Andrei, sufletelul nostru curat! LMA! (4)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Acum cea care ma termina este diareea, ieri a facut de 12 ori iar azi noapte, pana dim de 7 ori. Tot ce maninca scoate instant.
Am incercat orice era posibil, nimic nu da rezultate, iar antibioticul musai tinut pana luni, ca e imp sa se vindece infectia la plamani.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Eu iau Ospen (amoxicilina) de marti, asta ptr ca aveam adus din Ro. Dar sunt sigura ca pana nu isi face viroza circuitul nu se termina, macar nu fac infectie la plamani sau mais tiu eu ce.
Cica cel mai nasol e la gravide cu gripa porcina, o dr in LA, romanca, prietena cu cumnata mea, a avut sapt trecuta o pacienta insarcinata in luna 7 , care a contactat gripa, si ptr ca nu putea lua tratament, s-a ajuns la a fi salvat doar bebelusul, iar ea a murit in cele din urma.
Asta e un semnal de alarma ca nu e de gluma.
Sotul are la birou un coleg, al carei sotii este insarcinata si dr de aici au chemat-o sa-i faca vaccin, sansele fiind de 50-50, ptr ca este introdus virusul. In cazul in care nu se vaccineaza, sansele sa traiasca amandoi sunt mult mai mici. Bietii oameni sunt la primul lor copil, tineri si cu multe vise. Trebuie sa fie crunt sa trebuiasca sa iei o astfel de decizie.

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Nana, va dorim sa treceti cu bine de belele si sa aveti un wend linistit !

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Nana, multa, multa sanatate!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui NanaMotoc

Sotul are la birou un coleg, al carei sotii este insarcinata si dr de aici au chemat-o sa-i faca vaccin, sansele fiind de 50-50, ptr ca este introdus virusul. In cazul in care nu se vaccineaza, sansele sa traiasca amandoi sunt mult mai mici. Bietii oameni sunt la primul lor copil, tineri si cu multe vise. Trebuie sa fie crunt sa trebuiasca sa iei o astfel de decizie.

offf.. imi inchipui ca e tare greu pentru ei. Sa le dea Dumnezeu intelepciune!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Mai faceti EEG si RMN sau ati amanat?

Sa aveti un weekend linistit!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Trebuiau facute sapt asta, luni si marti si au fost amanate ptr sapt viit luni si marti.
Luni eeg marti RMN + raze x sa vedem cum e cu pneumonia.
Sper sa se puna pe picioare ANdrei ca va fi tare greu marti ca trebuie sedat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Of, of, ce vesti, Nana! MUlte scaune moi are dragul fluturas! Numai de-ati scapa odata! Sanatate multa va doresc!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 24 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

M-am tot gandit la voi zilele acestea si mi se strange inima cand citesc asemena vesti
Ma rog pt voi sa va refaceti cat mai repede
O calda imbratisare pentru tine si un pupic pt fluturash !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput
Mergi la inceput