Ne-am procopsit! - (2)
Raspunsuri - Pagina 14
iileana spune:
ciorba de burta la cazan la albie ...
Acuma serios: nu stiu altii cum sint :), dar eu nu-i prea dau mari sanse de izbinda lui Oprescu.
Cine ar vota copia cind are la dispozitie originalul?
De ce l-ar alege cineva pe acest smecher de cartier cind il are la dispozitie pe insusi Basescu?
P-orma: ce-i cu neasumarea asta, de catre Oprescu, a identitatii politice, in timp ce in spatele sau se incoloneaza frumos toti dinozaurii securisto-comunisti incepind cu Cozmanca?
Nu, nu, chiar nu-i dau vreo sansa.
Nu i-as da nici daca n-ar candida Crin, deci nu-s partinitoare :).
Triunghiul portocaliu *
xenocid spune:
Ileana www.hotnews.ro/stiri-politic-6210095-crin-antonescu-sustinem-varianta-unui-guvern-tehnicieni-nu-intram-niciun-fel-joc.htm" target="_blank">uite ce zice Crin: daca PSD se retrage de la guvernare sau initiaza motiune de cenzura noi nu vom fi partasii sai in acest joc politicianist.
Ce zici? Te invit la o broasca?
iileana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xenocid Ce zici? Te invit la o broasca? |
Mai bine invita-ma la altceva, ca de broasca nu va fi cazul.
Ti-a zis si Crin. www.mediafax.ro/politic/antonescu-am-primit-semnale-privind-revenirea-la-guvernare-4838436" target="_blank">Acu' citeva zile.
---------------------------------
Altceva.
citat din mesajul lui xenocid Azi 24 septembrie s'au incheiat alegerile prezidentiale (ceea ce nu e neaparat un lucru bun). Orice tentativa a lui Antonescu de a vorbi despre parlament ca institutie fundamentala a democratiei .... |
Citi zicea Basescu c-ar vrea? 300?
www.mediafax.ro/politic/antonescu-vom-propune-reducerea-numarului-parlamentarilor-pana-la-275-250-4941139" target="_blank">Antonescu: Vom propune reducerea numarului parlamentarilor pāna la 275-250
www.evz.ro/articole/detalii-articol/869499/PNL-depune-un-proiect-pentru-reducerea-numarului-de-alesi-/" target="_blank">Initiativa liberala,"mai simpla si mai ieftina"
P.S. Ramine cum am stabilit.
Triunghiul portocaliu *
valentinag spune:
Ups.Nu e Nica,nu e PSD!Ce-o fi in capul lui Zeus!
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
b.nica spune:
Golanii de la Gold Corp. au inceput sa bombardeze la televiziuni private si de stat(pt. ei platesc eu abonament?Ptiu!),cu reclame mincinoase despre Rosia Montana!
Daca guvernul actual sustine acest proiect pagubos si distructiv al acestor golani, m-au pierdut de musteriu,voi fi eu si neamul meu,sustinatori ai acelora care se dezic de el.
sirimie spune:
Eu am o impresie grea de deja vu, ne intoarcem la saracia din anii 2000. Guvernantii se cearta, creditele sint scumpe, somaj mare, si euro bingo are mare succes la televiziunile comerciale. Speram sa nu mai simt "savoarea" unor timpuri similare
Edit: si in plus tot Basescu era si atunci si este si acum generatorul de criza guvernamentala ...
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
iileana spune:
Nu prea v-au interesat floricelele mele. Nu-i nimic, imi ramin mie mai multe :).
Stau si le rontzai uitindu-ma uluita la ce se intimpla.
Si nimic nu pricep.
Unii spun ca, oricum ar juca, www.hotnews.ro/stiri-opinii-6217857-pierdem-sau-pierdem-aceasta-intrebarea-pentru-psd.htm" target="_blank">PSD-ul pierde. Altii spun ca Basescu e disperat si ataca haotic. Unii zic ca au revenit in peisaj papusari cunoscuti. Altii o dau drept in teoria conspiratiei.
