Cluj rulz! - Toamna ruginie 94

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

no, am vazt ca la Florina ii surade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Scuze ca-s asa pe scurt dar sunt in criza de timp.Am citit tot si vreau sa va raspund la fiecare.
Si pe mine m-ar incanta clubul juniorilor dar la mine nu pot organiza numai dupa ce ma mut.Sper sa fie pana maxim in 15 nov.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Si yo pe scurt, ca am si antrenament in pod si dupa 8 iesim cu elise la pizza in oras...yuheeei!!

Cristiana, vorbit la atletism...din pacate ne-a chemat la 12,30, luni...poti face cumva sa vina theea? sau merg si prospectez yo piata si viu cu fresh news? Propune ceva, sa vedem cum iesim mai bine...

Da, tare de acord cu clubul juniorilor, dar yo propun asa mai incolo, de prin noiembrie, cand se impute tare faza cu vremea p-afara...plus ca si noi prospectam piata cu ganduri de mutat pentru viitorul foarte apropiat, pentru un an maxim doi...dupa un an am hotarat ca e timpul sa ma mut cu pitik undeva unde va avea camera ei, asadar de saptamana trecuta am inceput sa caut 2 camere foarte foarte frumoase...tineti pumnii, fetele dragi!!

...ca de proictul nostru nu va spun inca nimic...pana nu se concretizeaza macar putin putin...

va pup...si pove mai incolo...

ps... fost la medic...nu va spun ca mai trebuie sa stea o saptamana acasa..i-am facut deja program pe toata saptamana viitoare, sa incep si yo treaba, ca m-a calarit minunat saptamanile astea 4, si inca una nu mai rezistam amandoua nonstop impreuna!!!! adeca program de cat unde sta, pe ore, toata saptamana..

bun...tre sa fug..pup gagici dragi, din nou...

iooooi, sunt incorigibila

Florina, mama de Elise(9 iulie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Florina ramane liber apartamentul dupa ce ne mutam noi.Daca vrei da un semn

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Ciao fetelor!

Mariano poate nu-mi povestesti chestii...

Cristiana, telefonul e Nokia Music Express, dar o varianta mai noua decat primul, e mai rotunjit si taret simpatic. Spor la treaba si organizare!

Ralu, ce fain ca-ti place asa de mult la sala, bravo si succes la tonifiere!

Stanca, spor la treaba in continuare!

Va pup, si va doresc o zi faina! Noi o stergem din nou la Jucu!

Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

mutam ultimele lucruri, nororc ca-mi plae mult apartamentul altfel as fi cam BLUE.dar sunt pozitiva si optimista, trebuie sa privim inainte

Florina, du-te te rog la sondat terenul si vorbeste si pt noi.in principiu noi am veni odata pe sapt dupa masa, cel mai devreme la 17(atunci ar duce-o Bicu)

Roxa, Mariana calareli placute

Mergi la inceput

Buna dimineata fetele mele dragi!!

Cristiana, m-am sculat cu gandul la tine, si cu mare hotarare sa iti trimit un sac de ganduri bune, sa ai fortze de toate felurile, acum cu mutatul...cum bine zice Stanca si motto-ul ei ... cu gandul la tine! ...asa o sa fac atunci cu atletismul..merg la panda luni, si asa inca nu are voie sa presteze efort Elise, si intreb di tate!!!!

Dap, enjoy the ride, fetele calaricioase!!!!!!!!!!

Spor si chef de viata la toata lumea!

Yo inca nu stiu ce facem azi...dar facem ceva...maine e mersu' la Suncuius, azi habar n-am ce-om coace!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

salut si io fetele dragi, calarete sau nu

Florino, mare debit verbal bravo!!

Criss, ce ma bucur pt. moralul ce-l afisezi azi maine te imbratisez live

Clubul juniorilor suna bine, dar sa va zic cum simt eu acum treaba: am avut miercuri 3 fetite de la gradi, ca sa ne vedem mamicile si sa povestim... ce sa va zic... ca si gaitele s-au purtat fetele, s-au dezlantuit de numa, dar noua nu ne-a pasat, clar! asa ca va fi fain, daca au spatiu de desfasurare a trupelor ce le formeaza, acum-ca au personalitati puternice toti

azi nu m-am simtit ff bine, habar n-am ce-am avut... cred ca tensiune mica... am dormit un ceas cu plozii, dar tot bleaga ma simt... ma duc sa fac ceva spaghete cu cas de cina, sper sa pape si puiu mic

noapte buna, dragelor!!

p.s. Simona(nana-sim), ce mai zici?? cum te simti??

pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariana tache

Am uitat....

Pt voi, cu drag:
http://www.youtube.com/watch?v=bvmk17hwiF4&feature=PlayList&p=4E64638B64FCF9D5

Mariana, Stefan si Simon
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

he-he.. drept la inima m-a lovit... de cand n-am mai ascultat folk!!
multumesc

Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Hello, fetele!!!

Nu am asa o dispozitie grozava nici yo la ora asta...am avut ceva greturi d l ulcer, apoi am gatit cina, am mancat, dar mi-a ramas o stare cam nasolutza...sper sa treaca repede...am gatit spaghetti de orez cu sos din rosii proaspete(cat pot fi ele de proaspete in oct) si masline negre si verzi...hmmmm...si partea nesanatos-canceroasa, surimi, buehhhh...mnoa, Elisei ii plac, asa ca mai facem dezlegare la de-astea uneori...

Ia ghici(Cristiana si Mariana stiu deja...ca le-am innebunit cu un request)....in sfarsit am ajuns azi la Jucu...a fost innebunita fata mea, ii sticleau ochii, nu gluma...a calarit-o pe iapa Monica...(bizar nume de iapa)...si dupa-aia am vazut toti calutzii de acolo...super fain...am zis ca repetam cat de des se poate..la acelasi ''grajd' am fo', Roxa?? asta se chema Transilvania nu stiu cum...oricum e dragutz locul, ne-a placut..de fapt caii ne-au placut la nebunie!!!!!! Requestu' era in legatura cu nr de tel al Roxanei, ca nu gaseam centrul ala, si eram deja in Jucu, la intrare...am reusit in final..

Cristiana, am fost sa vad de adidasi d alergare...gasit in polus, da' nu mai stiu la ce magazin :(...super usori, chiar de alergare, si de la nr 28 in sus...e greu sa gasesti pt puradei nr mici...adidas ii afce si-s frumusi

Va pup si ne auzim mai incolo...

Simonei, ca poate ne citeste din lumea ei....si oanei, la fel,...la restul nika, ca va cocolosesc toata ziua, aci' p forum...

Edit, ca ma manca limba.... mie nu-mi place folku', da' deloc deloc ...in schimb mi-a placut linia melodica la piesa de a doua zi...si de n-am ascultat la muzica de tate felurile in ultimul timp, apoi n-am ascultat nika...o sa va adiu si eu cu ceva, in curand...din ceva spectacole...hmmmm, memories memories!!!!!!!

Noapte Buna

Mergi la inceput