Ne-am procopsit! - (2)
Raspunsuri - Pagina 20
aditapop spune:
Ce am dori sa se schimbe in bine? Uau! Cu ce sa incep?
In primul rand sa li se destepte constiinta celor care preiau puterea in RO... cei care sunt acum pe functii mari cred ca deja sunt prea conectati la pompa care le baga bani in buzunarele lor....deci o schimbare de cateva generatii...problema e ca tinerii de azi din politica preiau metehnele de la "mentorii" lor si uite asa ne invartim in cerc...
Din punct de vedere functional ca sa ma ezprim asa, mi-as dori servicii de sanatate mai bune, drumuri mai bune, functionari mai amabili, vesnicele probleme care de 20 de ani au ramas nerezolvate din pacate...
Si inca ceva... sa vad un candidat care nu promite nimic!!
Suntem cu piticotul in concursul KLORANE, votati daca doriti! Multumim! http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat+de+fericit+e+copilul+tau+KLORANE ad1 si ad2
b.nica spune:
Am vazut ca reclamele mincinoase ale golanilor de la Gold Corp.se desfasoara fara probleme la unele televiziuni particulare.
Candidatul care se prezinta cu proiecte serioase si in beneficiul tarii, sunt sigura ca va atrage cele mai multe voturi,mai ales din categoria acelora care sunt nehotarati.
Candy spune:
Dincolo de lehamitea generala, alegerile astea marcheaza o premiera extrem de trista: pentru prima oara in istoria post-decembrista, un candidat la prezidentiale sustine public legalizarea drogurilor si prostitutia!
Asta va doriti pentru copiii vostri? Asta e lumea in care ati dori sa traiasca?
God, if I can't have what I want, let me want what I have.
capcaunul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Candy pentru prima oara in istoria post-decembrista, un candidat la prezidentiale sustine public legalizarea drogurilor si prostitutia! |
Vorbesti de Crin Antonescu. Basescu sustine doar legalizarea prostitutiei, nicidecum prostitutia.
xenocid spune:
Capcaune si tu esti din d'astia de le zise www.hotnews.ro/stiri-politic-6239487-ludovic-orban-traian-basescu-stare-behaie-daca-oile-avea-drept-vot.htm" target="_blank">Sica ca le lipseste fie mintea fie educatia fie discernamantu'?
Eu unu'mi mentin parerea ca Sica ar trebui inscris in Cartea Recordurilor drept singura persoana din lume care poate vorbi mai prost decat canta!
copiloi spune:
Basescu e in stare acum de orice, voturi sa iasa....
In 2004 era prietenul homosexualilor, acum, taman inainte de alegeri, este adeptul legalizarii prostitutiei.
Oricum, Basescu va ramane in istorie ca un practician de neegalat al prostititiei politice
Alina
Ingrid S spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
Vorbesti de Crin Antonescu. Basescu sustine doar legalizarea prostitutiei, nicidecum prostitutia. |
Adica Base sustine doar legalizarea alcoolului, nicidecum consumul lui. De fapt, el se impotriveste cu strasnicie la a se consuma alcoool si doreste sa fie doar legalizat. Cum suna? Cum ai scris tu.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
Ingrid S spune:
citat din mesajul lui xenocid Capcaune si tu esti din d'astia de le zise www.hotnews.ro/stiri-politic-6239487-ludovic-orban-traian-basescu-stare-behaie-daca-oile-avea-drept-vot.htm" target="_blank">Sica ca le lipseste fie mintea fie educatia fie discernamantu'? Eu unu'mi mentin parerea ca Sica ar trebui inscris in Cartea Recordurilor drept singura persoana din lume care poate vorbi mai prost decat canta! Come to The Dark Side ... we have cookies! |
Xeno, n-ai obosit in a-ti sustine idolul? Ai vazut ce ranjet tamp avea pe fata cand si-a anuntat candidatura la Sannicolau? Si cand ma gandesc ca s-ar putea sa-l mai vad inca 5 ani...brr.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
aditapop spune:
Mi-a placut asta: "ILIESCU si CONSTANTINESCU v-au adus pe marginea prapastiei!Votati BASESCU pentru un pas inainte!"
Suntem in concursul KLORANE, vreti sa ne votati?
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat+de+fericit+e+copilul+tau+KLORANE ad1 si ad2
Multumim
xenocid spune:
citat din mesajul lui Ingrid S Xeno, n-ai obosit in a-ti sustine idolul? Ai vazut ce ranjet tamp avea pe fata cand si-a anuntat candidatura la Sannicolau? |
Ingrid, postarea asta a ta e din categoria: "ce vopsea de par foloseste crin?". Cum noi sintem insa oameni cu minte, educatie si discernamant putem discuta mai profund de atat. Nu'i asa?
PS: n'am idoli