Ne-am procopsit! - (2)
Raspunsuri - Pagina 10
xenocid spune:
E, acu intelegeti de ce e Basescu presedinte si altii nu! Pentru ca fie ii merge capu' fie asculta de cei carora le merge capu'.
Toata vara PNL a facut balet cu platitudinile lui Campeanu si Ghise pe post de analizatori politici la TV. Crin Antonescu a plecat 3 luni sa feng'shui apartamentu' Adinei la Bruxelles delegandu'si reprezentarea lui ... Aurelian Pavelescu. Acum nici macar nu'si dau seama ce i'a lovit sau de unde vine. Credeau probabil ca Preda si Lazaroiu stau la Cotroceni ca sa nu se plictiseasca Basescu singur.
Azi 24 septembrie s'au incheiat alegerile prezidentiale (ceea ce nu e neaparat un lucru bun). Orice tentativa a lui Antonescu de a vorbi despre parlament ca institutie fundamentala a democratiei va fi contracarat cu intrebare: "da' daca e asa importanta dumneata de ce n'ai stat pe acolo!?"
Ileana pentru a te incuraja iti reamintesc ultima tragedie pe care o vedeai la orizont la topicul asta: "Duda candideaza instigat de Basescu pentru a fura din voturile lui Crin"
b.nica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iileana E, lasa, b.nica, nu subestima mantrele , imagineaza-ti un discurs ca ala de 5 minute tinut de Antonescu nu in parlament, ci in piata, in fata sindicalistilor care intra in greva generala pentru ca le e mai aproape camasa decit haina si s-ar putea sa-i intereseze mai mult faptul ca mor de foame decit nuante constitutionale de genul cite camere sa aiba parlamentul. Hai ca n-om fi atit de prosti, sa ne pacalim cu populismele basesciene la nesfirsit si sa preluam chiar toate tintele false pe care incearca sa ni le vire pe git. |
Haidade Ileana,dupa dezastrul lasat de guvernarea PNL cu HG-uri paguboase pana in ultima secunda,(crezi ca am uitat de Sterling?),cu incompetenta care este cauza pt. toate necazurile oamenilor simpli si onesti pt. ca au ajuns la disperare dupa 4 ani de ambitii mai putin liberale si mai mult personale a unor guvernanti pe cat de verosi pe atat de incompetenti?
iileana spune:
citat din mesajul lui xenocid Ileana pentru a te incuraja iti reamintesc ultima tragedie pe care o vedeai la orizont la topicul asta: "Duda candideaza instigat de Basescu pentru a fura din voturile lui Crin" |
....asta cam asa-i ... ....
Pst, pst, Xeno, vezi ca Antonescu te-a ascultat :D si a raspuns, destul de rece, ca sigur ca e de acord cu reducerea numarului parlamentarilor, cu numarul camerelor el parca, hmmm, ar avea alte gusturi, numa' ca, ia sa lasam prostiile, hai pleaca cu cercul de-aci, nu se poate suprapune un referendum peste alegerile prezidentiale. Tehnic.
Smecheria lui Base e laudabila, dar nu uitati ca, tura asta, "pretendentii" nu se adreseaza unui popor calm si dornic de amuzament, ci unuia care o duce prost, tot mai prost, o sa inceapa foametea, si-atunci ma inteb care discurs va prinde mai degraba, ipotetica modificare a Constitutiei + sho pe ei, pe parlamentari? sau unul care radiografiaza starea de fapt a Romaniei, cam ca in discursul lui Antonescu de azi din parlament?
Ia mai ginditi-va .
P.S. Ramine cum am discutat!
Triunghiul portocaliu *
iileana spune:
citat din mesajul lui b.nica crezi ca am uitat de Sterling? |
B.nica, , ai fost simpatica, sint sigura ca n-ai uitat cazul Sterling, dar ma tem ca nu l-ai inteles.
Hai sa-ti spun eu ce a retinut natia, asa, in sinea ei.
Ca pe vremea lui Tariceanu traia bine, acuma o duce ca dracu' si mai e si datoare vinduta FMI-ului, cam asta au retinut oamenii simpli si onesti.
Triunghiul portocaliu *
xenocid spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iileana
....asta cam asa-i ... .... Pst, pst, Xeno, vezi ca Antonescu te-a ascultat :D si a raspuns, destul de rece, ca sigur ca e de acord cu reducerea numarului parlamentarilor, cu numarul camerelor el parca, hmmm, ar avea alte gusturi, numa' ca, ia sa lasam prostiile, hai pleaca cu cercul de-aci, nu se poate suprapune un referendum peste alegerile prezidentiale. Tehnic. |
Nu . Prima reactie a fost www.hotnews.ro/stiri-politic-6194748-crin-antonescu-basescu-vrea-mare-adunare-nationala.htm" target="_blank">isterica in stilu'i caracteristic ceva de genul Jos Basescu, Huo Basescu.
