Ne-am procopsit! - (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Si cica asta nu e totul.

Triunghiul portocaliu *

Mergi la inceput

Crin se incapatineaza sa demonteze mistocarelile ieftine, una cite una.
Azi, episodul http://sp2.ro/noraptmama .

Triunghiul portocaliu *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Pai www.hotnews.ro/stiri-opinii-6199169-traian-basescu-castigat-alegerile-prezidentiale.htm" target="_blank">ce i'ar mai ramane de facut?

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui xenocid

Pai www.hotnews.ro/stiri-opinii-6199169-traian-basescu-castigat-alegerile-prezidentiale.htm" target="_blank">ce i'ar mai ramane de facut?

"Traian BASESCU a castigat alegerile prezidentiale"

A, da, stiu, s-a intimplat in 2004, tin minte ca l-am votat si eu :).

Pentru ce va urma, te-as sfatui sa-ti pastrezi spiritul critic si sa nu mai crezi asa, ca fraieru', te miri ce informatii din ziare, inainte de a le verifica.

Triunghiul portocaliu *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Citat:
citat din mesajul lui xenocid

Ahahaha!
Sa nu zici ca nu le'a www.hotnews.ro/stiri-politic-6200865-video-cum-ratat-parlamentarii-stirea-despre-unicameral-din-gura-lui-basescu.htm" target="_blank">zis.

Come to The Dark Side ... we have cookies!

M-am distrat cupios

Le-a zis ca asta cu parlamentul unicameral e pe lista lui in viitor, nu ca va propune referendum in ziua alegerilor, ca ar fi sarit multi in sus inca de pe vremea aia.

Deci asta cu referendumul e coapta de mult timp Asteptam urmarea.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Crin a fost in sfarsit www.evz.ro/articole/detalii-articol/869279/Crin-Antonescu-s-a-casatorit/" target="_blank">ales. Cum alt eveniment notabil nu se mai anunta in viata lui in urmatoarele luni, poate linistit sa combine luna de miere cu luna electorala.

Mergi la inceput

Se rupe? Nu se rupe?
De Alianta FSN zic.
http://www.cotidianul.ro/ministrii_psd_isi_vor_prezenta_demisia_colectiva-99392.html

Pariuri? Pareri?
Floricele am facut eu.

Triunghiul portocaliu *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Ce zici Iileana de ce se mai chibiteaza prin targ?O posibila intelegere cu Basescu Presedinte si Oprescu prim-ministru,.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Ce zici Iileana de ce se mai chibiteaza prin targ?O posibila intelegere cu Basescu Presedinte si Oprescu prim-ministru,.

Acelasi lucru pe care l-as zice de intelegerea simetrica: Oprescu presedinte si Basescu prim-ministru.

Edit: Apropo. Ce zici, B.nica, de ce se mai chibiteaza prin tirg? Dupa cel mai mare tort si cel mai impresionant cirnat, Oprescu planuieste www.times.ro/node/8619" target="_blank">cea mai mare ciorba de burta:

"Dupa ce anul acesta Bucurestiul si-a sarbatorit cea de-a 449-a aniversare cu mici, bere si artificii, anul viitor celebrarile se vor concentra in jurul depasirii recordului mondial la cea mai mare ciorba de burta.

Uriasa ciorba nu va fi fiarta intr-o oala ci chiar in albia raului Dambovita! Acest lucru va fi facut posibil prin mobilizarea mai multor soldati cu aruncatoare de flacari precum si a celui mai mare resou din lume, fabricat la uzinele tractorul Brasov.

Nu numai dimensiunea recipientului este impresionanta ci si cantitatile de ingrediente. Astfel, se vor folosi trei cirezi de vaci, 10 tone de legume si doua de condimente.

Dupa ce Primarul Sorin Oprescu va da semnalul de incepere a fierturii din barca sa de coaja de paine, traseul ciorbei de burta va fi in aval, traversand Bucurestiul dinspe barajul Ciurel spre Balaceanca si trecand fix pe sub nasul parlamentarilor din Casa Poporului. Autoritatile anunta insa ca pe timpul procesiunii inotul si pescuitul vor fi strict interzise."

Triunghiul portocaliu *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

De varianta asta nu am auzit, dar daca se bate palma asa, cred ca este si mai rau pentru acele partide care isi pun in joc ultimele sperante la alegeri.
EditInseamna ca Oprescu stie ce este bun,ciorba de burta la cazan,.

Mergi la inceput