Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (46)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

SLAVIT SA FIE DOMNUL!

dragutelor si cipicah....sinaxarul de azi.....

http://www.calendar-ortodox.ro/luna/septembrie/septembrie17.htm

ioanact - multumesc pentru raspuns....

anadomnica si anaomaria- iesencele mele dragi....Bunul Dumnezeu, <aicuta Domnului si Sf. Cuvioasa Maica Parascheva sa va ocroteasca si sa va daruiasca nastere usoara si prunci sanatosi.....

deeva- Bunul Dumnezeu pentru rugaciunile maicii Sale si ale tuturor Sfintilor Sai sa iti daruiasca liniste sufleteasca si sa iti arate calea pe care trebuie sa mergi....nadejdea la Bunul Dumnezeu si ai sa vezi ca lucrurile se vor aranja.....

va pup pe toate si va imbratisez cu drag.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaomaria spune:

Buna dimineata, fetelor

Am vazut ca m-ati strigat la apel. Eu am mereu pagina deschisa la forum si citesc asa, mai mult in diagonala, ca nu pot sta mult pe scaun. Va pup pe toate si va doresc numai bine.

Noi suntem bine, eu am ceva emotii, deja am bagajul pregatit, cand vine clipa sa pot pleca repede la spital. Intre timp am inceput sa crosetez, orientandu-ma dupa un site, botosei si rochita la fetita.

Eu nu reusesc sa ma rog cu voi la 21, cam pe la 23 ajung eu la rugaciune, dar uneori nu reusesc sa citesc un acatist.

Am inceput sa dorm cam prost, mai mult din cauza grijilor decat din cauze bebelusei. Ma trezesc pe 2 sau 4 noaptea si adorm iar in ziua sau nu mai adorm deloc.

In rest va pup pe toate si va astept sa ne urmati.Dumnezeu sa ne binecuvanteze pe toti.

"Un om, ca si un popor, atata pretuieste, cat a inteles din Evanghelie si cat poate sa urmeze invataturii lui Iisus"- S. Mehedinti
38+ Maria-Parascheva

Cat am crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Fetelor, va pe toate si sper ca toata asta sa numaram cat mai multi bobocei!
Asteptam marea sarbatoare a Sfintei Parascheva! Sa va ajute sfanta noastra sa se prinda mugurasii in burtica voastra.

N-am apucat sa citesc ce ati scris, incerc acum, am intrat sa vad daca a nascut Anaomaria si vad ca inca nu.

Nastere usoara Ana Maria! Maicuta Domnului si Maica ei precum si Sf Parascheva sa fie cu tine acolo. Cand simti ca nu mai poti (pe masa de nasteri), cheama-le. Din momentul ala mai e f putin.

Daca depasiti termenul, nu te ingrijora. E o perioada de ganduri si griji, dar are Dumnezeu cate un plan pt fiecare dintre noi. Eu ma bucur ca am reusit sa rezist pana la 41s,5z cand a fost vremea cuvenita pentru venirea pe aceasta lume a lui Filip.

Anadomnica, sarcina cat mai usoara pana la final si o nastere fericita si frumoasa!

Ioanaact, felicitari si sarcina usoara!

Noi ne-am crestinat puiutul sambata ce tocmai a trecut. A fost foarte frumos.

Mami de bb Filip, 1 august 2009
Minunea Sfantului Nectarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

buna fetele! ma bucur ca mai aveti putin Anaomaria si Anadomnica si va intrati in rolul de mamici ,nastere usoara si copiii sa va fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii,cind e sf. Parascheva?
toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaomaria spune:

Multumesc, fetelor! Va pup si va imbratisez pe toate

"Un om, ca si un popor, atata pretuieste, cat a inteles din Evanghelie si cat poate sa urmeze invataturii lui Iisus"- S. Mehedinti
38+ Maria-Parascheva

Cat am crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Buna fetelor, va multumesc la toate pentru urari. Vad ca a aparut si Anamaria pe la noi, un pup special pentru ea care mi-a dat si mie site-urile de unde am invatat sa crostez botosei si caciulite pt. bebelina. Eu intre timp am cusut (mai am foarte putin) si un tablou pe etamina pt. camera bebelusei. Cred ca va fi primul obiect de mobilier din camera asta
Doamne ajuta tuturor!

Doamne ajuta!
34+ Maria
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

anita - pe 14 octombrie este sarbatoarea Sf. Cuvioasei Maicii noastre Parascheva....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vvvvv spune:

ANAOMARIA, NOCE, THEIUTA, ANADOMNICA, ELLENI,
va salut si eu, si va spun bine a-ti revenit pe la noi, sa fiti ocrotite, si sa veniti numai cu vesti bune. Celor care asteapta marea intalnire cu minunile lor, va doresc multaaaaaaa sanatate, ajutor de la Domnul, Maicuta si de la toti Sfintii! DOAMNE AJUTA!

