Ne-am procopsit! - (2)
Raspunsuri - Pagina 15
xenocid spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iileana
Fro' 6 luni inainte de alegeri, parca. In care presedintele nu poate demite guvernul. |
Presedintele nu poate demite sau dizolva nimica de capu' lui(decat un cub de gheata). Din pacate. Atata l'a dus mintea pe Iorgovan. Ma uitai la Constitutie. Daca pica guvernul asta ramane totusi in functie cu atributii limitate pana se numeste altul. Termenul maxim este 60 de zile si doua nominalizari. Pe scurt, cel putin pana in decembrie ramanem cu B&B.
iileana spune:
atributii limitate ce inseamna? Ca nu mai poate da OUG?
... Nu-i deloc o idee rea :)...
, da' de saracu Oprescu ce ziceti?
Tot pindeste bietul om o zi linistita, sa-si lanseze si el candidatura fara riscul ca stirea sa fie la "printre altele", si nu apuca....
Triunghiul portocaliu *
viviana spune:
Saracu Oprescu! Nu stiu cine l-a pacalit in halul asta!
Nu cred ca obtine nici 2%
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
viviana spune:
Va intreb si eu: cand stanaga spune despre dreapata ca sunt hoti si mincinosi si dreapta spune despre stanga ca sunt hoti si mincinosi
Cum alegeti pe care sa-i credeti?
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
b.nica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui viviana Saracu Oprescu! Nu stiu cine l-a pacalit in halul asta! Nu cred ca obtine nici 2% |
La cum se prezinta "candindatii" sunt convinsa ca in finala vor fi Basescu si Oprescu.
Eu si toti cei care sustinem Rosia Montana,vom vota acel candidat care va acuza pagubosul proiect al golanilor de la Gold Corporation.
sirimie spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui b.nica
La cum se prezinta "candindatii" sunt convinsa ca in finala vor fi Basescu si Oprescu. Eu si toti cei care sustinem Rosia Montana,vom vota acel candidat care va acuza pagubosul proiect al golanilor de la Gold Corporation. |
care e acel candidat?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
b.nica spune:
Sirimie,simplu, acela care va dezvalui ticalosia cu care ne-am procopsit in care s-a dispus distrugerea Rosiei Montana.
Adica acela care va spune cine a semnat un contract cu Gold Crporation in care noi dam aurul si primim cianuri in schimb.
sirimie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui b.nica Sirimie,simplu, acela care va dezvalui ticalosia cu care ne-am procopsit in care s-a dispus distrugerea Rosiei Montana. Adica acela care va spune cine a semnat un contract cu Gold Crporation in care noi dam aurul si primim cianuri in schimb. |
bafta. nu cred ca rosia montana va fi subiect de discutie in campania electorala, nici ca vreunul din candidati vor promite orice despre asta. din cite stiu eu PDL e pro, si unii oameni din zona se opun dar nu toti.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei