Ne-am procopsit! - (2)
Raspunsuri - Pagina 26
iileana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui allinta ...eu as vota un candidat care, cel putin, sa lase impresia unei stabilitati psihice. |
, foarte corect ai pus problema!
Apropo de stabilitate psihica, il vazurati pe Avramescu la emisiunea lui Gidea?
++.
Memorabil spectacol a oferit. Din categoria "Da' halatu'?! Cit e halatul?".
Si, daca tot aduseram vorba de "intelectualii lui Basescu" , va semnalez un editorial al Alinei Mungiu-Pippidi http://www.romanialibera.ro/a166887/nebraska-moliile-si-referendumul.html , despre constitutie, parlament uninominal si "calitatea" sfatuitorilor prezidentiali.
" Traian Basescu joaca aceasta carte ca nu mai are altele. Hai sa zicem ca pe el il inteleg, oamenii politici trebuie sa mobilizeze publicul in sprijinul lor. Banuiesc ca e la fel de informat de inutilitatea acestui referendum cum era si la celalalt (cand l-am informat eu). Cine insa gasesc ca joaca un rol jalnic sunt baietii astia ai nostri, intelectualii care se plang ca ii ataca alde Ciutacu, dar uite ce fac.
Cum au ajuns ei in pozitia sa faca? Pur si simplu, pentru ca fac parte dintr-o gasca. Un teolog cu aspiratii la jacuzzi pe bani publici (Baconsky) l-a adus la Cotroceni pe un amic remaniat si in cautare de slujba (Cristi Preda), care, la randul lui, i-a adus pe astia doi. Avramescu se lauda ca nu mai avusese vreodata o slujba, asta de la Presedintie a fost prima, era un baiat sarmant de cenaclu, un bursier de profesie, care profesa, mai ales, anarhismul teoretic. Stanomir se prezinta drept un expert constitutional fara sa fi publicat o lucrare ISI pe aceasta tema si fara sa poata fi identificat un profesor de drept constitutional de la care si-ar fi luat doctoratul. Alternativa la academicienii prafuiti ai lui Iliescu sunt acesti amatori ai nostri, proaspeti ca brazii si dornici sa se inalte cat mai sus."
Edit: ghilimele, ca nu-ntelese lumea ca scrisul cu caractere italice reprezinta citat din articol.
Triunghiul portocaliu *
xenocid spune:
citat din mesajul lui iileana Si, daca tot aduseram vorba de "intelectualii lui Basescu" si "calitatea" sfatuitorilor prezidentiali. |
Ileana, asta e o mare mizerie. Dincolo de miza electorala a sfarsitului de an eu cred ca ar trebui totusi sa ne conservam cateva principii care sint valabile si in afara alegerilor. Traseul profesional al lui Cristian Preda este aici: http://cristianpreda.ro/biografie/
Daca'l consideri in continuare un amator eu unul ma bucur pentru tine deoarece asta inseamna ca lucrezi cu oameni cu mult mai destepti decat atat. Refuz sa cred ca pasiunile politice iti permit sa desfintezi un om din 3 cuvinte.
EDIT: Am modificat. A iesit mai al dracu'. Ce nu poti tu sa modifici e faptul ca Preda a scris mai multe carti decat a citit vreodata Antonescu.
sirimie spune:
Toti in afara de cei de la PDL sint neseriosi si lipsiti de principii.
PDL in schimb lupta numai pentru binele poporului, in momentul asta lupta pentru legea pensiilor care are drept scop declarat limitarea pensiilor parlamentarilor. Prostii trebuie sa ignore ca mai propune si alte lucruri ca de exemplu eliminarea pensiilor speciale ale militarilor si politistilor, care sint la fel ca acum in orice stat din lume, sau marirea virstei de pensionare - care desi este cit de cit echitabila ar trebui sa nemultumeasca pe toti. Oricum cica www.pesurse.ro/2009/10/mi-e-sil.html" target="_blank">legea pensiilor e varza
Asta pe fata. In spate face asta: daca o ordonanta de urgenta este declarata neconstitutionala, ei dau alta ordonanta care o abroga pe prima dar are acelasi continut. aici
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
iileana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui xenocid
Ileana D-na Mungiu-Pippidi, asta e o mare mizerie. |
Xenocid, opereaza, te rog, corecturile necesare.
In citat, in postarea ta, in tonul si la destinatarul postarii tale.