Eu nu am clipe prea fericite, dar ma las in voia Domnului si sa se faca voia lui!Ieri la masluri, am fost singura, de fapt este a doua saptamana in care ajung singura, sotul meu mi-a spus ca nu mai vrea sa vina, dar ma rog la Bunul Dumnezeu sa ii lumineze calea si mintea!Preotul ne stie situatia ( ca nu avem copii, si prin cate am trecut) cred ca a simtit ceva ca ieri nu mi-a zis nimic dar m-a cautat cu privirea si cand s-a citit din SFANTA EVANGHELIE, a venit la mine!Am simtit un fior care m-a strapuns in tot corpul si lacrimile imi curgeau siroi pe obreaz!A fost un plans tacut, fara nici un sunet, dar multe lacrimi.
Tot aseara si in dimineata asta, am avut o mare cearta cu sotul meu, lucruri de nimic, dar care el le intrepreteaza cum vrea, si nu stie sa le vorbeasca pe un ton calm, nu asculta nici o explicatie, sau un alt punct de vedere. Nu stiu ce sa mai cred, nici nu vreau sa fac interpretari gresite, cert este ca din senin apar tensiuni care pot fi foarte usor evitate, si tot timpul trebuie sa stau in garda sa nu zic ceva sa se supere!Ma rog pentru el, ma rog pentru mine, ma rog pentru amandoi, ma rog pentru toata lumea, si cu cat ma rog mai mult cu atat imi e mai rau.
Nu am acea apasare in piept, de care spuneam mereu, sufletul e mai linistit, dar fizic, am o ameteala puternica de cateva zile, doar ieri nu am avut, dar ameteala de trebuie sa imi iau reper unde sa ajung. Asa ma chinui si la servici si acasa!
Am ezitat sa va scriu acest aspect, crezand ca pot trece singurica peste el, si ca lucrurile o sa intre in normal in cel mai scurt timp. Va cer ajutor dragele mele, sa va rugati si pentru noi la Bunul Dumnezeu sa ne aduca pacea in casnicie, iar daca am gresit unul din noi cu cuvantul sau cu fapta, sa fim iertati!( GHEORGHE SI VICTORITA)

CA MARE ESTE PUTEREA LUI SI RUGACIUNEA CELOR MULTI!

VA ROG MULT DE TOT SA MA INDRUMATI CE SA FAC, IERI, AM CUMPARAT DE LA BISERICA 3 ICOANE, ( este bine sa spun????), iar o doamna din biserica mi-a spus sa nu le pun in dormitor, ca nu este bine. Nu am indraznit sa intreb preotul.

Imi este rusine sa vin cu altfel de vesti, nu vreau sa credeti ca ma plang mereu, dar nu stiu ce sa fac. Imi pare asa de bine cand aud ca multi soti sunt alturi de sotiile lor.
Cand l-am intrebat pe sotul meu de ce nu vrea sa mai mearga la biserica, de ce nu vrea sa mai mearga sa ne citeasca preotul de blestem parintesc, mi-a raspuns sec, ca nu nimeni nu are cu ce sa il ajute sa aibe copii. Nu siu de ce s-a descurajat asa dintr-o data, brusc, , nu stiu....
alrak tu m-ai simtit, ieri, din pacate, nu am reusit sa iti spun tot!

DUMNEZEU SI TOTI SFINTII LA CARE FIECARE VA RUGATI, SA VA ADUCA IZBANDA IN CEEA CE FACETI, SA VA DARUIASCA COPII FRUMOSI SI SANATOSI, SI SA AVETI LINISTE SI PACE IN CASNICIE!DOAMNE AJUTA!

Ma rog la Bunul Dumnezeu sa ma mantuiasca pe mine pacatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

vvvvv imi pare rau sa aud ca nu te intelegi cu sotul , ma voi ruga sa fie cum era inainte , si mai ales sa va daruiasca un copilas (sau m multi), acesta e (cred) motivul pt care gaseste motive sa va certati.
Dumnezeu nu te va lasa, te va ajuta sa gasesti o cale sa nu va m certati, si mai ales lacrimile si rugile tale, Dumnezeu le vede/asculta..

Referitor la acele 3 icoane: de ce sa nu le pui in dormitor? Nu ti-a spus acea pers?
De ce sa nu fie bine sa spui ca ai cumparat..?
Eu iti spun ca nu e nimic daca spui ca le-ai cumparat si cu atat m mult sa le pui in casa unde vrei..aa, numai pe partea de unde rasare soarele.
Te si asteptam vesti m bune.
Ma rog sa ii lumineze Dumnezeu mintea sotului tau si sa va intelegeti.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justin(a)

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 9+ - JUSTIN/JUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Doamne Ajuta!

Victorita, asa este am simtit tristete in cuvintele tale si am vazut, ca in PM-ul de ieri nu ti-ai dus pana la sfarsit of-ul.
Am inteles ca sufletul iti plange si numai Bunul Dumnezeu si Maicuta Sfanta te pot alina.
Doamne Ajuta ca sotul tau sa revina la sentimente mai bune, asa cum zice si Ioanact , aparitia copiilor in casa voastra ar rezolva aceste mici neintelegeri.
Dumnezeu sa-i lumineze mintea sotului tau Gheorghe, sa se apropie din nou de Dumnezeu , sa te inteleaga , sa fiti uniti si sa deveniti parinti.
Te pup si nu inceta sa te rogi.
Nu deznadajdui. Puterea lui Dumnezeu este mare .
Dumnezeu sa te intareasca si sa-ti dea putere de-a trece peste toate cate iti sunt date. Sanatate si Doamne Ajuta!

Eu maine am punctia si am deja mari emotii.

tuturor si sa aveti o noapte linistita

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput