Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (46)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Buna seara!

Vvvv...imi pare foarte rau pentru tine, fiindca treci printr-o asemenea situatie.Eu cred ca...daca nu sunt alte motive...sotul tau trece printr-o puternica depresie datorata faptului ca nu aveti copii.Noi, femeile, suntem mult mai puternice, induram cu mai mult stoicism ce ne pune viata pe umeri, dar barbatii...sunt mai slabi de inger. De aceea cred ca este si violent in limbaj.Ii este frica, se simte descurajat...Ce sa faci? Greu de spus.Poate si consultul unui psiholog v-ar ajuta, si rugaciunile din inima...Barbatii sunt mai practici: daca nu vad "ajutorul" Domnului cu ochii lor, au tendinta sa se indoiasca de acesta, din pacate.

Te imbratisez si te rog sa fii puternica.Sa te rogi si sa incerci sa vorbesti cu sotul, sa vezi ce e de facut, ce solutie gaseste el, situatiei...Sunt curioasa ce iti va spune.

Pina atunci, si.

Anaomaria si Anadomnica, sunteti in pragul unei schimbari MINUNATE a vietilor voastre.Sa dea Dumnezeu sa fiti sanatoase si sa va stringeti copilasii sanatosi in brate!

Fetelor, Georgia este in concediu.Inca. sa ii tinem pumnii sa vina 3.

Salut toate celelalte fete!

Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angel33 spune:

Buna seara fetelor!

Iar am luat o pauza, dar recuperez. Is vremurile cam agitate la mine si nu imi mai ajunge timpul.
vvvv inteleg prin ce treci si nu pot decat sa te incurajez sa mergi la biserica si sa faci rugaciunea asa cum stii mai bine. Nici sotul meu nu prea merge la biserica, dar pe unde am fost preotii mi-au spus sa ma rog pentru sotul meu si lucrurile se vor rezolva. Asa ca iti dau acelasi sfat.

anaomaria nastere usoara si sa fii in forma la marea intalnire.

anadomnica Falticeni, ai? Acolo urmeaza sa imi petrec eu urmatoarele cateva luni, iar acum imi fac bagajele pentru calatorie. Sanatate multa si fericire iti doresc.

pentru fetele care m-au felicitat pentru testele pozitive, happymum, deeva si pe toate pe cele care le-am uitat
Azi merg la eco si am mari emotii, am nadejde acolo sus ca o sa fie totul bine.
Livsy suntem in state, pe coasta de vest, (de aia diferenta de fus de -10 ore) sud de SF de mai bine de 5 ani si acum, iau o pauza, ma duc in ro pentru o perioada.
mvb nu stiu daca ai fost sau urmeaza sa mergi la medic in Iasi, Doamne ajuta si sa cunosti un doctor care chiar vrea sa te ajute ca asta e foarte important. Doctorita mea mi-ai facut tot felul de teste si investigatii, iar cand i-am cerut sa-mi faca laparo a ramas un pic asa mirata, in final a zis ca imi face, dar nu crede ca e ceva de acolo. Apoi la laparo mi-a gasit foarte multi polipi pe uter pe care i-a indepartat in aceeasi procedura si cred ca a contat si asta foarte mult. Nu-i venea sa creada de ce a gasit ...
Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toate.
si noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Buna fetele mele dragi

Ieri am fost in Iasi la control unde am cunoscut un dr deosebit si un f bun profesionist....am stat cam 20 de minute in consultatie si am avut ocazia sa acoperim prin discutie cam toate aspectele care pe noi ca parinti ne dureau......la ecografie, totul este in regula, uterul, ovarele....uterul are dimensiunile normale, iar despre ovare, chiar acum am un folicul mare de tot care urmeaza sa elibereze ovulul in cateva zile......concluzia este ca trebuie sa astept un an pana sa incercam o noua sarcina, pt ca tesutul uterul din zona cezarienei sa se refaca si sa fie de buna calitate, capabil sa suporte cu succes o noua sarcina.....nu ne-a recomandat teste genetice, pt ca nu se pliaza pe cazul nostru, doar mi-a dat sa fac dozarile hormonale pe care eu nu le-am facut niciodata
Noi stiam ca trebuie sa asteptam cel putin un an, dar ne gandeam ca poate ne da o dispensa...in momentul cand a zis de un an pe sot l-a trecut instant transiratiile, iar mie mi-au dat lacrimile....a zis ca asta este masura noastra de siguranta...ne spunea ca a avut paciente care au ramas dupa 3-4 luni de la cezariana si care nu au avut probleme, dar ca buchia cartii stipuleaza cel putin un an

Am iesit de la dr foarte relaxata si cu un optimism sanatos....stiu ca nu va mai dura mult pana cand voi fi , doar ca trebui sa fiu rabdatoare si sa imi astept randul
Simt ca Dumnezeu are pregatit pt familia mea si momente de fericire alaturi de viitorii mei copilasi
Va imbratisez pe toate si va doresc la fel cum imi doresc si mie sanatate la minte, trup si suflet si multa rabdare!

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

..............................................

Nimic nu este intamplator!
..............................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vvvvv spune:

Buna dimineata!
Sunt de servici, este saptamana in care lucrez si sambata si duminica!
Theiuta nu cred ca sunt alte motive, pentru ca am mai spus si altadata, servici si acasa, nu pleaca de acasa, nu intarzie de la servici, daca altadata aveam paranoia si tindeam sa cred ca poate ar fi intervenit altcineva in relatia noastra, m-am convins ca sunt sunt decat simple banuieli, ca noi femeile prima data la asta ne gandim! Nu vreau sa mai imi fac pacate degeaba cu banuielile, cardul de salariu si toti banii sunt la mine, nu ia bani la el decat strictul necesar, nu ne permitem cheltuieli nejustificate, anterior am spus ca tot salariul meu il dau la banca, din al lui platim datorille casei si pe urma ce mai ramane. Alta sursa de venit sau ajutor nu avem.
angel 33 de dat inapoi sa zac pe mine si sa imi plang de mila , nu mai fac asta sub nici o forma! Bunul Dumnezeu vad ca imi aude necazul.Cu siguranta o sa ne ajute pe toti!Da am sa ma rog in continuare!
deeva73nu rad, si chiar te rog sa ma crezi ca si mie mi se intampla sa am cate un gand asupra uneia dintre voi, cu siguranta asta se intampla pentru simplu fapt ca durerile si sfaturile care se dau pe acest site sunt sincere, nu au nici un interes,toate au trecut prin dureri si necazuri, vorbele si sfaturile sunt spuse din inima....nici o data nu m-am indoit de acest lucru. Cred ca atunci cand vine un stigat de ajutor din partea cuiva,se face intr-un fel o conexiune intre noi, eu asa cred..
magdida , Doamne cat ma rog sa nu mai aiba nimeni necazuri, sa fie bine la toata lumea...
anita75, iti multumesc pentru incurajari, aici intr-adevar gasesc linistea...
jesika, nu mi-a zis nici un preot, eu in dormitor am doar o icoana, preotul a vazut la sfestanie dar nu mi-a zis nimic.
ioanactda, tensiunile vin din aceasta neputinta de a avea copii, stiu ca il macina mult mai mult decat mine, eu m-am impacat cat de cat cu ideea, si el spune ca s-a impacat dar nu este adevarat, de ce spun asta??? pentru ca urmareste perioada buna, ma urmareste cat ma tine cm, ma urmareste cum ma simt, daca ma vede ca duc mana spre burta ma intreaba imediat ce am...apoi intr-o zi mi-a spus, si zilele in care am prestat cu o luna in urma, eu crezand ca el nici nu tine minte asa ceva, programeaza totul vad, dar a lasat sa se inteleaga ca nu face acest lucru...

ASEARA, CA NICIODATA, CEVA DIN INTERIOR MA ZOREA FOARTE TARE SA TERMIN DE FACUT MANCAREA, VENISEM TARZIU, SI TREBUIA SA FAC MANCARE PENTRU CA AZI SI MAINE FIIND DE SERVICI, FIIND MULTE COMENZI CU SIGURANTA CEL PUTIN AZI AJUNG SEARA.
STIU CA M-AM UITAT LA CEAS SI ERA 20.51, M-AM DUS SA IAU ACATISTUL SF NECTARIE, DE UNDE LE AM EU ASEZATE PE TOATE, CUM AM PUS MANA, MI-A CAZUT UN ACATIST!!!! L-AM RIDICAT, SI POATE ALTADATA IL PUNEAM LA LOC, NU, ACUM L-AM LUAT, AM VAZUT CA ESTE ACATISTUL SF CONSTANTIN SI ELENA, RECUNOSC CA ACEST ACATIST L-AM CITIT DOAR O DATA, ACUM CATEVA LUNI.DUPA CE AM CITIT ACATISTUL SF NECTARIE, AM CITIT APOI SI ACATISTUL SF CONSTANTIN SI ELENA.AM SIMTIT UN MARE AJUTOR CERESC DRAGELE MELE!!!!! M-AM SIMTIT APOI ASA DE LINISTITA...

nu am cuvinte de multumire pentru ceea ce faceti pentru familia mea, ca va rugati pentru linistea casei mele, nu pot sa va intorc binele decat si eu sa fiu statornica in rugaciuni si sa ma rog pentru toata lumea!Bunul Dumnezeu sa va ajute si sa va dea izbanda!!!!

SLAVA BUNULUI DUMNEZEU PENTRU TOATE!
DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

mvb, ma rog pentru tine sa fie totul bine, ai sa vezi, o sa vii sa ne anunti vestea cea mare!!! Doamne ajuta!Un pic de rabdare si gand bun la Dumnezeu!

Mergi la inceput

alrak, ce faci cum te simti????? ieri tu ai avut punctia, sa stii ca ieri de vreo doua ori gandul mi s-a indreptat spre tine!!! Doamne ajuta, chinul tau sa ia sfarsit, sa vii cu veste buna si de la embriotransfer, si apoi cu un hcg mareeeeeeeeee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Doamne Ajuta!

vvvvv
ce suflet mare ai, Bunul Dumnezeu sa te ajute in tot ceea ce faci.
Eu, ieri am avut punctia si am avut un singur ovocit.
M-a cam durut burtica ieri si simteam intepaturi in dreptul ovarelor.
Dupa anestezie am ramas cam ametita si pana aseara nu mi-am revenit total.
Acum sunt bine , mi-a trecut si durerea de burta si iau tratament (utrogestan, aspirina, vit C, femibion si metypred).
Azi m-au anuntat ca ovulul s-a fecundat, iar maine imi vor spune la ce ora se va face luni embriotransferul.
Ma rog ca embrionasul sa creasca si sa se divida si sa pot sa-l iau acasa si sa ramana cu mine toata viata.
Dumnezeu este mare si bun si cu siguranta ma va ajuta si pe mine

tuturor si sa aveti o noapte linistita

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

Alrak sa-ti ajute DD sa vi cu puiut(ii) acasa
toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

SLAVIT SA FIE DOMNUL!

dragutelor si cipicah (chiar asa ....unde ai disparut Ciprian?)....sinaxarul de azi....

http://www.calendar-ortodox.ro/luna/septembrie/septembrie21.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

buna dimineata dragutele mele si cipicah

am revenit din concediu ..a fost frumos .. ne-am relaxat , am dormit pana la 7.30-8 dimineata , ceea ce la noi e o realizare
ce sa va spun , decat ca mi-as mai fi dorit 1 sapt ..
am intrat special sa va povestesc , o intamplare ce mi-a mers la suflet

se anunta vreme urata in tara si nu stiam ce sa facem , sa mai stam si sambata sau sa ne punem de vineri de pe la 10-11 la drum spre casa .. si tot gandindu-ne am zis ca plecam de vineri .. zis si facut .. am plecat vieri .. la ora 13.30 eram in predel , apoi am plecat asa catinel catre casa (sotul imi psopusese sa ne oprim la manastirea caraiman ,stiti ca am povestit io ca am avut o cearta cu el ca nu am mers intr-un we , acum vreo 4-5 luni , numai ca io nu mai stiam nici cum se numeste manastirea , nici cum se ajunge )..si cum mergeam asa cu masinica , io care de felul meu is destul de ametita si nu ma uit atent la lume pe strada , zic , din mersul masinii , mei am vazut pe mihaele (colega noastra de topic) si sotul ei (noi ne cunoastem ); parcheaza sotul masina , si o luam repede la pas spre locul unde ii vazusem ;sun la mihaele si nu-mi raspunde ... telefonul se descarca .. zic ..ei poate i-am confundat ... ne intoarcem spre masina ..cand suna ea , si o intreb daca e in busteni , imi confirma si ne intalnim .. bunnn..stam de vorba , si din vorba in vorba imi zice ca au fost la parintele gherontie la manastire .. ma uit la sot , zambim , si zicem , am vrea si noi sa mergem , dar nu imi mai aminteam cum sa ajung acolo .. si uite asa mihaele cu sotul ei ne-au dus la parintele , care ne-a miruit , ne-a binecuvantat si ne-a zis sa ne rugam la Maicuta

ce sa va spun , decat ca mi-am reamintit pt a nu stiu cata oara , ca .. "coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim"

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Ajutati-o pe Alexia www.alexiatoma.ro
Multumesc

Mergi la inceput