Ne-am procopsit! - (2)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ingrid S
Ai vazut ce ranjet tamp avea pe fata cand si-a anuntat candidatura la Sannicolau?

Ingrid, era normal sa ranjeasca, tamp sau nu, din moment ce le-a tras-o din nou la papagali...gandeste-te putin: Geoana in hangar, cu 10 000 de PSD-isti (sau cati au fost, ai vazut cum se bateau pe scaune!), peste o zi, Basescu in multimea adunata sa-i pupe mainile (faza cu pupatul nu stiu daca era de acolo, parca era din Bucuresti).
In felul asta, il vezi sigur inca 5 ani. Iar in 5 ani, ceilalti trec de la "sperante" la "veterani", imbracati in rochii de mirese, fara a fi fost, vreodata, petiti!

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Citat:
citat din mesajul lui xenocid

Citat:
Xeno, n-ai obosit in a-ti sustine idolul? Ai vazut ce ranjet tamp avea pe fata cand si-a anuntat candidatura la Sannicolau?

Ingrid, postarea asta a ta e din categoria: "ce vopsea de par foloseste crin?". Cum noi sintem insa oameni cu minte, educatie si discernamant putem discuta mai profund de atat. Nu'i asa?

PS: n'am idoli

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Hai ca nu esti sfant, l-ai introdus pe Crin in multe categorii pana acum, sa nu-ti fie de deochi! Ce sa discut serios? Tambalaul si baia de multime de la Sannicolau? Nu mersi, mi-a ajuns, e un deja-vu.
In ce priveste orgia politica pe care au manifestat-o partidele implicate, sunt convinsa suta la suta ca a fost orchestrata de catre el, ca pesedeii au marsat si le-a convenit de minune, pedeleii la randul lor sunt singuri-singurei si le place foarte mult....iar teoretic si normal ar fi ca al treilea sa castige.
Nici acum nu mi-ai raspuns la intrebarea mai veche: ce ai cu Crin? Ce ai impotriva lui? Sa stiu daca e ceva serios sau pur si simplu te calca pe nervi figura lui...ca si asta poate fi o explicatie, uneori.

L-am urmarit ieri pe Dinescu la Stelian Tanase, a realizat el demult ca lupul s-a imbracat in blana de oaie.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Rufus, cel care zambeste la urma se pune, nu la inceput. Stai, ca mai vedem noi pana la finele campaniei. Iar la faza cu le-a tras-o...am indoieli, daca nu cumva si-a tras-o singur. Si nu-si da seama.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:

Rufus, cel care zambeste la urma se pune, nu la inceput.

Corect. Mai e mult pana departe.
Cu trasul...asta e parerea generala. Toti comentatorii, chiar scrasnind din dinti, recunosc ca diferenta a facut-o, din nou, Basescu.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Citat:
citat din mesajul lui aditapop

Si inca ceva... sa vad un candidat care nu promite nimic!!

pai cum poate sa te convinga sa il votezi daca nu iti promite nimic?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus
recunosc ca diferenta a facut-o, din nou, Basescu.

Normal, cine mai are privilegiul de a tot fi in campanie electorala de niste ani de zile incoace, de a participa la toate balciurile si de a-si lansa candidatura pe bani publici?!?

Cred ca lumea s-a cam saturat si nu mai pune botu' la strategii din astea smecheresti á la Basescu!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Sirimie, eu nu mai cred in promisiuni! TOTI au promis! Si ce-au facut?
Asa ca... multe promisiuni=multe minciuni
Suntem in concursul KLORANE, speram sa ne votati
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat+de+fericit+e+copilul+tau+KLORANE ad1 si ad2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Si ca tot veni vorba de prostitutie www.mediafax.ro/cultura-media/cna-antena-3-amendata-cu-2-500-de-lei-pentru-o-informatie-incorecta-despre-traian-basescu-4950767" target="_blank">http://www.mediafax.ro/cultura-media/cna-antena-3-amendata-cu-2-500-de-lei-pentru-o-informatie-incorecta-despre-traian-basescu-4950767

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

PNL a definitivat textul de motiune de cenzura impotriva guvernutzului Boc.

PSD si-a anuntat www.realitatea.net/psd-sustine-initierea-unei-motiuni-de-cenzura-pentru-inlaturarea-actualului-guvern--a-anuntat-mircea-geoana_632422.html" target="_blank">sustinerea (nici n-avea alta solutie, altfel s-ar fi facut definitiv de ris).

In asta vreme, PD-L incearca realizarea unei sustineri parlamentare www.hotnews.ro/stiri-politic-6245151-adriean-videanu-vom-cauta-sprijin-pentru-guvernul-minoritar-parlamentarii-psd-pnl-nemultumiti-deciziile-conducerii-acestor-partide.htm" target="_blank">cu ajutorul UDMR si a "tradatorilor" din PNL si PSD, www.pesurse.ro/2009/10/-euro-cash-pe-loc-pentru-un-ales---e-doar-un-avans.html" target="_blank">cu orice pret.

Daca motiunea va trece si acest guvern neconstitutional va cadea, noua majoritate parlamentara constituita va putea, conform Constitutiei, sa prezinte sefului statului propunerea de prim-ministru tehnocrat independent.

Antonescu afirma ca are www.realitatea.net/antonescu-spune-ca-are-propuneri-concrete-pentru-un-premier-care-sa-conduca-un-guvern-tehnocrat_632602.html" target="_blank">acordul de disponibilitate al unei asemenea persoane.

Pop-corn? :)

Triunghiul portocaliu *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui iileana
PNL a definitivat textul de motiune de cenzura impotriva guvernutzului Boc.

Caderea guvernului - bucuria nebunilor!

Mergi la inceput