Ne-am procopsit! - (2)
Raspunsuri - Pagina 9
iileana spune:
Bine, Xeno, pacea fie cu tine (ca forta nu mai e de mult).
Somn usor in continuare.
Pentru ceilalti, 5 minute si 46 de secunde, daca aveti rabdare.
Triunghiul portocaliu *
xenocid spune:
Ma intreb cand oare in procesul de asanare a discursului public s'a stabilit ca "bai betivule, bai drogatule" sint formule politicoase de adresare. Altceva?
nerd alert: "astronomica" nu se foloseste niciodata pe langa "viteza" pentru hiperbolizare. Se zice "viteza relativista"
iileana spune:
Xeno, dar nu era pentru tine secventa! :), stiu ca tu preferi sa te indignezi de amanunte, in loc sa vezi ansamblul, adica un discurs corect, bine construit si spus aproape cu forta, care cam surprinde crunta realitate.
P.S. Adaos la lista de pe pagina ailalta:
Nemultumiri:
7. Antonescu e nepoliticos cind se adreseaza D-lui Boc si guvernului sau.
De avut in vedere in cabina de vot:
7. voteaza-l pe ala care da semne ca are cit mai mult din cei 7 ani de-acasa.
-------------------------------------
Altceva.
Care aveti TV la indemina? A inceput conferinta lui Basescu? Ce zice? E treaz? Isi da demisia?
Ca astia de la Guerrilla nimic nu zic :(....
Edit: hotnews: Traian Basescu propune referendum pentru Parlament unicameral exact in ziua alegerilor prezidentiale, 22 noiembrie
dap. O mica-mica-mica Mare Adunare Nationala. Mai bine-l desfiinteaza de tot, ca si-asa il incurca, chiar daca are 70% din el!
Omul asta trebuie oprit.
Triunghiul portocaliu *
xenocid spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iileana Edit: hotnews: Traian Basescu propune referendum pentru Parlament unicameral exact in ziua alegerilor prezidentiale, 22 noiembrie dap. O mica-mica-mica Mare Adunare Nationala. Mai bine-l desfiinteaza de tot, ca si-asa il incurca, chiar daca are 70% din el! Omul asta trebuie oprit. |
Si care e problema? Propune un referendum. Si parerea ta va fi ascultata.
Stati sa intru si eu in joc: [vocea simonei]Credeti ca aceasta manevra a lui Basescu e destinata sa ascunda altceva. Este oare o perdea de fum menita sa ne distraga atentia de la ... vinovatia demonstrata a Elenei Udrea de exemplu[/vocea simonei]
iileana spune:
De asta data nu-i nici o perdea de fum.
E exact visul sau de-atita vreme: concentrarea puterii in stat in miinile unui singur om, de preferinta in ale lui.
Nu mai ride, Xeno, ca nu-i de ris. E de plins.
Si e numai inceputul.
Triunghiul portocaliu *
xenocid spune:
Ileana stai linistita. Chiar si eu imi dau seama ca lui Basescu nu'i pasa de reformarea parlamentului (care chiar nu e o idee rea. putem discuta pe tema asta). Este insa de admirat ca mutare strategica pentru ca Basescu va ajunge la urne in noiembrie calarind un val urias de simpatie populara deoarece nu exista institutie mai hulita si urata de oameni in Romania ca parlamentul.
Daca exista ceva urme de creier in <<stuff'ul>> de campanie al lui Antonescu o sa adere imediat la ideea asta. Daca se opune si mai si joaca penibila carte a dictaturii de la orizont sint mancati.
Iti mai zic odata sa stai linistita. Scenariile apocaliptice care'ti trec prin cap sint im-po-si-bi-le intr'o tara membra UE si NATO. Promit.
iileana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xenocid 1.Ileana stai linistita. Chiar si eu imi dau seama ca lui Basescu nu'i pasa de reformarea parlamentului (care chiar nu e o idee rea. putem discuta pe tema asta). Este insa de admirat ca mutare strategica pentru ca Basescu va ajunge la urne in noiembrie calarind un val urias de simpatie populara deoarece nu exista institutie mai hulita si urata de oameni in Romania ca parlamentul. 2. Daca exista ceva urme de creier in <<stuff'ul>> de campanie al lui Antonescu o sa adere imediat la ideea asta. Daca se opune si mai si joaca penibila carte a dictaturii de la orizont sint mancati. 3. Iti mai zic odata sa stai linistita. Scenariile apocaliptice care'ti trec prin cap sint im-po-si-bi-le intr'o tara membra UE si NATO. Promit. |
1. ai dreptate (nu credeam s-apuc sa zic asta la topicul asta). E o lovitura/diversiune de maestru.
2. Nu ai dreptate. Ideea statului totalitar trebuie taiata de la radacina, nu trebuie cochetat cu ea.
Eu am apucat sa aflu un pic mai bine decit tine cum e cu traitul intr-un asemenea stat. E cam nashpa, crede-ma.
3. Daca acum un an imi spunea careva ca vom avea guvern PSD-PDL si pe Udrea ministru, m-as fi tavalit de ris, e im-po-si-bil, dom'le, fugi de-aci! Si iata ca.
Triunghiul portocaliu *
Ingrid S spune:
Mereu imposibilul e cel mai posibil sa se produca. As fi pariat toti banii de buzunar ca puiul PD-L se aliaza cu parintii. Altfel de ce ar fi trancanit Baselu atata timp de la inceputul aliantei cu PNL?
E strategic, scapi de PNL, atacandu-l sa creada lumea ca ei sunt de vina pt tot, apoi te aliezi cu PSD, ca e dom'le singura optiune spre care ne-au impins fostii aliati. Si asa, termini doua partide dintr-un sut.
Mi-a placut discursul lui Antonescu, am remarcat si clatinarile dese din cap ale lui Boc (oare avea probleme cu echilibrul?), per total a fost inchegat, amuzant si incisiv.
Asta cu referendumul e o duma, nu se exista asa ceva in zilele noastre, are dreptate Xeno. S-a dus statul totalitar. Base poate propune orice, de la tunsul cozii cailor la prohibitia alcoolului () nu inseamna ca se si implineste.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
b.nica spune:
Genial Baselu!
Cum intorci discursul lui el tot iese bine si daca eram convinsa ca nu merg la vot, chiar daca nu se face referendum, tot ma duc pt. ca m-am distrat azi copios.
PNL-ul care si-a facut temele cu "The Secret",abordand siguranta reusitei prin repetare ca pe o mantra,cred ca simtit direct in plex lovitura.
iileana spune:
E, lasa, b.nica, nu subestima mantrele , imagineaza-ti un discurs ca ala de 5 minute tinut de Antonescu nu in parlament, ci in piata, in fata sindicalistilor care intra in greva generala pentru ca le e mai aproape camasa decit haina si s-ar putea sa-i intereseze mai mult faptul ca mor de foame decit nuante constitutionale de genul cite camere sa aiba parlamentul.
Hai ca n-om fi atit de prosti, sa ne pacalim cu populismele basesciene la nesfirsit si sa preluam chiar toate tintele false pe care incearca sa ni le vire pe git.
Ingrid, poate Boc clatina din cap in semn de aprobare ;).
Triunghiul portocaliu *