Fumatorii in vizita la nefumatori!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Eu ii evit.
De cand am vazut cat pot fi unii de nesimtiti, nu-i mai invit la noi si nici nu mergem la ei. Asta e.
Nu credeam vreodata ca langa copila mea, careia i-au oferit sa manance, vor fuma, eu abia putand respira de la alergie.
Daca cineva nu se poate rabda juma` de ora ... e grav.

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

adevarul e ca si noi am inceput sa ne selectam prietenii si dupa criteriul asta, care fumeaza si care nu.
acum ne gandim la viitorii nasi pt. copil si un criteriu foarte important este sa nu fie fumatori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

Ramonika,

trebuie sa gasesti o solutie pe termen lung, ca daca vine bebe ... o sa stea la voi si, deci, iar o sa fie o problema cu musafirii fumatori, ca n-o sa-ti convina sa miroasa-n casa a tutun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ba mai mult...vei vedea tu singura ca daca acum ti-e jena sa le atragi atentia ca ti-e rau de la fum, cand va fi si bebe prezent nu vei mai gasi nicio scuza. Si cine nu vrea sa accepte, asta e. Dealtfel, Bogdanai ti-a zis un mare adevar: fumatori sau nefumatori, cercul vostru de prieteni s-ar putea sa se modifice spectaculos dupa ce va veni bebe. Unii devin brusc f ocupati si f...preocupati sa nu dea telefon sa-l trezeasca cumva pe copil; si cu pretextul asta nu mai suna cu lunile. Dar apar alti prieteni, care-ti cunosc universul, prioritatile si de e important pt micul pui.
Si apoi, vorba Mameigiuliei...cine nu se poate abtine intr-o vizita e grav. Si ia mai ia-o si altfel, cand te apuca mila de ei: daca ar calatori cu avionul 10 ore ce ar face??? Barem intr-o vizita daca mori, iesi naibii afara din bloc, tragi pipa si revii dar in avion n-ai nicio varianta; si e lege, nu?
P.S. Sunt fosta mare fumatoare. Si cred ca intotdeauna am respectat nefumatorii si ambientul lor.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

uite d-aia nu mai vine nimeni la mine . ii trimiteam pe balcon la fumat, insa gravida fiind nu am mai suportat nici asta (eu si acum, la 1 an jumate de la nastere detectez fumul vecinilor de la etajele inferioare cu mult timp inaintea sotului meu care e si el nefumator.). pur si simplu am reactie fizica, simt ca mi se strange stomacul. si am fumat cativa ani inainte de prima sarcina, insa m-am lasat imediat ce am aflat ca sunt gravida. de fapt asta a fost primul indiciu ca as fi

ce le-am zis la amici? nu cand veneau la mine acasa, ca acolo clar nu se discuta! dar cand mergeam cu ei undeva...la mare, munte, la ei, la alti prieteni comuni. le-am zis ca vomit pe ei daca mai fumeaza langa mine sau in aceeasi incapere . si...morala, am ramas cu 4 perechi de prieteni nefumatori, restul...ne mai vedem prin parc, terase, dar rarrrrrrrr.
pana si tata si frate-miu vin foarte rar la mine caci ii trimit afara la fumat, iar eu daca merg la ei si fumeaza ii trimit pe balcon, insa imi cam dau peste nas "ca e casa lor si nu fac eu reguli acolo"....atunci bag copiii la inaintare si amenint ca nu mai merg acolo cu ei, daca mai fumeaza in prezenta lor.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariel_7000
(eu si acum, la 1 an jumate de la nastere detectez fumul vecinilor de la etajele inferioare cu mult timp inaintea sotului meu care e si el nefumator.). pur si simplu am reactie fizica, simt ca mi se strange stomacul. si am fumat cativa ani inainte de prima sarcina, insa m-am lasat imediat ce am aflat ca sunt gravida.

