Cluj rulz! - Toamna ruginie 94

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nonna spune:

Sunt tot pe fuga, da va citesc zilnic....noi suntem bine, tot facem ordine si ne tot organizam prin casa dar nu mai incapem si vrem o casa mai mare, cine stie, poate a fii candva.......

No, sa va dau un sfat: mergeti la scoala si vorbiti pt clasa I din timp ca nu-i asa usor cum credeam si e mare bataie de cap. O sa va povestesc in amanunt dupa ce finalizam chestiunea. Concluzia e ca in tara asta nu se misca nimic fara pile, relatii sau bani multi

As face o listuta cu cei care merg la anul la scoala da va rog nu va suparati daca uit pe cineva....is tot mai dusa....cu pluta...

Thea (Carrie)
Vlad (Nonna)
Norbert (joszaerika)
Dragos (tuchi)
Stefan (Mariana)

deci, mamici de viitori scolari si nu numai, ne povestim si poate o sa fim in aceasi clasa sau macar in aceasi scoala.
si sa aveti o noapte linistita,
Nonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Nonna, Dragoselu e deja in clasa I, pupe-l Roxa pe el!

Ciao fetelor, noapte buna io pic de somn, am facut treaba azi, n-o sa ghiciti ce...am cusut!! 2 ore jumate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Nu dau azi cafea ca-s racita.Ieri am crezut ca-i cald si m-am imbracat de inceput de toamna.

Roxa ai cusut?Ce?

Simona(nonna) stiu ca-i greu si eu ma agit dar vad ca degeaba.Norocul meu e ca mai am pana aproape un an pana sa finalizez.Nasol cu reorganizarea si eu am tot incercat dar daca n-ai spatiu n-ai.

Erika fain site-ul si fainute camerele de copii. multumesc de inspiratie.

Raluca pana la urma m-am hotarat si pun draperie numai.Perdele romane pun doar la bucatarie.

Azi am o zi destul de incarcata.Ieri ne-a venit parchetul si saptamana asta finalizam zugravelile.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Azi dau eu cafeaua.....
Ce va invidiez cand fac cate activitati aveti; astept si eu vremurile bune cand voi avea mai mult timp.
Rana lui Luca se vindeca bine, acum sper sa nu mai fie atat de agitat la gradi.. lui ii place sa stea in cap si sa faca roata, normal ca se loveste..
Cristiana, cei 42 de km nu merg spre Jucu ; o sa lege Turda de Gilau...
Florina, ce fain ca te-ai vazut cu Stanca... am si eu chef de stat la o poveste
Erika, hai ca m-ai facut sa visez si eu la apartamentul nostru.... Luca ma tot intreaba cand vom avea si noi casa noastra...
Va pup cu drag si ne mai auzim....

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Sarumana de cafea, acum ii adulmec aroma...ramane sa intind stanga s-o inhatz...

Yagmur, si noi, si noi...si sper ca curand..eu sunt destul de optimista!

Fost ieri la ctiatru...brrrr...a trebuit sa scot flexorul din geanta ca sa rezist cu enrvii intregi pana la final...si am adoptat evident sanatosul slogan ''aplaudati cand si daca va place''...a fost de rau, nu alta...m-am intristat...

...si asta a fost motivul pt care nu am mers la tae-bo...si mi-e o ciuda ..Raluca, s-a tinut in sala noua? Unde si cum e?...joi, mega joy, ca sigur viu..azi mergem la panou, eu cu pitika, ea sa se joace cu un baietel si io sa imi cultiv mai atre bataturile din palma ca vad ca incep sa dispara

V-am pupat si v-am dorit o zi cu spor si chef de viata!!!!!!!!!

Florina, mama de Elise(9 iulie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

sunt racita, infundata, cu dureri de burta ce la cm, copil ff energic, ceea ce e de bine mai bag imediat o cafea, ca sa rezist

Florina, da, ne-am mutat in alta sala, langa sala de sport, am incaput ambele grupe, 15 la nr., partea proasta e ca nu sunt oglinzi si parchetul e alunecos. asta inseamna ca ne folosim si mai mult muschii (cine poate) ca sa nu cadem... nu e la fel de intima ca cea mica, dar asta e. As fi vrut sa te sun aseara, nestiind motivul pt. care nu vii, dar am uitat tel. acasa Ne vedem joi!!

pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Pentru cine are vise, sufletul deschis, taria sa suporte asemenea joc de note, zambetul pe buze cat ochii plang, amintiri inca foarte vii care trec prin fata ochilor, ametitor, pentru cine are rabdare sa asculte o compozitie care nu are cuvinte, dar care face cat 1000 de piese cu 100000 de cuvinte...pe melodia aceasta se apropia finalul ultimului nostru spectacol..e asa trist sa imi amintesc..va scriu si plang ca prostutzul..a fost un spectacol uimitor de frumos, dar care din pacate nu se va mai repeta..si mi s-a facut asa dor de doamna Miriam si de ''bogatiile'' catre care ne-a deschis ochii si sufletul

http://www.youtube.com/watch?v=CsioM3GaAAY&feature=PlayList&p=C42EED9F714C7892 ...asta este

Florina, mama de Elise(9 iulie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Florina interesant ....mi-a placut desi eram cu teroristii langa mine zdronganind jucarii.

Azi am avut o zi grea.Maria s-a trezit cu febra,oricum stiam ca a coborat raceala.Aseara dupa ce s-a culcat a tusit si a vomitat, nu mult ca ea nu vomita dar a fost semnul ca raceala nu mai e o simpla raceala.Am vrut sa-i dau de aseara Sumetrolim dar mi-a fost lene sa ma duc sa citesc...etc.Asa ca azi dimineta nu stiam ce sa fac prima data sa merg cu Maria la doctor, sa il duc pe Razvan la gradi sau sa ma duc dupa prize si intrerupatoare?A fost o nebunie totala dar pana la urma le-am facut pe toate si si Maria e bine.

Azi am aflat ca e o scoala foarte buna in spatele spitalului Stanca cica Avram Iancu ii zice.Stiti ceva de ea?

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nonna spune:

Asi, se pare ca va fii clasa I la Informatica de la anul, deci mai aproape de voi si e o scoala f. buna.
Liceul Avram Iancu nu stiu cum e acum dar pe vremea mea nu era prea bine cotat. Probabil ca acum e OK.

Nonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

vreau sa va intreb daca stiti vreun pediatru bun. am o ruda care are o fetita de 2 ani. ei stau in sebes alba si e ff nemultumita de doctorii de acolo, mai ales ca medicii ii tot prescriu antibiotice de fiecare data si ii spun ca fata are "aprindere"la plamani....si mie mi se pare aiurea, si ma gandeam sa va intreb pe voi daca stiti vreun medic bun la care sa vina.

stanca nu stiu duplexuri.....si casa noastra e cam maricica, are 195mp....merci de gand....spor la decorat si sa inaugurati cat mai curand

florina chiar asa de groaznice au fost fostele colege?sau piesa nu era buna?tu cand ai spectacol cu publicul??sa ne spui sa venim sa te vedem....mi-au placut pozele alea de pe flickr....

apropo...roxa, ziceai ca vrei sa participi la maratonul BT...cand e??

io-s super stresata numai preparate din carne visez noaptea....mai am un pic si tre sa prezint primul referat la doctorat....sper sa apuc sa-l termin asa cum vreau eu....
ziceati de carmangeria aia muresan parca, din gheorgheni...cam pe unde e?ca sunt curioasa ce produse au, cum e apectul lor....chestii din astea...deh, deformatie profesionala

Mergi la inceput