Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (46)
Raspunsuri - Pagina 18
tannoo25 spune:
buna, fetelor ... as vrea sa va spun ca icoanele nu se pun in dormitor pentru ca acolo, in cea mai mare parte a timpului, se desfasoara si alte activitati ( actul sexual ); probabil de asta ti-a spus,vvvvv acea femeie asta, in biserica.
deeva73 spune:
Sara buna fete si Cipicah,
Va multamesc pentru purtarea de grija ce mi-ati aratat, Maica Sfanta va mijloci pentru mine. Azi am fost la Sf. Maslu si m-am rugat Domnului sa ne miluiasca.
noce sa sti ca ma gandeam azi dimineata la tine si la Filip in drum spre lucru si uite ca ai aparut. Cum ii nou' tau servici... ala de mama? Mi-am trimes si eu un CV mai demult, da' inca n-am fo' selectata. Oare or mai fi locuri? Si daca is, ma mai incadrez si eu, ca vezi tu peste tot se cauta sub 35 de ani. Eu am depasit din pacate.
vvvv si tu mi-ai aparut in ganduri. Sa nu razi de mine cand ti-oi spune in ce imprejurari... am vazut o masina cu nr de inmatriculare vvv si mi-am amintit de tine. Tare greu tra' sa-ti fie, da' barbatului tau si mai greu. Am lacrimat citindu-ti necazu' fin'ca am retrait niste clipe in care ma aflam cufundata'n deznadejde precum al tau om. Numa' rugaciunea is singur leac la ce traieste el amu. Eu ma rog Mangaietorului sa-si faca mila si de Gheorghe.
Maica Domnului sa va steie la capatai cand nasteti dragele noastre anaomaria si anadomnica.
anita75
Tu draga me' de ce ai primit avertisment?
mvb, alrak maine voi fi si eu cu gandu' la voi. La fel ma rog si pentru pogonici sa aiba drum neted si rodnic pana la Budapesta.
Daca acceptati parerea unei pacatoase ca mine acelasi lucru sustin si eu ca si ioanact icoanele pot sta in dormitor pe peretele de la rasarit. Barbatul si femeia nu sunt doi oameni, ci unul singur. Jumatatea intregului nu poate face copii - Sf. Ioan Gura de Aur. Dumnezau o lasat sa crestem si sa ne inmultim si tot El o ingaduit sa avem raporturi sexuale in scop de procreere, si facand dragoste omu' cu femeia lui ei implinesc voia Domnului. Nu vad de ce am comite un pacat facand sex in aceeasi incapere cu icoanele sfinte, atuncea cand ii slobod la carne.
cami antonia ne gandim si va pomenim in rugaciuni da' nu mai stim nimic de voi, de Alina... Doamne ajute-va!
M-am cam invatat sara sa strig catalogu' ... imi este dor de: sandaa, georgia, sissica. Apropo sissica ai mai fost la Sadinca, Ce mai face Parintele David? speranta2008, magdita, mada23, camy pus, oana80, oanka80, monimo...pe unde va aflati???
De cipicah chiar nime' nu mai stie...
Doamne daruieste-ne o noapte linistita.
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
Livsy spune:
Buna dimineata, dragele mele! Va scrisesem si eu mai mult, dar a disparut 
Ma bucur ca atatea fete minunate au raspuns "apelului" Deevei!
Nu mai am rabdare sa o iau de la capat cu ceeace va scrisesem inainte. Va doresc TUTUROR o zi binecuvantata! 

Iata si Psalmul:
Psalmul 29
Un psalm al lui David, mai-marelui cantaretilor pentru sfintirea casei
1. Inalta-Te-voi, Doamne, ca m-ai ridicat si n-ai veselit pe vrajmasul meu impotriva mea.
2. Doamne, Dumnezeul meu, strigat-am catre Tine si m-ai vindecat.
3. Doamne, scos-ai din iad sufletul meu, mantuitu-m-ai de cel ce se coboara in groapa.
4. Cantati Domnului cei cuviosi ai Lui si laudati pomenirea sfinteniei Lui.
5. Ca iutime este intru mania Lui si viata intru voia Lui; seara se va salaslui plangerea, iar dimineata bucuria.
6. Iar eu am zis intru indestularea mea : " Nu ma voi clatina in veac !"
7. Doamne, intru voia Ta, dat-ai frumusetii mele putere; dar cand ti-ai intors fata Ta, eu m-am tulburat.
8. Catre Tine, Doamne, voi striga si catre Dumnezeul meu ma voi ruga.
9. Ce folos ai de sangele meu de ma pogor in stricaciune ? Oare, Te va lauda pe Tine tarana, sau va vesti adevarul Tau ?
10. Auzit-a Domnul si m-a miluit; Domnul a fost ajutorul meu !
11 Schimbat-ai plangerea mea intru bucurie, rupt-ai sacul meu si m-ai incins cu veselie,
12. Ca slava mea sa-Ti cante Tie si sa nu ma mahnesc; Doamne, Dumnezeul meu, in veac Te voi lauda ! Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh si acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.
Doamne Ajuta!
mvb spune:
Neatza fetelor
la ora 2 plec la Iasi la control...sunt un pachet mare de nerabdare......abia astept sa il cunosc pe dr si sa incepem o colaborare buna cu el......ma intreba o fata ce fel de procedura o sa incep......in cazul meu singurul inpediment a fost timpul, pt ca trebuia sa las un an sa treaca de la cezariana, pt a se prinde bine musculatura.....acum am 9 luni de la operatie...... de asta astept cu nerabdare sa aud ce spune dr....daca ma pot pregati pt un nou BB, sau mai asteptam un pic.....
va imbratisez cu drag pe toate si cand ma intorc dau raportul
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!
..............................................
magdita spune:
Neata dragele mele,
Deeva
, aici sunt, dar nu am nimic nou de spus. Tot astept sa se intample minunea si trebuie sa ma resemnez luna de luna ca, probabil, nu a venit inca momentul. Am trecut prin niste stari destul de urate, insa incerc sa scap de ele. E greu, dar trebuie sa mergem inainte si sa gasim puterea sa depasim aceasta mare neimplinire.
Alrak
, Doamne ajuta azi, sa fie cu mare resuita
!
Mvb
, iti tin pumnii sa vii cu vesti bune de la medic azi
.
Anadomnica
si Anaomaria
, mai aveti atat de putin. Nasteri usoare si bebelusi perfecti.
Theiuta
, s-a facut mare baiatul tau
.
Cami
, sanatate maxima Alinei.
Vvvv
, tare mult m-a intristat postarea ta si chinul prin care treci. Sa va ajute Bunul Dumnezeu sa depasiti aceste probleme
.
Livsy, Canciantoni si toate fetele nementionate
pentru toti cei suferinzi
.
si Doamne ajuta
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla
din nou, iar atunci va fi perfect!
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mvb Neatza fetelor la ora 2 plec la Iasi la control...sunt un pachet mare de nerabdare......abia astept sa il cunosc pe dr si sa incepem o colaborare buna cu el......ma intreba o fata ce fel de procedura o sa incep......in cazul meu singurul inpediment a fost timpul, pt ca trebuia sa las un an sa treaca de la cezariana, pt a se prinde bine musculatura.....acum am 9 luni de la operatie...... de asta astept cu nerabdare sa aud ce spune dr....daca ma pot pregati pt un nou BB, sau mai asteptam un pic..... va imbratisez cu drag pe toate si cand ma intorc dau raportul ![]() MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) ![]() si viitoare mamica de copilasi jucausi ![]() Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !![]() .............................................. Nimic nu este intamplator! .............................................. |
Doamne Ajuta!
Asteptam sa vii cu vesti bune, si sa vina cat m repede bebelusul mult asteptat.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justin(a)
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
9+ - JUSTIN/JUSTINADOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
jesika spune:
| citat din mesajul lui tannoo25 buna, fetelor ... as vrea sa va spun ca icoanele nu se pun in dormitor pentru ca acolo, in cea mai mare parte a timpului, se desfasoara si alte activitati ( actul sexual ); probabil de asta ti-a spus,vvvvv acea femeie asta, in biserica. ![]() |
Si daca locuiesti intr-o garsoniera ce tb. sa faci? Sa nu-ti pui icoane pe pereti, ca deh, intr-o camera le ''faci pe toate''. Adica il dai pe Dumnezeu afara din casa.
ANITA75 spune:
buna fetele
,eu am icoane in toate camerele si la bucatarie ,unde sa le tinem daca nu in casa
Deeva,am primit avertisment din cauza unei d-ne, care nu i-a placut de mine...
vvvv,bine ca ne ai pe noi aici daca acasa nu ai liniste ,noi te ascultam ,mai ie cite o zi proasta pt toti,dar o sa vezi ca o sa fie bine pina la urma
si numai bine
jesika spune:
| citat din mesajul lui vvvvv VA ROG MULT DE TOT SA MA INDRUMATI CE SA FAC, IERI, AM CUMPARAT DE LA BISERICA 3 ICOANE, ( este bine sa spun????), iar o doamna din biserica mi-a spus sa nu le pun in dormitor, ca nu este bine. Nu am indraznit sa intreb preotul. |
VVVV, ti-a spus vreodata un pr. care ti-a calcat casa cu diverse ocazii - sfestanie, Boboteaza, Craciun - ca nu ai voie sa tii icoane in dormitor????? Sunt convinsa ca nu. Eu chiar insist sa ajunga pana in dormitor, ca sa sfinteasca si icoanele pe care le am acolo.
Nu va mai luati dupa toate ''doamnele'' bine intentionate, dar pline de supersitii, fiti mai selective.
Superstitiile nu au ce cauta in ortodoxie.
ANITA75 spune:
jesyca mea ,ce faci mai dragutzo ? pe ude-mi umbli? ce ai mai facut? astept sa mai vorbim