In interventia de la Realitatea a fost mult mai calculat dandu'si proabil seama ca nu poti nega dreptul poporului de a se pronunta pe orice tema.
www.realitatea.net/ion-iliescu--parlamentul-unicameral-nu-este-o-idee-a-coalitiei--ci-o-obsesie-a-lui-traian-basescu_623527.html" target="_blank">Iliescu si www.realitatea.net/tariceanu--presedintele-e-disperat-ca-pierde-alegerile-prezidentiale-si-face-o-diversiune_623427.html" target="_blank">Tariceanu au muscat'o din plin
sirimie spune:
Daca PSD accepta sa sustina referendumul, vor fi cei mai mari fraieri.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
sirimie spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui xenocid
Ma deranjeaza ca e ipocrit. Nu e nimic din ceea ce le pretinde celorlalti sa fie. Crin Antonescu este rezumatul clasei clasei politice post-decembriste: e listac fofilat, e harnicia energizanta a lenei parlamentare, e miezul gaunoseniei, e excelenta mediocritatii. Daca ai aduna douazeci de ani de politica intr-un alambic gigantic la celalalt capat al matelor de sticla s'ar prelinge Crin Antonescu. E in campanie de aproape un an si totusi incapabil sa vorbeasca despre ceva. Orice discurs al sau este intotdeauna despre altceva. Singura exceptie a fost episodul cand i'a iesit pe langa gura un fel de program economic la mai putin de 48 de ore dupa ce'i aparuse si lui Patriciu. O propunere halucinanta de reducere drastica a impozitelor si TVA'ului nu oricand ci chiar acum in mijlocul crizei. Ah si mai e si "editorialul" sau din ZF parca in care ne vorbea din perspectiva unui istoric (ahahaha) despre virtutiile capitalismului si nocivitate reglementarii pietelor de capital (hmmm ma intreb de la cine am mai auzit eu asta inainte...hmmm). Ingrid era bine sa fie pe cand traia. Come to The Dark Side ... we have cookies! |
Eu nu vad ca tine "clasa politica" post decembriste. Majoritatea politicienilor care apar in transmiterile din parlament sint burtosi si snobi si lenesi. Genul stabilor ante decembristi, sau al arivistilor care umbla cu bani multi in buzunar ca sa se bucure de propria stare. Si multi sint intr-adevar niste bisnitari care o duceau bine inainte din cauza pilelor pe care le-au mostenit si le folosesc si acuma.
Sint o pesta si pentru ca cei tineri nu pot avansa decit daca sint alesi de cei batrini si hirsiiti. Un exemplu cu adevarat detestabil de genul asta este domnul Boureanu.
Crin Antonescu este altfel. Eu continui sa cred ca tu ai ceva personal cu el.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
xenocid spune:
citat din mesajul lui iileana cam ca in discursul lui Antonescu de azi din parlament? |
Vezi ca s'a luat si asta www.gandul.info/opinii/la-tepe-in-piata-constitutiei-4930830" target="_blank">uratu' de "ridicolul zicerilor chiraite de Cream Antonescu".
iileana spune:
citat din mesajul lui xenocid Vezi ca s'a luat si asta www.gandul.info/opinii/la-tepe-in-piata-constitutiei-4930830" target="_blank">uratu' de "ridicolul zicerilor chiraite de Cream Antonescu". |
Normal, pentru ca nu a fost capabil sa retina din discurs decit cele citeva poante cu priza la public.
Ca si mass-media, pe care foarte corect ai criticat-o zilele trecute ca e superficiala si nu e capabila sa se concentreze pe fondul problemei.
Si ca si tine, care ai facut exact la fel ca mass-media.
Puneti mina si cititi discursul: www.crinantonescu.ro/articole/159/Dle-prim-ministru-sunte-i-mpreun-cu-guvernul-dvs-ca-un-mecanic-de-locomotiv-beat-Beat-de-euforie-bea.html" target="_blank">aici, ignorati pasajele cu locomotiva si prafurile, si-o sa vedeti ca-i un discurs coerent si incisiv, care va prinde cu siguranta in contextul de care ziceam.
Oricum, nici cu Base n-a fost mai amabil CTP-ul.
Am vazut secvente din parlament.
Veselie mare.
Rideau si-ai nostri, rideau si-ai vostri, rideau si-ai lor (chiar asa, nici un simpatizant PSD nu-i pe DC???), frateste, toti de poantele tuturor, se simteau bine oamenii...
.
Triunghiul portocaliu *
capcaunul spune:
Intr-adevar Crin este peste Basescu! Daca Basescu vorbea in numele a 74% (din votanti sau din cetatenii cu drept de vot, depinde de postul si comentatorul tv), Antonescu vorbeste in numele tuturor acelor cetateni care nu sunt parlamentari, adica in numele a 99,9977% din cetatenii Romaniei. Nici Ceausescu n-a atins asemenea procentaje.