Ne-am procopsit! - (2)
Raspunsuri - Pagina 21
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ingrid S Ai vazut ce ranjet tamp avea pe fata cand si-a anuntat candidatura la Sannicolau? |
Ingrid, era normal sa ranjeasca, tamp sau nu, din moment ce le-a tras-o din nou la papagali...gandeste-te putin: Geoana in hangar, cu 10 000 de PSD-isti (sau cati au fost, ai vazut cum se bateau pe scaune!), peste o zi, Basescu in multimea adunata sa-i pupe mainile (faza cu pupatul nu stiu daca era de acolo, parca era din Bucuresti).
In felul asta, il vezi sigur inca 5 ani. Iar in 5 ani, ceilalti trec de la "sperante" la "veterani", imbracati in rochii de mirese, fara a fi fost, vreodata, petiti!
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
Ingrid S spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui xenocid
Ingrid, postarea asta a ta e din categoria: "ce vopsea de par foloseste crin?". Cum noi sintem insa oameni cu minte, educatie si discernamant putem discuta mai profund de atat. Nu'i asa? PS: n'am idoli Come to The Dark Side ... we have cookies! |
Hai ca nu esti sfant, l-ai introdus pe Crin in multe categorii pana acum, sa nu-ti fie de deochi! Ce sa discut serios? Tambalaul si baia de multime de la Sannicolau? Nu mersi, mi-a ajuns, e un deja-vu.
In ce priveste orgia politica pe care au manifestat-o partidele implicate, sunt convinsa suta la suta ca a fost orchestrata de catre el, ca pesedeii au marsat si le-a convenit de minune, pedeleii la randul lor sunt singuri-singurei si le place foarte mult....iar teoretic si normal ar fi ca al treilea sa castige.
Nici acum nu mi-ai raspuns la intrebarea mai veche: ce ai cu Crin? Ce ai impotriva lui? Sa stiu daca e ceva serios sau pur si simplu te calca pe nervi figura lui...ca si asta poate fi o explicatie, uneori.
L-am urmarit ieri pe Dinescu la Stelian Tanase, a realizat el demult ca lupul s-a imbracat in blana de oaie.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
Ingrid S spune:
Rufus, cel care zambeste la urma se pune, nu la inceput. Stai, ca mai vedem noi pana la finele campaniei. Iar la faza cu le-a tras-o...am indoieli, daca nu cumva si-a tras-o singur. Si nu-si da seama.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
Rufus spune:
citat din mesajul lui Ingrid S Rufus, cel care zambeste la urma se pune, nu la inceput. |
Corect. Mai e mult pana departe.
Cu trasul...asta e parerea generala. Toti comentatorii, chiar scrasnind din dinti, recunosc ca diferenta a facut-o, din nou, Basescu.
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
sirimie spune:
citat din mesajul lui aditapop Si inca ceva... sa vad un candidat care nu promite nimic!! |
pai cum poate sa te convinga sa il votezi daca nu iti promite nimic?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
copiloi spune:
citat din mesajul lui Rufus recunosc ca diferenta a facut-o, din nou, Basescu. |
Normal, cine mai are privilegiul de a tot fi in campanie electorala de niste ani de zile incoace, de a participa la toate balciurile si de a-si lansa candidatura pe bani publici?!?
Cred ca lumea s-a cam saturat si nu mai pune botu' la strategii din astea smecheresti á la Basescu!
Alina
aditapop spune:
Sirimie, eu nu mai cred in promisiuni! TOTI au promis! Si ce-au facut?
Asa ca... multe promisiuni=multe minciuni
Suntem in concursul KLORANE, speram sa ne votati
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat+de+fericit+e+copilul+tau+KLORANE ad1 si ad2
viviana spune:
Si ca tot veni vorba de prostitutie www.mediafax.ro/cultura-media/cna-antena-3-amendata-cu-2-500-de-lei-pentru-o-informatie-incorecta-despre-traian-basescu-4950767" target="_blank">http://www.mediafax.ro/cultura-media/cna-antena-3-amendata-cu-2-500-de-lei-pentru-o-informatie-incorecta-despre-traian-basescu-4950767
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
iileana spune:
PNL a definitivat textul de motiune de cenzura impotriva guvernutzului Boc.
PSD si-a anuntat www.realitatea.net/psd-sustine-initierea-unei-motiuni-de-cenzura-pentru-inlaturarea-actualului-guvern--a-anuntat-mircea-geoana_632422.html" target="_blank">sustinerea (nici n-avea alta solutie, altfel s-ar fi facut definitiv de ris).
In asta vreme, PD-L incearca realizarea unei sustineri parlamentare www.hotnews.ro/stiri-politic-6245151-adriean-videanu-vom-cauta-sprijin-pentru-guvernul-minoritar-parlamentarii-psd-pnl-nemultumiti-deciziile-conducerii-acestor-partide.htm" target="_blank">cu ajutorul UDMR si a "tradatorilor" din PNL si PSD, www.pesurse.ro/2009/10/-euro-cash-pe-loc-pentru-un-ales---e-doar-un-avans.html" target="_blank">cu orice pret.
Daca motiunea va trece si acest guvern neconstitutional va cadea, noua majoritate parlamentara constituita va putea, conform Constitutiei, sa prezinte sefului statului propunerea de prim-ministru tehnocrat independent.
Antonescu afirma ca are www.realitatea.net/antonescu-spune-ca-are-propuneri-concrete-pentru-un-premier-care-sa-conduca-un-guvern-tehnocrat_632602.html" target="_blank">acordul de disponibilitate al unei asemenea persoane.
Pop-corn? :)
Triunghiul portocaliu *
capcaunul spune:
citat din mesajul lui iileana PNL a definitivat textul de motiune de cenzura impotriva guvernutzului Boc. |
Caderea guvernului - bucuria nebunilor!