Ne-am procopsit! - (2)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Dupa ce a facut varza grila unica de salarizare,s-au apucat si de pensii acumcum sa le tai la pensie militarilor,cand peste tot in lumea asta cei din acest sistem au altfel de pensii,pentru ca au o altfel de munca.
Cum sa aduci varsta de pesionare la 65 de ani,cand speranta de viata in ROMANIA E 68 DE ANI LA BARBATI SI VREO 72 LA FEMEI!Dupa prima pensie,ne ducem direct la loc cu verdeata!Am inteles,ne cere UE sa ne conformam cu ei,da le-a spus cineva celor de la UE cat traim noi si cat traiesc ei?nu e asta treaba guvernantilor?Sa aiba grija de interesele cetatenilor lor?
Bleah!
Ileana,sincer nu am avut rabdare sa-l ascult aseara pe Avramescu,era o invalmaseala de idei,fara cap si coada,fara obiect,una era intrebarea,cu totul altul raspunsul,am schimbat canalul urgent!Pe boc nici atat nu vreau sa-l vad,cum sustine el sus si tare ca or sa creasca salariile profesorilor cu 70%aloooo,ce grila ai tu in fatza ochilor stimabile!Salariile,teoretic,cresc,ca iti creste salariul de incadrare,dar ala de-l iei in mana e muuult mai mic,fata de ce luam acum!
Nu mai am putere,imi vine sa ma tot duuuuc si sa nu mai aud de tara asta si de conducatorii ei!

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Oare cui i-a facut cu ochiul,golaneste,Bogdan Olteanu dupa ce se alese azi in Parlament?
I-o fi facut lui Crin care cred ca avut decenta,dar nu si putirinta(halal lider!)sa-l propuna,se pare, pe Daianu,sau lui tariceanu cel tare in obraz si moale in coloana vertebrala?
Gasca lui patriciu s-a asigurat cu soparla ciripitoare(ca ce alte merite sa aiba?) in singura institutie care s-a pastrat pana azi respectabila:BNR.
Alta procopseala pe capul nostru!
Cred ca dupa asta patricelu o sa-si faca alt partid si pnl-ul sa ajunga ca defunctul Pnt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Da aia la rosia montana ai cui sint B.Nica? PSD, PNL sau cine?

Mergi la inceput

Ai lui Beceanu,Guestus, crezi ca nu stiu?
Daca nu sunt cu unii inseamna ca sunt cu ceilalti?
Nu,inseamna ca imi pot spune parerea atunci cand unele persoane singure sau grupate imi provoaca sila!

Mergi la inceput

Observ cum microbismul din fotbal s-a transferat in politica.
Trebuie sa fii psd-ist,pnl-ist,pdl-ist,etc. sau ateu.
Este de rasul curcilor cata patima se risipeste pe chibitii, sustinatori din cele mai diverse si mai comice motive.
Vorba aia:" eu tin cu Rapidul ca asa mi-a spus tata!"sau "eu sunt psd-ist ca am crescut in Primaverii".
Sustinatorii sunt mai atasati decat politicienii traseisti, ca de ideologie nu au habar nici unii nici altii si nici nu le pasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Chestia asta cu Bogdan Olteanu este incalificabila.
nu ma asteptam sub nicio forma la asa ceva. Toti sunt oripilati, iar presa economica straina ne bate aspru obrazul.

Ah, si apropos de pensii (si de modul suspect al unora de a prezenta informatia) pentru cei care se oripileaza de varsta de pensionare: (s

Varsta de pensionare si stagiile complete de cotizare pentru femei vor creste cu trei luni pe an, incepand cu 2015, pentru a egala varsta de pensionare a barbatilor la 65 de ani, pana in 2030...

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

ce ziarist a declarat aseara ca motiunea de cenzura este o lovitura de stat?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Cine sa fie,inegalabilul b1tevist Moraru!Mai avea putin si facea bolboroci.
Viviana,n-am inteles de ce am prezentat "suspect"chestia cu varsta de pensionare?Am mintit cumva sau ce?Eu una o sa apuc varsta aia si nu ma incanta deloc ca dupa 2 luni de pensie sa dau coltu,in timp ce francezu de ex,dupa 5 ani de pensie o sa dea coltu,ca el o sa aiba mai mult timp sa calatoreasca decat am eu de ex.

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Pentru ca in discutia cu varsta de pensionare s-a prezentat jumatate de adevar.
Nu s-a spus ca obiectivul se va atinge undeva in anul 2030. Si pana atunci s-ar putea ca nivelul de trai in Romania sa creasca si odata cu el va creste si speranta de viata.

Valentina, Cand am spus "suspect" nu m-am referit la tine ci la cei de la care avem noi informatiile, ziare, canale de televiziuni samd, care in atasamentul lor bolnavicios fata de cineva sau ceva prezinta trunchiat adevarurile.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

65 de ani? OMG.
Dar e posibil sa-i apucam, ca, uite, e pe cale sa se lase linistea.

Basescu va cistiga in 6 dec, cu ajutorul neprecupetit al M.I.& Blaga.
La scurt timp, dupa ce vor fi respinse doua nominalizari de premier, Parlamentul va fi dizolvat.
Alegerile parlamentare anticipate vor fi cistigate de PD-L, prin primavara, in acelasi mod ca prezidentialele.

Si cu asta s-a terminat totul
Gata.
Liniste.
Republica prezidentiala. Mandat de 7 ani pentru presedinte. Parlament decorativ. Guvern personal (ca si asta de-acum).

Uite asa apucam si noi pensia, ca nu ne mai batem capul cu prostii ...

P.S. De fapt, poate fi si mai simplu de-atit, poate nici de anticipate nu va fi nevoie, iar majoritatea parlamentara se va obtine prin modalitatile bizantine bine-cunoscute: www.pesurse.ro/2009/10/agenii-pd-l-au-ieit-n-for-la-racolri.html" target="_blank">Agentii PD-L au iesit în forta la racolari...

Triunghiul portocaliu *

Mergi la inceput