Ne-am procopsit! - (2)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui viviana

Va intreb si eu: cand stanga spune despre dreapata ca sunt hoti si mincinosi si dreapta spune despre stanga ca sunt hoti si mincinosi
Cum alegeti pe care sa-i credeti?

Eu fac asa: ma straduiesc sa apreciez, folosindu-ma de informatia disponibila in mass-media, in ce masura acuzele respective sint reale, si, daca sint reale, in ce masura sint relevante.

Cu separarea stinga/dreapta, azi si aici, e mai cu schepsis, da' asta e deja alta discutie.

Triunghiul portocaliu *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Citat:
citat din mesajul lui iileana

Cu separarea stinga/dreapta, azi si aici, e mai cu schepsis, da' asta e deja alta discutie.

asta pentru ca nu exista (separarea )

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Iileana, nu m-am referit la stanga si dreapta politica. Am ales stg. si dr. , asa generic.

Oricum ce se intampla in ultimul timp este... nici nu am cuvinte de apreciere. Abia astept sa inceapa campania electorala si sa vad un candidat care in discursurile lui nu vorbeste de cat de rau sau betiv este Base.

Pentru ca pe mine ma intereseaza sa-l votez pe cel care imi spune ce va face pentru tara, care ii va fi politica externa, samd, nu cat de "idiot" este Base.
L-am auzit ieri, pe Geoana latrand si folosind numai invective la adresa lui Base si m-a umplut de-o scarba totala.

De ce ma pun candidatii sa-i votez pentru ura impotriva lui Base si nu pentru cum vor reprezenta ei Romania?

b.nica: Oprescu nu are nicio sansa. El este o hahalera care nu prea a facut mare lucru in Bucuresti si nici nu este cunoscut decat pe plan local. Pentru restul tarii el nu reprezinta nimic.

Cred ca mai curand in turul doi ar avea o sansa Antonescu (daca isi schimba discursul).

Vedeti voi, cu cat latri mai mult impotriva unui om cu atat mai mult oamenii il vor vota pe acel om din spirit de fronda. Cunosc cel putin 7 persoane (ceea ce este extraordinar de mult pentru cercul meu de prieteni)care au votat-o pe mica Base numai si numai pentru ca a fost tarnuita atat de mult in presa. In nici un caz mila ci mai mult scarba si lehamite pentru tot ceea ce se intampla in Romania si pentru faptul ca ziarele si canalele de stiri au ajuns atat de puternice incat fac si desfac fara a acorda sanse nimanui.

Si s-ar putea nici sa nu fie nevoie de turul II.

Cum a fost posibil ca Hrebenciuc sa spuna ca presedintele tarii este beat tot timpul? Cum a fost posibil ca Vanghelie sa spuna ca e mahmur tot timpul? Cum e posibil sa faci astfel de declaratii care aduc rusine asupra tarii? De unde atata ura?

Si a ajuns un personaj cu 4 clase sa dicteze destinele PSD-ului? V-ati gandit creodata cat este Vanghelie de puternic? V-ati intrebat vreodata de unde ii vine atat putere? Ca doar nu din putzul gandirii!

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fritz spune:

Am sesizat o noua tendinta in presa scrisa si vizuala si anume mai putina politica. Zilele trecute citeam despre ''Adevarul'', care va aloca o singura pagina cu stiri de interes general, dar nicidata pe prima pagina, iar astazi citeam de ''Realitatea tv'' ca va incepe o campanie impotriva politicii, intitulata ''Noi vrem respect''. Dar dupa ultima stire, cu demisia tuturor ministrilor PSD, e cam greu...

Mergi la inceput

Citat:
Am sesizat o noua tendinta in presa scrisa si vizuala si anume mai putina politica

Nu stiu daca asta e solutia. Reducerea cantitatii de informatii oferite publicului. Mai bine "lucrau" nitel la calitatea acestei informatii.
Oricum, sint exact 2 posturi TV romanesti de stiri, mari si late, atita tot. Cei care considera subiectul neinteresant, au, slava Domnului, unde sa zappeze si sa gaseasca emisiuni pe gustul lor....
Probabil ca cel mai mare pericol, in acest moment, dincolo de neinformare, e si acreditarea ideii ca "toti sint la fel". Nu, nu-s.
N-am sa insist cu demonstratia, aleg in sprijinul spuselor mele o mica stire gasita chiar azi, pe blogul unuia care nu e deloc fan-ul celui caruia ii e dedicata pastila: www.danandronic.ro/Blog/danandronic/art/724/Nouta#539 i-din-stafful-liberal-Sam-Patten-a-plecat-Adriana-Saftoiu-a-revenit-plus-o-vizita-in-Delta-la.html" target="_blank">aici (*), a doua jumatate a postarii...

Sa ma ierte cei 7 prieteni ai Vivianei, insa a vota EBA numa' de scirba, mi se pare o atitudine cel putin imatura. Si tradeaza practic o fundamentala neintelegere a modului de functionare a sistemului democratic. E ca si cum mi-as taia craca de sub picioare pentru ca nu-mi place culoarea ei si faptul ca-i cam zgrunturoasa.

