Locul fetelor Nou-Venite (7)
Raspunsuri - Pagina 13
aleesicoo spune:
eu lucrez in acest sistem si imi este tareee scarba de ei, nu de toti medicii dar pe majoritatea i-as tortura si pe urma i-as lasa asa in voia sortii dupa cum fac si ei cu unii pacienti
mvb spune:
Babiela mi-au dat lacrimile. Dumnezeu o sa ne ajute, ca in cel mai scurt timp, sa ne tinem copialsii sanatosi in brate!
pe forum cunosc cateva cazuri de mamici ca noi, care acum sunt mamici super fericite....cazuri ca ele ma fac sa prin puteri si optimism nemasurat
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!
babiela spune:
si pt ingerasul tau mvb, probabil se joaca amandoi acum in ceruri...daca nu cumva sunt
cuminti si fac
la ora asta...
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08)
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
mvb spune:
....Doamne, cat mi-e de dor de el!
| Citat: |
| citat din mesajul lui babiela si pt ingerasul tau mvb, probabil se joaca amandoi acum in ceruri...daca nu cumva sunt cuminti si fac la ora asta...![]() mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR |

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
aleesicoo spune:
eu am o vecina de fapt este mama viitoarei mele nase, careia i-a murit baiatul la 11 ani de cancer

, nici acum dupa 11 ani de cand a murit el nu si-a revenit , in continuare vb despre el la prezent si il compara cu orice face, deci nu cred ca exista durere mai mare ca asta, nici daca ramai fara acoperis deasupra capului nu doare atat de tare si sa simti ca iti pierzi mintile.
imi pare nespus de rau fetelor pt voi ca a trebuit sa treceti prin asa ceva si cu siguranta daca DD va incercat cu asa o cumpana grea , o sa va bucure cu niste copilasi frumosi si sanatosi atunci cand o sa va asteptati mai putin

mvb spune:
Fetelor, noapte buna si de la mine!
babiela spune:
stiu si eu cateva cazuri de pe site-ul Organizatiei EMMA, si am si o colega la munca, care a pierdut 2 sarcini si acum are o fetita, Maria de 7 luni. DD trebuie sa-si aduca aminte si de noi, nu-mi pierd speranta, desi ma incearca disperarea cateodata.
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08)
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
aleesicoo spune:
usor
| Citat: |
| citat din mesajul lui mvb Fetelor, noapte buna si de la mine! MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) ![]() si viitoare mamica de copilasi jucausi ![]() Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !![]() .............................................. Nimic nu este intamplator! .............................................. |
lory09 spune:
Mvb,si pentru tine iubita
si pentru ingerasul tau
.
Sa nu cumva sa plangeti acum!Asa a vrut DD!Voi trebuie sa mergeti mai departe!
aleesicoo spune:
aaaaaaaa pai nu vreau sa plangeti ca daca faceti asa ceva bataia voastra va fi televizata![]()
haideti fetelor ca sunteti puternice , capul sus si cu DD inainte!!