Vaccinare obligatorie
Raspunsuri - Pagina 12
capcaunul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ilse eu nu sunt anti-vaccinare, am mai spus asta pe forum, ci sunt pro-libertatea de alegere a fiecarui individ, deci nu obligativitate. |
Cum am asigurat-o si pe crinuta, NIMENI nu va va lega de scaun ca sa va intepe fara voia voastra. Punct!
ilse spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
Cum am asigurat-o si pe crinuta, NIMENI nu va va lega de scaun ca sa va intepe fara voia voastra. Punct! |
pai merci eu stiu...dar vroiam sa reafirm ca a fi pentru anumite drepturi nu te baga neaparat in vreun curent anti-vaccin sau mai stiu eu cum.
eu si 3 banditi: ilse(1.01.2004), sven(1.01.2006) si thor(1.07.2008)
capcaunul spune:
citat din mesajul lui ilse eu si 3 banditi: ilse(1.01.2004), sven(1.01.2006) si thor(1.07.2008) |
5 doze de vaccin. E ceva!
ilse spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
5 doze de vaccin. E ceva! |
nu merci, alea recomandate si super-testate pana acum ok e alta mancare de peste, desi nu toate...restul astept... ai vazut ce a zis Guestus si ii dau dreptate .
Dar de la persoane cu simt civic ridicat precum cei ce tot dau exemplu pe aici de "eficacitatea" acest vaccin ma astept sa fie primii incolonati la vaccinare, doar nu sunt "preach but not do it".
eu si 3 banditi: ilse(1.01.2004), sven(1.01.2006) si thor(1.07.2008)
Adrianaa spune:
citat din mesajul lui capcaunul www.cbsnews.com/stories/2009/08/17/earlyshow/health/main5246940.shtml" target="_blank">Cifre: - daca te vaccinezi, probabilitatea de a avea ghinion este undeva pe la 1/1000000. - daca nu te vaccinezi si da virusul H1N1 peste tine, probabilitatea de a da coltul creste de 1000 de ori. |
"Este dificil de prevazut impactul unei pandemii cauzate de acest tip de virus: aceasta depinde de virulenta virusului, existenta imunitatii po****tiei, protectia data de anticorpii dezvoltati in urma gripei sezoniere si alti factori ce tin de gazda."
http://www.ms.ro/pagina.php?id=387
Poate am o probabilitate mai mare de sistem imunitar puternic, in lipsa vaccinarii. M-am linistit si cu obligativitatea vaccinarii. Punct.
P.S. Sigur nu esti un moderator din umbra? Sau poate e o simpla tendinta de a canaliza discutia dincolo de zona fierbinte a problemei...
capcaunul spune:
citat din mesajul lui Adrianaa Sigur nu esti un moderator din umbra? |
In umbra sunt illuminatii. Moderatorii-s printre ceilalti oameni.
Sau poate e o simpla tendinta de a canaliza discutia dincolo de zona fierbinte a problemei... |
Mi-as fi dorit sa canalizez apetitul multor semeni de-ai tai catre biblioteci si librarii, dar mi-e teama ca nu vor trece dincolo de raftul fierbinte cu dan brown.
Adrianaa spune:
Nu m-asteptam la asemenea raspunsuri. Se pare ca nu exista cale de mijloc pe aici. Albul e alb si negrul e negru!
capcaunul spune:
citat din mesajul lui Adrianaa Nu m-asteptam la asemenea raspunsuri. Se pare ca nu exista cale de mijloc pe aici. Albul e alb si negrul e negru! |
Dar ce fel de raspunsuri asteptai?
S-au dat aici linkuri catre organizatiile oficiale care se ocupa cu programele de vaccinare, in care se explica negru pe alb cine, cand si cum se vaccineaza. S-au dat linkuri catre rapoarte si studii care dau cifre clare, negru pe alb.
Ce cale de mijloc sa existe intre stiinta si nestiinta?
Discutia a luat-o pe aratura atunci cand a intrat pe contrasens tractorul cu conspirationisti gata sa intre in salvarea cu doze de vaccin (aceiasi Salvare care circula prin Dambovita acum cativa ani )
ioanadara spune:
Am deschis si eu in sfarsit DC si am citit lamuririle voastre documentate.Multumesc pentru osteneala.De convins, bineinteles nu sunt convinsa decat ca da , mai multe tari decat imi imaginam eu azi noapte au deja un program de vaccinare, program care insa NU ESTE OBLIGATORIU nicaieri.Si sper in continuare ca nici in Romania nu va fi.
Apoi, inca o lamurire: nu sunt sectanta, nu ma uit la OTV, etc(restul listei), am copiii vaccinati in limita bunului simt si sper eu nu sunt o mama panicoasa.Asta pentru ca se arunca invinuiri si se pun etichete absolut aiurea.Discutam fratilor, discutam.Nu va furam randul la vaccin stati linistiti.Ne punem intrebari, atat.
Daca as fi super informata, nu as mai citi nimic probabil si nu mi-as mai pune intrebari.
Daca voi nu aveti chiar nici o indoiala in privinta necesitatii vaccinarii copiilor vostri maine cu vaccinul fabricat azi de Cantacuzino, nu-mi ramane decat sa va felicit pentru ca voi bineinteles a-ti rezolvat deja o problema la care eu inca nu am raspuns.
mihaela_s spune:
citat din mesajul lui Vauva In Suedia a inceput deja campania de vaccinare, dupa cum am inteles eu. Si in Finlanda se produce acest vaccin. Vaccinul antigripal este gratuit si aici pt copiii intre 18 luni si 3 ani si pt pensionari. |
Inca nu, se asteapta rezultatele testariloir, se pare ca inca nu exista un raspuns clar si vaccinurile nu s-au putut cumpara. campania era pregatita sa inceapa la 1 septemebrie si s-a amanat pe dupa 25 daca vaccinurile vor fi disponibile. La noi campania e absolut gratuita pentru toata po****tia. Campania consta in 2 vaccinari la interval de 4-6 saptamani. Se incepe cu grupele de risc, cu personalul sanitar si apoi cu cei din scoli-personal si copii. Mai apoi restul lumii.
Noi am aflat la sedinta cu parintii de la scoala ca nu e atat gravitatea virusului care nu e mai periculos decat un virus gripal normal dar ca este mult mai rapid transmisibil decat un virus gripal obisnuit si exista riscul sa cuprinda mai mult de 80% din po****tie in cazul nevaccinarii.
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie