Cluj rulz! - Toamna ruginie 94

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

fetelor! Am baut cafeluta si va citesc

Flo , of course, ala e grajdul, acolo am fost si eu ieri, cu baietii si cu colege de la job, ioi, ma mir ca nu ne-am intersectat. Iapa Monica a fost calarita tot ieri de toata familia si de Nicu, pe traseu ieri eu am calarit alta iapa pe traseu, Daisy, una mica, neagra. Lui Serban i-a fost cam frica, se vede ca inca e prea devreme pentru el ... are vreme...Ma bucur ca v-a placut, deci mai mergeti! Super!

Va las, vin mai tarziu, acum ma pregatesc sa dau din nou o tura de calareala la Jucu, cu prietena mea.

Va
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

noi am fost vineri in polus la relansarea site-ului concurent de cluj,am primit un pliant de la o tipa de la fastrackids....si pe coperta mi se parea o fata de copil cunoscuta...ma uit mai bine si pe eticheta cu numele din piept....cand colo serban .

mariano ce chopper ti-ai tras..., cum a fost la petrecerea de bikeri??te-ai dus cu motorul?

cris ma bucur ca ati reusit sa incheiati afacerea. las ca va faceti alta....si sa sti ca o sa va iasa mai bine si o sa va simtiti mult mai bine in ea...chiar daca acum vor fi cateva luni bune de compromis. prin agentie a-ti gasit client?

ralu felicitari pentru intarcat, un pt Luca sa-i treaca dorul.....

va urez o seara placuta si sa va odihniti bine pt un nou inceput de saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

no salutare dragelor!!

Florina, io ma simt cocolosita, na, asa ca-ti iau pupicu, sic-sic ma bucur ca-i place fetei la caluti, e interesanta ideea de contact asa apropiat cu calutu...

Criss, multumim din suflet,

azi am primit o haina de piele suupermishto, rosieeee, ca si tel.Roxaneinu canta, dar sta bengos pe titulara si inca multe alte kestii faine... de la soacra-mea, deci multiazi de la mine

Simona, mersi de urari, ii dau pupicii lui Luca sa uite de titica

... oare cum isi va reveni tara asta din starea in care e??....

va doresc noapte buna tuturor!! si evident, multi

pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Chiar a venit toamna ca arata padurea intr-un mare fel.Azi dau eu cafeaua cu aroma de padure ruginie, de must si de belsug.

Raluca felicitari!!!!Si pentru intarcat si pentru haina rosie.Si eu am o haina rosie (nu de la soacra ca mi-ar fi suspect sa o pun pe mine)si ma face sa ma simt asa de bine .

Mariana cum a fost la chef?Soacra e bine , s-a dovedit a nu fii cancer dar am trecut printr-un stres mare.Numai asta nu ne lipsea acum.

Simona(arlena) electricianul meu isi cauta un duplex sau o casuta mai mica pana in 100 de mii.Nu stii nimic?

Florina m-a luat gura pe dinainte.Unde stam noi e bine , nu e spectaculoasa decat zona , restul e modest.Nici nu stiu daca proprietarul mai inchiriaza pentru ca vroia sa renoveze.Daca vrei poti sa vii pana aici si sa te lamuresti.

Cristiana grea mutare ati facut.Stiu prea bine insa daca ai ajuns la decizia asta trebuie sa inveti sa traiesti cu ea.Eu am avut un sentiment ca am facut o mare gresala multa vreme.Nici acum nu-s sigura ca am facut bine dar socul a trecut.In final e bine asta-i clar.Tu esti avantajata ca iti si place unde v-ati mutat. un pic de roz ca sa treaca mai repede socul si sa luptam mai departe.

No...acum am putina vreme sa-mi beau cafeaua cu voi.Copii dorm inca si eu m-am trezit sa fac papa.Noi raportam prima raceala "de familie".Nu suntem rau dar suntem toti mucosi.
V-am zis ca n-am mai fumat deloc din 22?Faza cea mai tare e ca nici nu-mi trebuie nu ca prima data cand m-am lasat ca visam ca fumez

Fetelor am o mare dilema nu stiu daca sa pun si draperie si perdea la camerele de copii sau numai draperie si sa las geamul gol sa intre lumina multa?Dati-mi un sfat ca eu am innebunit sa caut.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Pentru voi:

Nu-i deloc genul meu dar imi place melodia asta e energizanta!

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

buna dimineata si de la noi multumim de aroma de padure ruginie, Stanca, e ff imp. in mom. asta si de la mine se vede padurea, dar isi pierde aroma printre blocuri

azi e greva si la gradi la noi, de fapt in toate gradinitele de stat, dar macar ale noastre educatoare nu ne-au spus sa-i tinem acasa, cum au facut altele nu fac lectii, dar tot se ocupa de copilasi.

Stanca, de felicitari! socrela mea are gusturi bune la haine, bijuuri, etc. doar la acreala ramane soacra, in rest e ok. referitor la draperii... noi avem acasa la dormitor si cam. plozilor perdea de voal+draperie... la copii as renunta la draperie, (daca n-ar fi blocul din fata atat de aproape, kit ca e cu modele de copii), ca mi se pare ca incarca geamu si parca nu respira zona... Spor in luat decizia cea mai potrivita pt. voi, fa asa cum simti! pune eventual initial draperia, iar daca ti se pare "incomplet", adaugi si perdeaua

spor la treaba, gasca draga!!

pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

salutare fetelor,

viu si io la cafea repede, repede

noi suntem bine, numa' vrem si noi reteta de mai mult timp liber
trebuie sa ma mobilizez si eu la ceva activitate extra (tae-bo, calarie... in cel mai rau caz il calaresc pe sotzul )
noi am petrecut o duminica frumoasa la tzara la un coleg de-al sotzului tocmai strangea strugurii si a iesit un must
saptamana asta vrem sa mergem la circ intr-o dupa-amiaza, ati fost careva? e ok circul asta?
am vrut si eu sa merg la lansarea site-ului "concurent" dar vineri am fost la vaccin cu Beatrice
Norbert aseara nu vroia sa adoarma pe la 23 inca ne povestea 2 ore a vorbit incontinuu asa ca azi nu servim gradi (inca doarme) se pare ca oricum e greva...noua nu ne-au zis nimik educatoarele ..oare cat tine?

trimit mesajul si mai vin
Beatrice umbla la BUTONUL DE RESET

Mergi la inceput

Raluca, Roxana sa va purtati sanatoase noile achizitii rosii....si eu ador culoarea rosie

Stanca si mie imi place sa intre bine lumina in camera dar nici nu imi place sa se holbeze la mine vecinii :) grea decizie ...nu stiu daca merge in camera de copii perdele ca si la bucatarie pe juma' de geam sau perdea romana (parca asa ii spune ???)

fetelor care lucrati si treceti prin timpuri grele de criza va tinem pumnii sa fie bine

ma duc sa dau la puiuti micul dejun
va pup
Erika

Mergi la inceput

tot io
Stanca uite ce ma innebuneste pe mine http://www.caminulhighclass.ro/dormitor_copii4.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Salutare!

Azi m-am vazut cu Stanca, si-am barfulit putin ...m-a bucurat intalnirea, si sper s-o repetam sub aceleasi bune auspicii!!!

...de dimi am fost sa fac analizele..fost la Synevo pana la urma..astept interpretarea rezultatelor acum.

..si diseara merg la Turda , sa vad un spectacol in care joaca doua foste colege d facultate...

Va pup si la reauzite!

Florina, mama de Elise(9 iulie 2004)

Mergi la inceput