Triunghiul portocaliu *
sirimie spune:
citat din mesajul lui sirimie deci cade guvernul sau nu? nu pot sa inteleg ce vor astia. ori a fost o operatie foarte bine calculata, darea afara a PSD de la guvernare, ori nu a fost. in primul caz, mai au vreun as in mineca sau vor cadea martea viitoare? in al doilea, ce o fi in mintea strategilor partidului? mi-e groaza sa ma gindesc ce asi pot avea in mineca. de genul creste TVA, cresc impozitele, legea pensiilor. |
am inteles care e asul: tergiversarea
se mai cearta un pic, parasesec sala si nu se mai poate tine sedinta, se gindesc cum pot sa mai fenteze ceva ca sa mai scape pina la alegerile prezidentiale. pe care sint disperati sa le cistige
eu ca salariat daca plec de la servici nu primesc bani si ma dau afara. ei nu se simt salariati, nu reprezinta decit pe mamica partid al lor acolo.
ce i-as da afara pe toti care pleaca si isi baga bete in roate sa nu faca treaba
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
iileana spune:
Simona, eu nu stiu ce mare brinza se asteapta astia sa faca ccc cu motiunea lor.
Chiar daca, sa presupunem, ea ar trece, alegerile tot de administratia PD-L vor fi organizate. Si-au socotit pasii la fix.
Pentru ca nu-si permit luxul sa piarda.
Si pentru ca, sa recunoastem, nu putem noi vota cit pot fura ei :(.
Triunghiul portocaliu *
iileana spune:
citat din mesajul lui xenocid Refuz sa cred ca pasiunile politice iti permit sa desfintezi un om din 3 cuvinte. |
Iti sugerez sa copiezi fraza de mai sus pe un post-it, sa-i adaugi un "Alin,.." in fata, si-apoi sa o lipesti la loc vizibil, de exemplu in coltul din dreapta sus al monitorului, ca s-o poti reciti inainte de a apasa pe "trimite un raspuns" pe DC. Cred ca ti-ar fi de folos.
Eu nu numai ca ma abtin de la a cadea in greseala incriminata, dar, mai mult decit atit, sint constienta ca, indiferent de rezultat, dupa 6 decembrie lumea va continua sa existe, si DC-ul va continua sa existe :), asa ca ma straduiesc sa las macar loc de buna ziua chiar si cu cei care, la acest topic, nu am aceeasi optiune.
Ceea ce iti doresc din suflet si tie.
In cazul in care-ti (mai) pasa.
:(
---------------------------
Altceva.
Ati vazut "leapsa" care circula pe blogurile politice in ultima vreme? Aia cu "de ce i-as vota pe Basescu-Antonescu-Geoana-Oprescu"?
Si va mai amintiti de domnul acela care ne-a fost recomandat cu entuziasm pentru abilitatea cu care-l "eviscera" pe Crin?
Nah, ma bucur ca l-am apreciat, atunci, din prima, in loc sa sar de trei coti in sus cum ar fi fost de asteptat.
Nu m-am inselat.
E capabil sa vada padurea, in ciuda copacilor.
Iaca:
"Nu m-am hotarāt si nu stiu ce sa raspund azi. Sper ca pe parcursul urmatoarelor 45 de zile sa-mi ofere unul un argument decisiv. Si daca Traian Basescu mai continua cu discursurile autoritariste, cu gura mare a lui Catalin Avramescu care spune numai prostii antidemocratice, cu acapararea Statului de catre PDL, cu guvernarea prin ordonante si atacurile care presupun distrugerea politica a oricarui adversar politic sau anihilarea violenta a opiniei oricarui oponent am sa votez cu Antonescu.
Pentru ca viitorul este democratia sau dictatura iar eu vreau sa traiesc īn democratie".
Triunghiul portocaliu *
capcaunul spune:
citat din mesajul lui sirimie ce i-as da afara pe toti care pleaca si isi baga bete in roate sa nu faca treaba |
Banuiesc ca cei din opozitie care au chiulit astazi (cu ei in sala pedelistii nu mai puteau submina cvorumul) n-au bete de bagat in rotile propriilor colegi de partid.
xenocid spune:
citat din mesajul lui iileana Nah, ma bucur ca l-am apreciat, atunci, din prima, in loc sa sar de trei coti in sus cum ar fi fost de asteptat. Nu m-am inselat. E capabil sa vada padurea, in ciuda copacilor. |
Uite, daca vrei, promit sa'ti obtin un autograf de la Dan Selaru cu proxima ocazie cand ma vad cu el
In ceea ce priveste prima observatie crede'ma ca fac eforturi disperate.
iileana spune:
OK.
La schimb, ma voi stradui sa-ti fac rost de un autograf cu dedicatie pe o fotografie.
Triunghiul portocaliu *