La mine au trecut mai multi ani si am aceeasi reactie la stomac: greata, greata si iar greata. Si la fel, detectez fumul de tigara de la 3 km, NU-L MAI SUPORT efectiv.

Ramonika, ia masuri! Pune afisul daca ti-a placut ideea .
Sarcina usoara!

Cristina si Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)

poze (1),(2),(3),(4)
(5)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Daca-ti sunt cu adevarat prieteni de ce ti-e greu sa le spui in fata ca de cand esti insarcinata nu mai suporti DELOC fumul de tigara? Sunt sigura ca ar aprecia mai mult decat daca ar fi luati prin invaluire cu afise si apropouri.

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi
Cat mai e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara_c spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

cred ca mai toti nefumatorii s-au confruntat cu aceasta problema, de asta as vrea si eu sa stiu cum procedati.

noi suntem nefumatori si bineinteles ca in cercul nostru de prieteni mai sunt si fumatori, nu multi, dar exista.
pana acum cand veneau in vizita le mai puneam balconul (inchis) la dispozitie, sau bucataria. insa acum (de cand sunt gravida) chiar nu-i mai suport (no offence, fumatorii ).

daca fumeaza unul, se mai poate apleca pe geam, insa de obicei se aduna 2-3-4 si stau pe scaun in bucatarie, nu incap toti la geam, asa ca tot ramane miros, se mai imprima in pereti, in lucruri.

ce sa fac? stam la etajul 4, nu avem geamuri pe scara blocului, sa-i trimit afara sa fumeze. oricum nu vin des, insa daca le interzic de tot fumatul se poate sa nu mai vina. o sa-mi ziceti ca mare paguba, insa si asa avem putini prieteni, daca nu-i mai primim din cauza asta, nici ei n-o sa ne mai invite si uite asa se mai strica relatiile...

voi cum procedati? o cale convenabila pt. ambele parti care ar fi?
PS: o sa-mi ziceti sa mergem la restaurant, insa acolo e si mai greu (mai ales iarna) ca noi vrem la nefumatori, ei la fumatori)

Nu stiu sa iti dau nici o solutie...mai ales pt ca esti insarcinata...Eu sunt fumatoare, nu inraita, doar social smoker...dar tocmai asta e...imi place sa fumez cu amicele la o cafea, la restaurant, dupa cina la un pahar de vin cu prietenii...si daca mi s-ar spune 'nu' in nici un caz nu as mai merge.
Cat am foat insarcinata nu am fumat asa ca iti inteleg perfect punctule de vedere ...dar avand in vedere ca eu nu fumez in baie, pe strada, unde se nimereste doar pt a-mi lua doza de nicotina, ci chiar atunci cand sunt la un pahar de vorba cu prietenii, nu m-as simtii bine, deci nu as onora invitatia.Tu tb sa te gandesti ce este ok pt tine si copilul tau iar amicii tai , probabil, ca vor alege ceea ce ii face pe ei sa se simta bine...

Erinn's mummy

Hawaii Mexico US * Around The World * Wedding
* Erinn Kendall

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Draga mea, (apropo, eu sunt fumatoare) e casa ta, sunt regulile tale! Daca nu le convin regulile, sa nu mai vina! Noi de cand s-a nascut Victoria nu am mai fumat o tigara-n casa; vara-iarna, fumam afara!

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Mi-a placut faza cu vomitatul pe ei

Ramonika, din cate inteleg eu, nici familia nu-ti respecta starea de sanatate (apropo de ce spuneai cu nunta) , dar cred ca ar trebui sa incepi sa-ti impui punctul de vedere, altfel va trebui sa faci mereu cum vor ei ca sa nu-i superi ... si ma refer dupa ce se va naste bb, cand vor veni fiecare cu parerile lui ... Crede-ma, multe se vor schimba, iar daca nu te impui de la inceput, te trezesti intr-o zi ca nu traiesti cum ti-ar place tie, ci cum le place prietenilor sau familiei !

Boghi

www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai lucreaza cineva goblen?

Mergi la inceput