Locul fetelor Nou-Venite (7)
Raspunsuri - Pagina 12
lory09 spune:
NU,exclus FIV,exclus inseminari!!!!
Nu se pune problema deocamdata,ca sunt sanatoasa tun,multumesc lui DD.si eu si sotul,dar,vezi tu,problema e ca la noi,comparativ cu voi,"bate ceasul" mai repede!Iaca,maine,poimaine 32 ani,nu prea mai pot sa astept chiar totul de la DD.Trebuie sa fac si eu ceva in sensul asta!
aleesicoo spune:
asa e ai dreptate.
stii care e chestia ca si sefa mea care e asistenta de altfel a facut toate investigatiile posibile si imposibile sa vada d c nu ramane si e perfect sanatoasa insa nu se intampla minunea, am inteles ca ia acum si acid folic si nu stiu ce ceai mai bea si cu teste de ovulatie si tot nu se intampla, si culmeaaa e ca mama mea m-a facut pe mine dupa o extrauterina si fara o trompa si cealalta infundata fara ciclu de 1 an si atunci cand s-a confirmat sarcina i s-a spus ca este a doua extrauterina noroc cu o dr. mai batrana a controlat-o cu mana si i-a zis:"fetito ai o sarcina normala de 5 sapt"deci fetelor nu va pierdeti speranta pt k se poate.
mama in tot acest timp in care toti dr. i-au spus ca nu va mai ramane gravida a fost la biserica Sf.Stelian timp de 9 sapt. si uitati asa am aparut eu in peisaj![]()
Deci tre sa luptam si sa nu ne pierdem speranta
| Citat: |
| citat din mesajul lui lory09 NU,exclus FIV,exclus inseminari!!!! Nu se pune problema deocamdata,ca sunt sanatoasa tun,multumesc lui DD.si eu si sotul,dar,vezi tu,problema e ca la noi,comparativ cu voi,"bate ceasul" mai repede!Iaca,maine,poimaine 32 ani,nu prea mai pot sa astept chiar totul de la DD.Trebuie sa fac si eu ceva in sensul asta! |
babiela spune:
lorytinand cont ca si eu fac in ian 32 de ani ar trebui sa faci cercetari mai intense, dar tot timpul mi-am zis ca daca in 2007 am ramas insarcinata dupa cam 3 luni de incercari, ar trebui sa ne iasa si de data asta...si iata ca a trecut mai bine de jum de an si nimic, d-asta m-am apucat luna asta de teste de ovulatie, sper sa reusesc cat mai repede asa, mi-e si frica sa ma gandesc ca nu raman...sa dea DD sa ne serbam de 32 de ani cu bebe in burtca....
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08)
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
aleesicoo spune:
Babiela pot sa te intreb ceva fara sa te superi pe mine sau sa iti fac rau?...
ce a patit fetitia ta de se afla acum printre ingerasi? nu ma deranjeaza daca nu vei vrea sa imi raspunzi voi intelege perfect, si inca o data imi cer iertare daca te-a deranjat intrebarea mea
babiela spune:
alessicoo nu ma supar pe tine, n-am de ce...bebita mea a avut o problema cu artera pulmonara si n-au reusit sa o stabilezeze(era conectata la aparate sa poata respira) sa poata incerca sa o opereze, doctorul de la buc mi-a zis ca nu poate sa-mi spuna ca o putea salva, dar inima mae de mama imi spune ca daca sistemul medical ar functiona cum trebuie si Cris ar fi ajuns mai repede la buc poate acum traia...n-o sa stiu niciodata insa...
lory09 spune:
Babiela,eu cam de un an "lucrez".oricum,vreau ca dupa 2 luni maxim sa avansez cu investigatiile.cred ca ma asteapta o laparoscopie.Nu stiu,eu sper sa nu fie cazul,dar daca trebuie,facem orice.Tu fa testele de ovulatie daca nu ai mai facut pana acum si noteaza pe un carnetel totul:ziua in care esti,ziua in care faci testul,rezultatul,cum te simti sau macar ce simti in apropierea ovulatiei,cand ati avut contact, pentru ca pe viitor informatiile astea sunt foarte utile.
Alees,asa este.Nu trebuie sa ne pierdem speranta.
aleesicoo spune:
din pacate asa este la noi in tara morrrr copiii din cauza sistemului de kkt (scuzati-mi expresia)si de scriptologia de care tot timpul ne impiedicam, pana la salvarea unei vieti scrii 10000 de foi
imi pare rau Babiela
| Citat: |
| citat din mesajul lui babiela alessicoo nu ma supar pe tine, n-am de ce...bebita mea a avut o problema cu artera pulmonara si n-au reusit sa o stabilezeze(era conectata la aparate sa poata respira) sa poata incerca sa o opereze, doctorul de la buc mi-a zis ca nu poate sa-mi spuna ca o putea salva, dar inima mae de mama imi spune ca daca sistemul medical ar functiona cum trebuie si Cris ar fi ajuns mai repede la buc poate acum traia...n-o sa stiu niciodata insa... mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR |
mvb spune:

petru Cristina Maria
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!
..............................................
babiela spune:
multumesc fetelor
, sper din tot sufletul sa ne de-a Dumnezeu copii sanatosi sa nu fim nevoite sa apelam sa sistemul asta de kkt, cum bine ai zis aleesicoo.