Andrei, sufletelul nostru curat! LMA! (4)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Multumesc din suflet pentru sfaturi si urari de sanatate! Chiar avem nevoie!

Miruna, aici in farmacie nu se gaseste loperamid, ca am fost si am intrebat iar de schimbat antibioticul nici gand. Noi am tot fost cu el la urgente si am cerut asta si am si cerut sa-i puna o glucoza ceva, insa in zadar. Ei au regulile lor de la care nu se abat!
Asadar au fost 6 zile cu diaree, de aseara nu a mai facut, iar diseara la 21 este ultima doza de antibiotic.
Am gasit si i-am cumparat saruri de rehidratare, asta ptr ca stiam ca in Ro sunt dar astia aici habar nu aveau, ca am intrebat in farmacie, noroc cu o colega de serv de-a sotului, care anul trecut a infiat o chinezoaica si a fost sfatuita sa aiba saruri din astea cand se duce sa o ia, in caz ca face copila diaree.
Se numesc Resorb Junior plus si sunt de la Nestle si i-am dat si din astea.
Sper ca suntem pe drumul cel bun.

Si eu sunt adepta homeopatelor dar se pare ca astea presupun tratament de lunga durata si efectele sunt mai putin vizibile.
Maine si poimaine avem 2 zile grele.
Ma tot gandeam ca o sa ne ajute bunul Dumnezeu pentru ca sunt sarbatori mari si maine si poimaine!
Doamne ajuta sa fie totul bine cu puiul mic!

Altfel, a slabit vizibil si este fara vlaga, nu mai este sigur pe mers si vrea sa mearga numai de manutza cu cineva care sa-l ajute. Nu mai are burtica mai deloc si i se vad coastele, nu mai spun cum arata funduletzul de iritat ce este. I-am dat alternativ cu Weleda, Bepanthene si A+B speciala ptr asa ceva.
Trecem noi si peste asta!
Trebuie!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Sigur ca ve-ti trece si peste astea ,sunteti doi parinti curajosi si luptatori,iar fluturashul cu ajutorul lui D-zeu si al vostru va creste mare si sanatos
sunt cu gandul la voi te astept cu vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Sa dea Dumenzeu sa fie numai vesti bune maine si poimaine! Tinem pumnii! Si sanatate multa, sa scapati de pneumonie si diaree. Of, tare greu cu puii bolnavi!
Sa stii ca asita aici mi-au dat sarutri de rehirdratare, 2 tipuri aveau, numai ca Tudor nu le-a acceptat pe niciunul: Osmosal si inca unul pe care nu mi-l mai amintsc. Sigur au si acolo, probabil nu a stiut medicul la care ati fost voi despre ele...

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Nana iubita LA MULTI ANI fericiti, sanatosi si impliniti. Sanatate multa lui Andrei si tie, si sa dea Dumnezeu sa treaca cu bine si cu vesti bune astea doua zile grele. Va iubim

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

la multi ani Nana!

Sa fie sa primesti in dar de ziua ta rezultate bune la investigatiile ce urmeaza!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

La multi ani fericiti numai cu bucurii, draga Nana!
Sper sa primesti azi un bcadou frumos, rezultate bune la analizele fluturasului!

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

La multi ani Nana sa ai parte de liniste sufleteasca!!! Asta inseamna ca totul va fi perfect cu Andrei, veti fi sanatosi si fericiti in frumoasa voastra familie!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
18+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

La multi ani Nana, cu sanatate si fericire!

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

La Multi Ani, Nana! Sa fii sanatoasa si sa va fereasca Doamne Doamne de necazuri!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 25 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Nana ! Sa ai parte numai de bucurii si fericire !

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput