Locul fetelor Nou-Venite (7)
Raspunsuri - Pagina 14
babiela spune:
nu plangem, dar o lacrima mica apare in coltul ochiului. pt ei trebuie sa mergem mai departe (am citit intr-o poezie parca ceva de genul, nu plange mamico, ca lacrimile imi ingreuneaza aripile de ingeras si nu pot urca la DD), asta nu inseamna ca nu plang , dar incerc sa ma gandesc ca i-ar place sa ma vada zambind bebitei mele.
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08)
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
lory09 spune:
Babiela,uite ca m-ai facut pe mine sa plang!Imi dau seama ce este in sufletul tau.Cred,ca nu ai sa poti uita vreodata prin ce ai trecut,si mai ales pe ingerasul tau.Dumnezeu te va rasplati si-ti va trimite un sufletel care sa-ti aline suferinta!
happymum spune:
ola ola fetili!
ce faceti?
eu astazi am avut 36.7 temperatura... Z16
vedem, asteptam, speram... dar slabe sanse cred. zic si eu...
Blog
aleesicoo spune:
pai vezi inca un motiv in plus sa mergi mai departe si sa nu mai privesti inapoi
| Citat: |
| citat din mesajul lui babiela nu plangem, dar o lacrima mica apare in coltul ochiului. pt ei trebuie sa mergem mai departe (am citit intr-o poezie parca ceva de genul, nu plange mamico, ca lacrimile imi ingreuneaza aripile de ingeras si nu pot urca la DD), asta nu inseamna ca nu plang , dar incerc sa ma gandesc ca i-ar place sa ma vada zambind bebitei mele. mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR |
aleesicoo spune:
Buna iubita mea
noi suntem fff optimiste si asa vrem sa fii si tu, nu gandii deloc negativ ca nu e bine si pe acest topic este interzis ganditul negativ mai ales ca este o luna fara stres ca sa se prinda 
| citat din mesajul lui happymum ola ola fetili! ce faceti? eu astazi am avut 36.7 temperatura... Z16 vedem, asteptam, speram... dar slabe sanse cred. zic si eu... Blog |
lory09 spune:
Happymum,temperatura trebuie sa se mentina ridicata mai multe zile ca sa insemne sarcina.Stai linistita ca 36.7 nu inseamna neaparat sanse slabe.Rabdare,rabdare...
Imi place Aleesicoo,"o luna fara stres" la nebunie!Ma faci sa zambesc!
aleesicoo spune:
pai asa si trebuie sa fim: NO STRESS!!!!!!
ca lui
nu ii place stresul si se sperie si nu mai vine
| citat din mesajul lui lory09 Happymum,temperatura trebuie sa se mentina ridicata mai multe zile ca sa insemne sarcina.Stai linistita ca 36.7 nu inseamna neaparat sanse slabe.Rabdare,rabdare... Imi place Aleesicoo,"o luna fara stres" la nebunie!Ma faci sa zambesc! |
babiela spune:
a nu, se vede treba ca m-am ramolit, am bagat la spalat si pe la 8 si ceva am scos rufele si le-am lasat in lighean in mijlocul bucatariei, acolo am masina de spalat, acum m-am dus sa beau apoa si cand am vazut ligheanul....
uitasem complet ca am de intins rufe
...dar gata le-am executat![]()
babiela spune:
ai dreptate e interzis ganditul negativ si stresul
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui aleesicoo Buna iubita mea ![]() noi suntem fff optimiste si asa vrem sa fii si tu, nu gandii deloc negativ ca nu e bine si pe acest topic este interzis ganditul negativ mai ales ca este o luna fara stres ca sa se prinda ![]()
|
babiela spune:
de cand am vazut azi la aleesicoo NO STRESS, m-a binedispus, ar trebui sa-mi lipesc un poster pe perete cu acest slogan...