Vaccinare obligatorie

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilse

Citat:
citat din mesajul lui sirimie

ioanadara te inseli in tot ce crezi: costa mai mult tratamentul, exista vaccin si in alte tari, exista programe de vaccinare si in alte tari.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Exista, dar nu sunt obligatorii...ceea ce nu este cazul nici in Romania, adica cine vrea go ahead spor la intepat.

eu si 3 banditi: ilse(1.01.2004), sven(1.01.2006) si thor(1.07.2008)

Sper, pentru ca eu NU sunt de acord, si nu il voi face copilului meu, punct!

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

www.youtube.com/watch?v=4L0eM4tODYc" target="_blank">Asculta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui crinuta
eu NU sunt de acord, si nu il voi face copilului meu, punct!

Cum s-a mai spus, NIMENI nu va va lega de scaun ca sa va intepe fara voia voastra. Punct!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul
www.cbsnews.com/stories/2009/08/17/earlyshow/health/main5246940.shtml" target="_blank">Cifre:
- daca te vaccinezi, probabilitatea de a avea ghinion este undeva pe la 1/1000000.
- daca nu te vaccinezi si da virusul H1N1 peste tine, probabilitatea de a da coltul creste de 1000 de ori.

Daca ar fi asa, atunci la 6 miliarde, (6.000.000.000) impartit la 1.000 ceea ce in umila mea parere inseamna 6 milioane deja stau sa dea coltul...ceea ce mie personal imi starneste asta.

Asa din presupuneri e usor sa stim ca ne va ucide 1 la o mie.

Mai vorbim peste jumatate de an, cand acest vaccin de gripa poricina se va fasai precum gardasilul...asa cum a aparut, asa va si dispare, ca un balon de sapun.

Mergi la inceput

Citat:
Daca ar fi asa, atunci la 6 miliarde, (6.000.000.000) impartit la 1.000 ceea ce in umila mea parere inseamna 6 milioane deja stau sa dea coltul...ceea ce mie personal imi starneste asta

Calculele astea le-a facut vecina de la parter, banuiesc.
Uite ce zice insa www.who.int/csr/don/2009_09_18/en/index.html" target="_blank">statistica oficiala la zi a Organizatiei Mondiale a Sanatatii (ah, vecina de la parter n-a auzit de aceasta secta religioasa):
De la izbucnirea epidemiei acum un an s-au imbolnavit in total peste 296471 din care 3486 au dat deja coltul. Mai ai chef sa razi?

Iese chiar mai rau decat ti s-a spus, un mort la 100 de gripati ... (rata de decese a fost mai mare la inceput; pe masura ce medicii s-au familiarizat cu simptomele si tratamentul noii boli, rata a scazut)

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
Daca ar fi asa, atunci la 6 miliarde, (6.000.000.000) impartit la 1.000 ceea ce in umila mea parere inseamna 6 milioane deja stau sa dea coltul...ceea ce mie personal imi starneste asta

Calculele astea le-a facut vecina de la parter, banuiesc.
Uite ce zice insa www.who.int/csr/don/2009_09_18/en/index.html" target="_blank">statistica oficiala la zi a Organizatiei Mondiale a Sanatatii (ah, vecina de la parter n-a auzit de aceasta secta religioasa):
De la izbucnirea epidemiei acum un an s-au imbolnavit in total peste 296471 din care 3486 au dat deja coltul. Mai ai chef sa razi?

Iese chiar mai rau decat ti s-a spus, un mort la 100 de gripati ... (rata de decese a fost mai mare la inceput; pe masura ce medicii s-au familiarizat cu simptomele si tratamentul noii boli, rata a scazut)

WOW, serios, este chiar mai putin decat la o gripa d-asta sezoniera, banala, nicidecum d-asta pandemica, ntz, ntz, ntz..nu prea e serioasa gripa asta porcina, o credeam mai devastatoare.

Hai ca n-ai nimerit-o, desi vad ca o tragi la greu cu sectele, nu vad legatura...personal am mai afirmat pe aici ca sunt atee, dar tu baga asa la deruta, pentru cine citeste sa creada ca doar sectantii nu-si vaccineaza copiii, poate ai auditoriu, mai stii?

Ah, te asteptam cu impresii proaspete in decembrie, cand evident ca un sustinator fervent al oricaror tipuri de vaccinuri vei veni sa ne spui cum a fost
.

P.S. din matematica mea si dupa cum singur chiar ai afirmat mai sus, eu cred in continuare ca 6 miliarde impartit la 1000 fac 6 milioane...dar daca tu stii vreo alta teorema matematica care sa demonstreze contrariul, astept link.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Eu una vad, din nou, ceea ce deja spusesem. Si anume ca sustinatorii curentul anti-vaccinare (asa in general) nu au argumente ci doar o gura foarte mare si o voce inalta si falsa. Dar care are ecou in toti fanii OTVului, formulei AS, leacurilor Domnului Inginer X sau vibratiilor Doamnei Pintea......

Vai de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Citat:

Citat:

WOW, serios, este chiar mai putin decat la o gripa d-asta sezoniera, banala, nicidecum d-asta pandemica, ntz, ntz, ntz..nu prea e serioasa gripa asta porcina, o credeam mai devastatoare.

Tu Ilse realizezi ce spui??? (anul trecut gripa ordinara a ucis 7 persoane in romania)

1/100 mortalitate inseamna cate 7 copii morti in fiecare scoala generala, 3 in fiecare liceu si cate doi in fiecare gradinita. Primul val al epidemiei ar lasa in urma 50.000 de morti cam cat Ciuma lui Caragea acum 200 de ani.

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput

Citat:
... personal am mai afirmat pe aici ca sunt atee ...

Tu citesti postarile mele sarind frazele din trei in trei?
Reciteste cu atentie postul meu anterior si vei vedea ca n-am declarat NIMIC despre tine ci numai despre vecina de la parter.

Citat:
P.S. din matematica mea si dupa cum singur chiar ai afirmat mai sus, eu cred in continuare ca 6 miliarde impartit la 1000 fac 6 milioane...

Inainte de a aplica matematica orbeste ne mai trebuie si putina luminita in tunel. Asadar, cine in afara de tine mai stie ca toata popu'latia globului este astazi deja infectata cu H1N1/09?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui xenocid

Citat:

Citat:

Tu Ilse realizezi ce spui??? (anul trecut gripa ordinara a ucis 7 persoane in romania)

1/100 mortalitate inseamna cate 7 copii morti in fiecare scoala generala, 3 in fiecare liceu si cate doi in fiecare gradinita. Primul val al epidemiei ar lasa in urma 50.000 de morti cam cat Ciuma lui Caragea acum 200 de ani.

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Degeaba, nu vad nicaieri statistica asta...de la secta voastra religioasa WHO zice capcaunul ca 3486 au dat deja coltul.

Restul sunt presupuneri de ce va fi.

Xeoncid te asteptam si pe tine cu impresii in decembrie.

Sheannamp degeaba si la tine, eu nu sunt anti-vaccinare, am mai spus asta pe forum, ci sunt pro-libertatea de alegere a fiecarui individ, deci nu obligativitate.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sheannamp
Eu una vad, din nou, ceea ce deja spusesem. Si anume ca sustinatorii curentul anti-vaccinare (asa in general) nu au argumente ci doar o gura foarte mare si o voce inalta si falsa. Dar care are ecou in toti fanii OTVului, formulei AS, leacurilor Domnului Inginer X sau vibratiilor Doamnei Pintea......

Raportand audienta OTV-ului la tirajul Dilemelor vom avea o buna aproximare a numarului antivaccinare/provaccinare.

Mergi la inceput