Cel mai mult mi-a placut comentarea scenei politice dpdv al www.webpr.ro/stiri-actualitate-6210598-video-codin-caradimu-creatorul-lui-dorel-intr-discutie-online-moderata-eliza-rogalski-presedintele-serveste-spectacol-din-care-avem-invatat-arta-disimularii.htm" target="_blank">marketing-ului :).
Cica:
Q: sunt politicienii prea putin maestri la poker?
A: pokerul e un joc complex, aici suntem in faza de trombon, daca stii jocul, se bazeaza pe cacealma
Si:
plictiseala este marele bau-bau al omenirii. cei care ne surprind mereu au cele mai mari sanse sa ne cucereasca
We are damned.
Triunghiul portocaliu *
xenocid spune:
citat din mesajul lui iileana Nu prea v-au interesat floricelele mele. Nu-i nimic, imi ramin mie mai multe :). |
Evenimentul memorabil al saptamanii ramane totusi categorisirea lui MRU drept farsa de catre Crin Antonescu
Astia de la PSD sint atat de imbuibati ca li s'a atrofiat orice urma de creier. Eu le'as fi multumit colegilor de la PDL si lui Basescu pentru ca se gandesc la siguranta cetateanului, l'as fi sanctionat pe Nica cu mustrare verbala in proxima sedinta dupa care, pentru bunul mers al societatii si al alegerilor viitoare, drept garant al functionarii coalitiei, l'as fi propus pentru postul de vicepremier si ministru de interne pe...Mircea Geoana.
Apoi, in conformitate cu atributiile postului, Geoana ar fi vizitat fiecare sectie de votare in ziua alegerilor pentru a se asigura de corectitudinea lor.
PSD a ales insa sa vina cu o solutie tembela, scoasa probabil din capu' unuia d'aia de se duceau "solidar" cu Bivolaru la Parchet. Probabil Nastase.
Acu tehnic vorbind, poate stiti voi mai bine. Parca nu se poate da guvernul jos inainte de alegeri nu? Termenul exact cat e? O luna sau doua? Ca PNL o sa depuna degeaba motiune de cenzura in cazul asta. Oricum o sa se chinuie Roberta sa nu ajunga motiunea pe ordinea de zi decat cand va fi prea tarziu. Cum facea Olteanu cu monitoru' oficial
iileana spune:
citat din mesajul lui xenocid Parca nu se poate da guvernul jos inainte de alegeri nu? Termenul exact cat e? |
Fro' 6 luni inainte de alegeri, parca. In care presedintele nu poate demite guvernul.
Cit despre cit de justificata si asortata momentului e demiterea lui Nica &stuff, mi s-a parut de bun-simt pozita comentatorului de ne-a zis Xeno de el, laudativ:), cu ceva vreme in urma: Selaru.
Evenimentul memorabil al saptamanii ramane totusi categorisirea lui MRU drept farsa de catre Crin Antonescu |
Iar incepi?
Radio Erevan raspunde: da, Antonescu a zis ca asta-i o farsa, dar s-a referit 1. la caternica de ieri, la care PNL-ul prefera sa asiste doar ca spectator si 2. la modalitatea de numire a sefilor serviciilor secrete din partea opozitiei, unde nu s-a cerut practic parerea partidelor respective, oamenii aia nu de catre partide au fost alesi, ci s-a aratat, de catre Dl. Presedinte, cu degetul: "ala. ala va fi". Altminteri, Antonescu si-a aratat oarecum aprecierea pentru ambii amindoi sefii numiti astfel.
Edit:
Apoi, in conformitate cu atributiile postului, Geoana ar fi vizitat fiecare sectie de votare in ziua alegerilor pentru a se asigura de corectitudinea lor. |
Corect! :)
Triunghiul portocaliu *