Probabil ca, la fel ca cei 7, multi vor vota Basescu doar ca reactie la atacurile la care el e supus. Probabil ca pentru ei nu conteaza derapajele anticonstitutionale ale sefului statului, atitudinea lui de capetenie medievala, slabele lui rezultate in ceea ce priveste indeplinirea fisei postului. Si, daca pe oameni nu-i intereseaza ca asemenea lucruri se intimpla, probabil ca si merita sa li se intimple...

Pe mine ma intriga nu cei care fac alegerea totalmente neinformati/neinteresat fiind, ci cei care, cunoscatori ai problemei & rafinati & subtili & inteligenti fiind... tot la alegerea asta se opresc :(. Noroc ca-s din ce in ce mai putini.

Cit despre breaking-news-urile mioritice...
Deci se sparse Alianta. Alianta Maro ;). Dupa ce ne-a inglodat in datorii, a adus haos in tara, si ne-a bagat intr-o (inca neafirmata) incapacitate de plata. Luni va fi prima greva generala a bugetarilor din istoria noasta. Romania reala...
As ride, daca n-ar fi de plins, de faptul ca D-l Blaga va fi vicepremier si interimar la interne (asa ca va organiza alegerile). Asta in conditiile in care acelasi Blaga e secretar general PD-L si... sef de campanie al lui Basescu. Cu adevarat moral, nu zic nu!!!!!!

Iar despre noua OUG, care incalca principiile constitutionale si chiar logica relatiei functionale intre parlament si guvern...ce sa mai zic.... merita titlul de "culmea ordonantei guvernamentale", (ca-n seriile alea de bancuri cu "culmea curajului", etc).

Edit:
(*) normal ca link-ul nu merge, din cauza diacriticelor.
Asadar... copy-paste:
"Interesanta a fost īntāmplarea ce mi s-a povestit despre vizita unei delegatii de liberali īn Delta, la S.O. Vāntu. Crin Antonescu, Relu Fenechiu, Dan Radu Rusanu, s-au deplasat pāna acolo, la cererea lor. Propunerea lui Vāntu a fost scurta: Va ofer expunere gratuita pe Realitatea TV, daca īmi dati voie sa pun eu sefii de la SIE si SRI īn ipoteza īn care cāstigati alegerile! O oferta de vreo 3 milioane de euro, ca sa fim corecti. Īn acelasi spirit trebuie spus ca Crin Antonescu a refuzat!
Bravo, Crin..."
de pe blogul lui Dan Andronic. Care, in aceasta campanie electorala, nu pe Crin Antonescu il sprijina, ci pe altul.
Deci va rog eu frumos sa nu mai spuneti ca toti sint la fel.
A fost doar un exemplu care mi-a fost la indemina, mai pot fi gasite si altele, privind alte personaje.

Triunghiul portocaliu *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Blaga se www.hotnews.ro/stiri-politic-6227780-vasile-blaga-nu-voi-seful-campanie-lui-traian-basescu-nici-macar-nu-voi-face-parte-din-echipa-campanie.htm" target="_blank">lauda ca nu are treaba cu campania lui Baselu.....

Alina

Mergi la inceput

eu am sarit citeva zile stirile

exista lege sa se faca referendum in aceeasi zi cu alegerile prezidentiale?

despre iesirea PSD de la guvenare - cred ca e o mutare regizata de PDL de foarte mult timp, indiferent ce zicea Nica tot era remaniat, pina si data de 1 octombrie e aleasa cit sa creasca accizele pe anul viitor (care se stabilesc in functie de cursul euro leu de pe 1 oct, care azi a cazut).

Am blog si poze in album

Despre Andrei

Mergi la inceput

Citat:
eu am sarit citeva zile stirile

Simona, iti fac eu un rezumat, din citeva vorbe si-un filmuletz x 2 variante.

1. in cheie :).

"Si-a murit Coalitia Maronie, si-a murit in baie..."

(sursa)

2. in cheie :(.

"Ce va spun este ca indiferent cāt de urāta e tara asta trebuie sa pastram democratia, asa strāmba cum e ea azi.

Sa nu credeti ca democratia nu e amenintata. Este. De fapt ce traim azi este lupta īntre, sau pentru, democratie si/sau autocratie."

(sursa)

------------------------

Practic, ce s-a intimplat?
Ei, un fleac, ne-au ciuruit.
In acest moment, pirghiile puterii sint in miinile unui grup restrins de persoane. Care nu-si poate permite luxul de a pierde alegerile.
De aici incolo, Dumnezeu cu mila.

Triunghiul portocaliu *

Mergi la inceput

ileana, super filmuletul despre rugby

nu pot sa cred ca pot face ei ce vor. pina la urma sint guvern minoritar. sper ca nu ma imbat cu apa rece

Am blog si poze in album

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Traim vremuri crunte. Fericiti fi'vor cei ce'si traisi'vor moartea'n 2012. Nicicand Romania, dar ce zic eu Romania, nicicand bratul asta al Galaxiei nu a mai avut un guvern minoritar cu sustinere parlamentara.
LA VOT! Ridicati'va! Ridicati'va pentru Pacuraru si copii lui Pacuraru, pentru Remes si fratii lui Remes, pentru Norica si pentru nepoata lui Norica, pentru Tariceanu, pentru Tariceanu si pentru a doua a treia a patra si a cincea sa sotie, pentru poporul bijbocilor si neamul orbanilor. RIDICATI'VA! LA STAMPILE!

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput