Ne-am procopsit! - (2)
Raspunsuri - Pagina 12
Ingrid S spune:
Io-te mai ca a marsat si Crin la ideea lui Baselu: n-ar fi rau sa se treaca la Parlament unicameral, dar nu acum, deodata cu alegerile. Pai ce a facut stimabilul Basescu pana acum? Nu a avut destul timp sa propuna asta?
Dar, nu e mai putin adevarat, ca doar la noi se poate aranja atat de hilar: un candidat propune un referendum pe aceeasi lista cu domnia-sa. Cica, scutim poporul de cheltuieli. Cata marinimie! Actiunea face parte din categoria: Elena a candidat si a castigat ca independent!
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
iileana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ingrid S Pai ce a facut stimabilul Basescu pana acum? Nu a avut destul timp sa propuna asta? |
Raspunsul e chiar in articolul citat anterior, intr-o forma concisa: "E evident ca se foloseste de o idee reformista, cāt e de buna sau nu e de discutat, ca maciuca electorala."
Ce nu inteleg eu este cum de gestul lui Basescu e aplaudat cu atita entuziasm de fanii portocalii ca fiind genial, maiastru, semn de inteligenta etc.
Stiu, da, e o mutare surprinzatoare, dar nu e corecta.
Oare chiar nu s-au saturat/nu le e scirba sa cistige doar trisind???
Triunghiul portocaliu *
Ingrid S spune:
Dar tu ce te miri de fani? Daca presedintele iese in piata cu sireturi rosii la un pantof si galbene la celalalt, multimea va fi in delir. Asta e, eu citesc comentariile unora si ma apuca asa...niste fiori. Macar noi sa fim calmi, daca altii nu se pot abtine din a aplauda pana si ranjetul lui Basescu.
Intrebarea din postul precedent era retorica. Stiu de ce e in stare Zeus.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
xenocid spune:
citat din mesajul lui iileana (Celor carora le e lene sa citeasca articolul le zic io: e "eviscerat" Crin si-n egala masura si cu aceeasi dezamagire sint eviscerati si urmatorii: Basescu, Boc, Geoana, Catalin Avramescu...) |
Dezamagirea este generalizata. Cu exceptia ultras'ilor de partid nimeni nu merge la vot cu inima impacata. Singurul resort civic a ramas separarea asta incredibila a politicienilor. E suficient sa te uiti cine sta aliniat dincolo pentru a'ti infrange resentimentele si a lua decizia care trebuie. Imi pare rau pentru voi dar Crin Antonescu nu se distinge ci mai degraba se dizolva in peisajul cu ticalosi. Obama'sii! Ca si'a batut joc de sansa pe care o avea!
sirimie spune:
Eu as propune un referendum dupa alegeri, cu mai multe intrebari
- prima asta cu parlamentul, dar sa fie bicameral cu mai putini parlamentari
- sa fie presedintele ales de parlament, sa nu fie 2 ani electorali succesivi
- job-urile de conducere din ministere/prefecturi/companii de stat etc sa nu fie niciodata politice ci scoase la concurs
si poate mai imi vin citeva
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
iileana spune:
citat din mesajul lui xenocid Imi pare rau pentru voi dar Crin Antonescu nu se distinge ci mai degraba se dizolva in peisajul cu ticalosi. |
Nici pomeneala.
Nu te mai agata de detalii, ca nu-ti place tie mutra lui si/sau trei expresii discutabile ale sale, uita-te la fondul problemei.
Dincolo de faptul ca e singurul dintre "purcelusii prezidentiabili" care are un trecut curat in politica, este, totodata, singurul care are o maniera onesta de a-si intelege rolul.
Te intreb punctual, Xeno: tu, tu personal, chiar nu te-ai saturat/scirbit sa vezi ca "ai tai" cistiga numai trisind? Mintind? Promitind lucruri pe care stiu bine ca n-au cum le indeplini? Manipulind? Facind apel la tot ce e mai rau si primitiv din electorat?
Antonescu nu triseaza, nu minte, nu promite prostii, nu scoate panglici pe nas si stratageme ingenioase de derutare a adversarului, desi ar putea, pentru ca vrea sa fie presedinte de tara europeana de secol 21, nu presedinte la vreun la circ. Nu candideaza pentru postul de Iozefini. Nici pentru cel de copie jalnica a lui Putin.
In alta ordine de idei, parerea mea sincera este ca, dupa alegeri, va fi atit de rau, atit de ingrozitor de rau in Romania (dpdv economic, social, functionare a institutiilor statului, etc), incit nici daca-l alegem presedinte pe bunul Dumnezeu nu vom scapa prea usor.
Context in care genul de presedinte pe care il va reprezenta Antonescu macar nu ne va infunda mai rau. Sper chiar ca va reusi sa fie util.
Eu cred sincer ca asta e calea. Si singura speranta.
Triunghiul portocaliu *
b.nica spune:
citat din mesajul lui xenocid Programul politic al lui Crin Antonescu: Avem o clas#259; politic#259; ineficienta, neconvigatoare, nepasatoare, corupta, complice sau macar toleranta la coruptie. Duplicitatea, demagogia, discursul autist cantonat in sfera ingust#259; a propagandei de partid, lipsa de personalitate, curaj #351;i spirit critic, lipsa de credibilitate elementara in fata societatiii civile sunt caracteristicile dominante si deja de buna vreme consacrate ale celor mai multi dintre politicienii romani si ale tuturor partidelor politice romanesti. |
Cred ca in acest moment al discursului se uita la Tariceanu si s-a inspirat.
Eu in locul lui Basescu as fi propus pt. Parlamentul unicameral 324 parlamentari,.
Rufus spune:
citat din mesajul lui iileana Hai sa-ti spun eu ce a retinut natia, asa, in sinea ei. Ca pe vremea lui Tariceanu traia bine, acuma o duce ca dracu' si mai e si datoare vinduta FMI-ului, cam asta au retinut oamenii simpli si onesti. |
Nu pot sa nu remarc cat esti de optimista...
Oamenii astia onesti il regreta pe Ceausescu sau pe Iliescu, atunci stiu ei ca au trait bine, nu pe vremea lui Tariceanu. Pe vremea lui Tariceanu au trait bine cei care "se descurca" si aia nu au fost oamenii simplii sau onesti. Singurul lor castig a fost pretul mare la pamant...unii din ei, mult prea putini, si-au schimbat statutul peste noapte.
N-am auzit nici o singura persoana care sa spuna ca i-ar datora ceva lui Tariceanu, asa cum o fac cu Ceausescu (care le-a dat case) si Iliescu (care le-a dat pensii). Tariceanu le-a dat tepe si Basescu a avut grija ca toata lumea sa vada asta.
Ai dreptate ca nu ne va fi bine...iar Antonescu este atat de minuscul, de n-are cum sa ne fie nimic cu el. Eu cred ca in doua luni dispare de tot. Si, odata cu el, dispare (pe nedrept) si al doilea partid de referinta al nostru, dupa PNT. Odihneasca-se in pace!
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
iileana spune:
citat din mesajul lui Rufus Oamenii astia onesti il regreta pe Ceausescu sau pe Iliescu, atunci stiu ei ca au trait bine, nu pe vremea lui Tariceanu. Ceausescu (care le-a dat case) si Iliescu (care le-a dat pensii). |
Of, s-ar putea sa ai dreptate, desi sper ca procentul lor a mai scazut. Macar natural, daca altfel nu...
La lista aceea poate fi adaugat si Basescu, care "le-a dat" vreo 2 procente la pensie, cel putin asa crede/afirma.
Uitati hal de stiri, in hal de tara: "Ministrul Turismului, Elena Udrea, va merge sāmbata la Bran, la sarbatoarea "Ravasitul oilor".." (www.realitatea.net/elena-udrea-merge-sambata-la-sarbatoarea-ravasitul-oilor_624357.html" target="_blank">aici)
Chiar va place Romania asta???
--------------
Edit: hai, care ce referendum mai pofteste (exact in ziua alegerilor, evident), ca s-a deschis lista:
- www.asociatia21decembrie.ro/?p=4250" target="_blank">Referendum pentru adoptarea legilor si masurilor pentru decomunizarea Romāniei
- Referendumul asupra actelor si supravegherii electronice
Triunghiul portocaliu *
xenocid spune:
Ahahaha!
Sa nu zici ca nu le'a www.hotnews.ro/stiri-politic-6200865-video-cum-ratat-parlamentarii-stirea-despre-unicameral-din-gura-lui-basescu.htm" target="_blank">zis.