Fumatorii in vizita la nefumatori!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liliana82 spune:

Mai si eu sunt fumatoare...dar cand ma duc in vizita fumez doar daca mi se permite. Eu cred ca prietenii tai nu stiu ca tu nu mai suporti fumul si nu vrei sa mai permiti asta,dar daca le-ai spune ca ai greturi de la fumat te-ar intelege. Nu cred ca acest lucru ii va indeparta... depinde doar maniera in care le spui. Ei nu au de unde sa stie ca acum nu mai e permis fumatul.!Eu te as sfatui sa mergi pe varianta cu greturile de sarcina si sa le spui clar ca de la miros iti vine sa vomiti.Poti sa faci si un drum la baie si sa te faci ca vomiti ceva.. Asta sigur ii va face sa si tina tigarile stinse. si nu ii va indeparta de voi.
Intre timp in 9 luni se vor obisnui sa nu mai fumeze la voi asa ca atunci cand va veni bebele nu se va mai pune problema fumatului in casa.
Eu ceva asemanator ca tine am patit cu berile. Numai cand le vedeam ma apuca voma dar deh.. cum sa le spun eu prietenilor sa nu mai bea bere? Eu am gasit alta solutie..in curte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgeea spune:

Ramonika, felicitari si sarcina usoara, sa dea DD un bebe sanatos!

Eu nu sunt fumatoare dar sotul meu a fost. Eu inca le mai permit sa fumeze in bucataria mea, dar cand eram insarcinata - sub nici o forma. Ideea e ca se simteau ei; si chiar in aer liber daca eram, nu fumau pe langa mine. As zice ca am avut noroc.
Dar daca n-ar fi facut-o, le-as fi spus cu siguranta. Ori faceam faza cu baia pe care ti-a sugerat-o liliana82, ori incepeam sa le povestesc despre vizitele la medic si despre restrictiile pe care mi le-a impus - adevarate sau nu

Btw, ce-ai facut cu matzele??

Gea, mami de Catinca-Ruxandra

frumoasa mamei
sotul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

faza cu greturile nush daca mai tine, ca am deja 6 luni, intru intr-a saptea.
matzele is bine-mersi. se ingrasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

faza cu greturile nush daca mai tine, ca am deja 6 luni, intru intr-a saptea.
matzele is bine-mersi. se ingrasa...

Nu te supara, da' de matze nu ti-e teama??? Ca sunt foarte periculoase in perioada sarcinii.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Desireee, nu, nu, nu! Mai periculos e sa nu speli fructele si legumele pe care le mananci, sa mananci carne in sange, sa gradinaresti fara manusi etc. Ca sa iei toxoplasmoza de la matze ar trebui sa scormonesti bine de tot in litiera lor, ceea ce cred ca nimeni nu face. E suficient sa fii atent la igiena, deparazitezi si vaccinezi animalutzul ultra periculos si gata.

Asta cu "foarte periculoase" e tare de tot! Uite d'asta apar tot felul de "binevoitori" cu sfaturi de genul: "arunca pisica" daca esti gravida ...

Sibylle

http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/

Vladimir ***** ***** Anna

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

Ramonika eu te inteleg perfect. Nici eu si nici sotul meu nu fumam, dar rudele din partea sotului toti fumeaza. Cand vin la noi in vizita isi mai aprind cate o tigara, desi sotul s-a certat de nenumarate ori cu ei, dar degeaba...
Fiind rude apropiate nu ai cum sa le interzici sa mai vina pe la tine, dar ca prieteni poti sa le spui clar si raspicat ca tutunul iti face rau tie, dar in primul rand copilasului tau, iar daca nu inteleg nu tb sa te superi ca nu te vor mai vizita. Mai greu ar fi cu rudele, cum este la mine.Oricum dupa cum bine ti-au zis si fetele dupa nastere nu prea vei mai avea chef de socializare sau iti vei face prietene alte mamici de bebici de varsta puisorului tau.

Asa ca pierderea prietenilor este ultimul lucru la care tb sa te gandesti cat esti graviduta.
Te pup si numai bine

mamica de fetita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sibylle

Asta cu "foarte periculoase" e tare de tot! Uite d'asta apar tot felul de "binevoitori" cu sfaturi de genul: "arunca pisica" daca esti gravida ...

Sibylle

http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/

Vladimir ***** ***** Anna

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Nu am inteles, Désirée, esti de acord sau nu cu ce am scris mai sus? Ai citit ce am scris despre toxoplasmoza? Sau ne dai tu o sursa sigura care spune ca pisicile sunt foarte periculoase in timpul sarcinii ...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sibylle

Nu am inteles, Désirée, esti de acord sau nu cu ce am scris mai sus? Ai citit ce am scris despre toxoplasmoza? Sau ne dai tu o sursa sigura care spune ca pisicile sunt foarte periculoase in timpul sarcinii ...

Sunt de acord cu tot ce ai scris tu in primul mesaj, mai putin cu ce am quoted.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgeea spune:

Da, ce-i drept, la 6 luni greturile sunt mai putin plauzibile. DAR... poti sa insinuezi ca medicul a zis ca sunt probleme si ca trebuie sa te menajezi... ca bb nu se simte bine... ca tu respiri greu... Si poate ca se simt ei... Si daca nu se simt, poate ca va va fi mai usor sa-i convingeti sa nu mai fumeze in casa voastra, fara sa se supere prea rau.

Acu', eu i-as supara fara nici un scrupul si le-as zice de la obraz, dar inteleg ca vrei sa gasesti o solutie in care toata lumea sa fie multumita.

sotul meu

Mergi la inceput