroteasca Dumnezeu!
PS. Multumesc pentru felicitari.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
18+ cu
L'amor che move il sole e l'altre stelle
ligeea spune:
nana, daca tot mai face diaree eu i-am dat lui Bemu loperamid -era mic de tot 8 luni dar avea scaune din jumate in jumate de ora , nu reuseam sa-l strang la burtica cu nimic
el e indicat copiilor mai mari de 2 ani dar dr. Stefan din targoviste mi-a facut calculul pt. greutatea lui si i-am dat sirop
sa stii ca i-a trecut in 2 zile plus ca am schimbat augmentinul cu cedax-merge si pe infectii respiratorii si pe enterocolite
Noi am avut initial o viroza respiratorie care nu a fost tratatata cu promptitudine-stii lasa ca trece cu homeopate , nu , virozele de zi nu mai trec cu ceaiuri si cu cartfi legati la gat asta e adevarul
Dupa a facut si enterocolita virala , era lat , la nici 9 kg gandeste-te . Am luptat cu el 1 luna sa-l pun pe picioare .
daca vrei intreb cat loperamid sa-i dai si daca vezi ca nu merge augmentinul ia cedax
slippers76 spune:
Nana, sanatate multa. Aveti grija de voi si sa va faceti bine repede. Imi pare tare rau ca a trebuit sa amanati investigatiile. Stiu ca prelungiti asa starea de neliniste. Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts