Vaccinare obligatorie
Raspunsuri - Pagina 14
sirimie spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gabi3604
Sper din suflet ca fraza ta de mai sus (care are aerul unei concluzii venite dupa o īndelungata si riguroasa judecata bazata pe studierea multor surse de reala valoare si credibile ...) NU reprezinta modul tau obisnuit de a pune īn balanta riscurile si beneficiile unei actiuni de-ale tale . |
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
ilse spune:
Adrianaa sa nu pui la suflet, asa se face misto de catre niste useri, care ei intotdeauna stiu tot, doar daca citesti constant ce scriu ei deja stii ce "mentalitati" au...asa ca lasa-i, cainii latra, caravana trece, sau cum era ca nu mai stiu.
Tu fii fericita ca totusi nu au inceput sa se treaca de catre stat niste bariere ale drepturilor omului, libertatii lui de a decide pentru el, sanatatea lui si asa mai departe.
eu si 3 banditi: ilse(1.01.2004), sven(1.01.2006) si thor(1.07.2008)
capcaunul spune:
Asa este. Semnati si petitia contra impunerii de catre stat a barierelor imunologice impotriva libertatii de exprimare a virusilor!
ilse spune:
Citat: |
citat din mesajul lui capcaunul Asa este. Semnati si petitia contra impunerii de catre stat a barierelor imunologice impotriva libertatii de exprimare a virusilor! |
hai ca e misto asta...dar cum sunt mai batuta in cap ia zi si mie dar asa ca la un copil de 5 ani ce inseamna "bariera imunologica".
pe bune.
gaba-rema spune:
capcaune, merci pt. documentatia pusa la dispozitie.
Permite-mi sa mai pun odata linkul cu riscurile si beneficiile vaccinarii anti-porcine:
http://www.cbsnews.com/stories/2009/08/17/earlyshow/health/main5246940.shtml
PS: tare mult mi-as dori sa gasesc cāte un link de documentare a 'riscurilor vs. beneficii' si pentru alte decizii (cu mult mai grele...) pe care sunt nevoita sa le iau īn viata ... .
ilse spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabi3604 capcaune, merci pt. documentatia pusa la dispozitie. Permite-mi sa mai pun odata linkul cu riscurile si beneficiile vaccinarii anti-porcine: http://www.cbsnews.com/stories/2009/08/17/earlyshow/health/main5246940.shtml PS: tare mult mi-as dori sa gasesc cāte un link de documentare a 'riscurilor vs. beneficii' si pentru alte decizii (cu mult mai grele...) pe care sunt nevoita sa le iau īn viata ... . |
Deci te asteptam si pe tine in decembrie cu impresii proaspete dupa vaccinare...Trebuie, ca altfel nu o sa te mai ia lumea in serios.
blackpanterro spune:
Vorba lunga, saracia omului!
Pana la urma cei care vor vaccinul, il vor face iar ceilalti nu...si unii si altii accepta riscurile acceptarii sau neacceptarii vaccinurilor.
Ce atata vorbarie? Subiectele astea sunt mereu interminabile si mereu cu cearta, ca si alaptarea vs nealaptare, statul acasa vs munca, crestini vs atei etc.
Io una propun sa vb despre cartea lui Dan Brown , pe care nu o pot lasa din mana, dar stai ca asta iar duce la gruparile secrete care conduc lumea!
Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
gaba-rema spune:
Eu n-am intrat ca sa ma sfadesc cu nimeni, ci ca sa aflu lucruri folositoare.
Topicul a fost util, caci am gasit reunite trimiterile care ma interesau: sit. actuala cu H1N1, prognoza, riscuri vs. beneficii pt.imunizare etc.
Mi se pare important ca am aflat niste date concrete, de ex. ca sansa unor efecte adverse serioase e de 1/1.000.000, pe cānd cea de deces īn cazul contractarii bolii e de 1/1.000; asa, pot sa decid mai usor daca e cazul ca mama sa faca vaccinul sau nu; iar eu poate fac vaccinul de dragul maica-mii. Ca n-am chef sa dau coltzu' īn mod stupid cāt traieste ea, sa-i amarasc batrānetile.
Daca statisticile erau altele, poate si deciziile de mai sus erau diferite.
xenocid spune:
Te doare capu' ! (nedeochiat).
Vasta majoritatea a parintilor sint, in probleme medical, exact asa cum ar trebui sa fie - complet ignoranti. In functie de natura problemelor cu care se confrunta odraslele apeleaza, admitandu'le competentele. la cardi-. hemato-, gastro-, radio-, endocrino- , etc. logie.
Se pare insa ca paternitatea sau dupa caz (si mult mai des) maternitatea combinata cu supraexpunerea mediatica la reclamele Danone activeaza o glanda secreta stafidita de milenii. Situata cel mai probabil intre glanda simtului bun si cea a simtului ridicolului noua glanda a cunoasterii secrete se inflameaza periculos determinandu'l pe nefericitul posesor sa debordeze de cunostinte imunologice.
Oameni dealtfel incapabili sa'ti numeasca cinci tipuri de celule din sangele uman iti descriu halucinant stimulare si suprastimularea imuna de parca sistemul imunitar ar fi un gimbusluc deterministic cu robinet fluture de 3/4 pe care'l reglezi mai tare cand copilul are muci sau mai incet dupa caz reducandu'si progenitura la o combinatie trista de tub digestiv cu sistem imunitar.
Exista jdemii de boli de la rinichi polichistici la malformatiile cardiace, de la tulburari endocrine la sutele de hiper- si hipo- (ce vreti voi) care au de la absolut nimic pana la nimic in comun cu sistemul imunitar. Noi ramanem in schimb tributari imaginii vulgarizate din revistele lejere de croitorie, bucatarie, pescuit si pe ultima pagina medicina sanatate care ne asigura ca Sistemul imunitar ne apara de toate boalele. Episodul XXIV - Cocoasa.
Mai ridicoli de atat nu pot fi nici daca ar contesta legea lui Ohm dintr'un tramvai in mers!
Adrianaa spune:
Felicitari! Capcaunul, gabi 3604, xenocid faceti o echipa excelenta. Deviati cat se poate subiectul fierbinte, va iese din plin cu comentariile inutile pentru noi, userii obisnuiti, utile pentru voi.
Ati punctat indeajuns ideile-cheie pe care doriti sa le raspanditi.