Vaccinare obligatorie
Raspunsuri - Pagina 13
mihaela_s spune:
Nu, nici in Suedia nu e obligatoriu. Parintii primim acasa la absolut orice vaccin o hartie pe care sa o semnam daca suntem de acord cu vaccinarea copiilor.
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
capcaunul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioanadara Ai idee, vaccinul e produs de suedezi ? |
Nu. Este cumparat de la GSK. (daca nu urmariti linkurile ...)
ilse spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
Dar ce fel de raspunsuri asteptai? S-au dat aici linkuri catre organizatiile oficiale care se ocupa cu programele de vaccinare, in care se explica negru pe alb cine, cand si cum se vaccineaza. S-au dat linkuri catre rapoarte si studii care dau cifre clare, negru pe alb. Ce cale de mijloc sa existe intre stiinta si nestiinta? Discutia a luat-o pe aratura atunci cand a intrat pe contrasens tractorul cu conspirationisti gata sa intre in salvarea cu doze de vaccin (aceiasi Salvare care circula prin Dambovita acum cativa ani ) |
Desi tu crezi ca esti subtil nu-ti prea iese, chiar daca ai adoptat stilul mentorului tau, ce-i al lui e al lui...are alt stil undeva mai sus, trebuie sa mai lucrezi un pic la al tau.
Nu vad nicio conspiratie in nimic, vaccinul se va distribui in decembrie, la cine vrea, si mai ales la cei care l-au proslavit, daca crezi in ceva trebuie sa crezi pana la capat, ...eu zic ca la gravitatea pandemiei(dupa spusele sectei religioase WHO=asa a spus capcaunul ca se cheama mai nou, sunt cam putine 3846 in toata lumea(pai zau gradul asta superior de pandemie, nici nu si-l merita)
link oficial:http://www.who.int/csr/don/2009_09_18/en/index.html) mai vorbim la primavara...dupa ce aflam primele impresii de la vaccinati, oricum.
Ah si de aviara ziceau ca e pandemia pandemiilor, si-am vazut cu totii ce fasaiala fuse.
Pentru cine se intreaba de ce e gratuit...pai nu e gratuit, ca tot din banii vostri e platit, statul plateste companiile farmaceutice din banii platitorilor de taxe, sau credeati ca pica cumva din niste pomi de bani(cam ca-n Pinochio)?
eu si 3 banditi: ilse(1.01.2004), sven(1.01.2006) si thor(1.07.2008)
mihaela_s spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
Nu. Este cumparat de la GSK. (daca nu urmariti linkurile ...) |
Da, asa e.
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
ioanadara spune:
Merci .
(M-ati omorat cu linkurile astea.Mai am si eu copii de hranit, barbat de mangaiat, etc.La cate link uri se pun pe Dc pana reusesc eu sa redeschid forumul, nu as mai reusi sa citesc paginile scrise intre timp daca as citi 100% link urile.Am citit cateva inainte sa pun intrebarea dar nu l-am nimerit pe ala bun._
capcaunul spune:
citat din mesajul lui ilse ...eu zic ca la gravitatea pandemiei sunt cam putine 3846 in toata lumea(pai zau gradul asta superior de pandemie, nici nu si-l merita) |
Ai dreptate, pandemia se declanseaza doar atunci cand epidemia trece pragul vecinei de la parter.
ioanadara spune:
Capcaunule, cred ca ai o problema cu "vecina de la parter".
Nu stiu daca tu ai copii dar daca ai, probabil ca vor fi printre primii vaccinati atunci cand Institutul Cantacuzino va livra vaccinurile.Dupa aceea, vei dormi in mod sigur linistit?Esti atat de sigur ca este bine?Esti sigur tu ca acest vaccin nu va avea peste ani si alte urmari?(in conditiile in care si cel mai nevinovat medicament in situatii normale necesita perioade mari de 'proba" ) Daca da, repet, felicitari.
Eu una, prefer sa stau cu frica un an, sa evit concediile in locuri exotice, sa le repet de zeci de ori pe zi regulile de igiena ,etc pana va trece nebunia, asa cum a trecut si aviara iar dupa aceea nu-mi voi pune intrebari continuu in legatura cu urmarile vaccinului.
De aceea, este o ineptie din punctul meu de vedere sa se vorbeasca despre obligativitate.
capcaunul spune:
citat din mesajul lui ioanadara Esti atat de sigur ca este bine?Esti sigur tu ca acest vaccin nu va avea peste ani si alte urmari?(in conditiile in care si cel mai nevinovat medicament in situatii normale necesita perioade mari de 'proba" ) |
pentru inocenta.
gaba-rema spune:
citat din mesajul lui Adrianaa Poate am o probabilitate mai mare de sistem imunitar puternic, in lipsa vaccinarii. |
Sper din suflet ca fraza ta de mai sus (care are aerul unei concluzii venite dupa o îndelungata si riguroasa judecata bazata pe studierea multor surse de reala valoare si credibile ...) nu reprezinta modul tau obisnuit de a pune în balanta riscurile si beneficiile unei actiuni de-ale tale .