Ne-am procopsit! - (2)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Citat:
citat din mesajul lui xenocid

Primul ministru e suveran in cabinetul sau.
Come to The Dark Side ... we have cookies!

Cand primul ministru era Tariceanu, aveai alta parere! Remember?

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

In Romania nici un sef nu e suveran, cel putin dupa legi. Daca demite pe cineva fara motive intemeiate e pasibil sa fie dat in judecata si sa piarda. Nu vad de ce un prim ministru nu s-ar supune si el legii asteia...

Oricum, parca nu imi vine sa cred ca vor putea ei PDL sa faca numai ce vor de acum incolo. Au numai 30% in parlament

Blaga spunea pompos ca de acuma o sa se apuce de treaba... recunostea probabil ca pina acuma nu au facut mare lucru... Si Basescu face ce stie el mai bine, scandal, nu le pasa nene de rating, de curs, de criza economica, de greva generala. Ei au alte treburi.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Primul ministru e suveran in cabinet si el reprezinta guvernul in fata presedintelui si a parlamentului.

Nu se poate ca un ministru indiferent de cabinetul din care face parte, de coloratura politica si de coalitie sau nu, sa faca afirmatii fara acoperire la adresa propriului guvern. Nu se poate ca un ministru responsabil ce afla de o posibila frauda in loc sa o cerceteze si sa ia masurile ce se impun sa o anunte public inainte de a o anunta in fata propriilor colegi de cabinet.

Pur si simplu sunt lucurui care nu se fac. Si daca se fac ele trebuie sanctionate

Anuntul cu sesizarea la curtea constituionala a fost facut aseara de Geoana.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Pauza pentru cafea facut un pic de haz (de necaz): www.realitateamea.ro/2009/10/and-the-looser-is-toadeeeer-paleoloooguuu.html" target="_blank">and the loser is...

Triunghiul portocaliu *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Eu nu sunt afiliata niciunui partid, dar privind din afara sunt impresionata de modul cum se straduieste Ileana sa ne convinga ca PNL este neprihanit precum un crin, iar Xeno ca PD-L-ul detine sabia dreptatii.
Daca sunteti in masura sa dati unele sfaturi competitorilor la Presidentie incercati sa-i convingeti sa vorbeasca mai mult despre interesul general,cel al poporului roman!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Daca sunteti in masura sa dati unele sfaturi competitorilor la Presidentie incercati sa-i convingeti sa vorbeasca mai mult despre interesul general, cel al poporului roman!

Imi pare rau sa te dezamagesc, dar si eu sint, practic, "neafiliata" politic, in sensul ca nu sint membru al vreunui partid, nici n-am apropiati care sa fie, si, ca sa raspund si unei intrebari mai vechi, nici nu cunosc vreun politician in carne si oase. N-am pe cine sa conving...

Asa ca pune-ti sperantele in Xeno. :).

Triunghiul portocaliu *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Ati vazuuut? Surpriza de proportii!! Si-a anuntat Basescu candidatura!!! Cine s-ar fi asteptat?!? A luat pe toti prin suprindere! Nu-mi vine sa cred!!!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

doamna udrea s-a declarat socata

eu cred ca era socata de faptul ca a anuntat azi si nu peste citeva zile cind probabil programase

bun actor presedintele nostru jucator. daca mai era nevoie de confirmare..

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Mergi la inceput

Citat:
Si-a anuntat Basescu candidatura!

Si Becali.
In aceeasi zi.
Sa fie doar o bizara coincidenta?

Hai noroc..

Triunghiul portocaliu *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Fetelor,acest site este vizitat de f.multe persoane, daca suntem responsabile ar trebui sa ne prezentam optiunile cu argumente serioase; nu pot sa cred ca prezenta voastra aici are drept scop numai influentarea opiniei unei anumite categorii,de aceea cred ca este important sa ne exprimam dorintele si sperantele pt. ca sa traim mai bine.Ganditi ce ati dori sa se schimbe in bine si postati aici!

Mergi la inceput