Leoaicele DC *(44)*
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Leditia/Leditia.jpg)
Leditia spune:
copilutz ,duminica am fost in Costinesti sa ne intalnim cu cineva,tot de pe forum.Daca stiam k esti pe acolo sau aveam nr tau poate ne vedeam:)
POZE CU NOI de David Christian
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Leditia/Leditia.jpg)
Leditia spune:
Neatza..
Afara plouaaaa,e frig si tare urat.Mie mi-e cam somn si am o stare de lasa-ma sa te las,pe langa alte prostii.In rest,la fel...toate merg,de mai bine n-ar merge!
Va pupam si va dorim o zi frumoasa.
POZE CU NOI de David Christian
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/katty/katty.jpg)
katty spune:
Neata!
Va pun "cateva" poze de la mare
Ledi, ce tare, noi sambata am facut plaja in Costinesti, iar duminica am plecat din Costinesti si am facut plaja in Mamaia!!!
Copilutz, si eu m-am uitat sambata dupa tine pe plaja! Dar nu te-am vazut! Ma duc sa-ti vad pozicile!
Mari, sa vina mai repede concediul si relaxarea!!!
Catutza, tare stresanta e treaba asta cu inceputul anului! Aseara am fost la Ikea si de ieri s-a schimbat catalogul, si, logic, si preturile...care s-au dus in SUS! Am plecat suparati de acolo! Trebuie sa regandim camera lui Andrei !
Am vorbit cu Andrei la telefon...e tare fericit la tara...
Va pup pe toate!
_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/szivarvany/szivarvany.jpg)
szivarvany spune:
Salut si eu fetele, eu sunt inca varza din cauza alergiei, in fiecare an e tot mai rau.
Zuzilici, i tin ziua dupa 15 septembrie sa fie toti prietenii ei acasa, ca unii sunt inca prin vacante. Asa e cand esti nascut in vacanta de vara
Catutza, ce zice domnisoara ta de inceperea gradinitei ?
Katty, steti frumosi-frumosi
Dodolina, pupa fata din dotare si spune-i sa nu-ti/ne mai dea emotii
Copilutza, ai mai pus alte poze pe undeva ? Ca io nu le vad pe alea de la mare.
Ledi, ati papat ?
Annie, unde esti azi ?????????????????
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) &
Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
![](images/user_woman.png)
copilutzu spune:
Ledi mi-ar fi placut sa ne vedem!!
Katty noi am facut plajica de la Obelisc in stanga .
Joi si vineri am stat in dreapta Obeliscului dar erau pietre si nu am putut intra in apa .
Stateam ca focile tolanite la soare , ca in apa nu puteam intra ...
Daria , acum pun poze de la Costinesti!!
Dar poze cu mine la "pieile goale" nuuuuu ..!!
Cum am mai spus .. cam fug de poze ...
Aici pozici proaspeteeee !!!
http://news.webshots.com/album/574454469vVoOKB
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catutza/catutza.jpg)
catutza spune:
felinele
Daria , nu a inceput mandra gradinita ca veneau foarte putini copii si am zis sa inceapa cu totii pe 14 , sa vedem ce va fi. Voi cand incepeti?
Annie , pe unde umbli draguto azi?
Katty , mai ce mare a crescut Andrei si ce frumos maine poimaine aveti coada la usa dupa el
Copilut , cam zgarcita cu pozele!
Leditia , de ce esti necajita? uite sa mai treaca putin
Gabi , cum sunt copii, tot asa matinali?
Ioana , unde ai disparut?
nimic nou de la noi, toate la locul lor, incercam sa nu ne mai gandim la nimic si sa ne prefacem ca avem bani si ne e bine
trebuie sa-mi iau pantofi ca vine toamna, dimineata a fost chiar rece zilele astea am fost in blugi si adidasi, maine poimaine vine si iarna...
dati ceva pentru imunizare copiilor?
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Zuzilici/Zuzilici.jpg)
Zuzilici spune:
Va suratelor.
Daria am inteles...asa e cu ziua in vacanta de vara...
Citat: |
citat din mesajul lui catutza si sa ne prefacem ca avem bani si ne e bine ![]() dati ceva pentru imunizare copiilor? Cata si ![]() |
Cata m-ai facut sa zambesc cu expresia de mai sus.
![](icon_smile_big.gif)
Eu inca n-o am pe maman langa mine asa ca am inceput sa ma uit de day-care pentru Bella. Mi-e teama ca n-o sa se acomodeze prea usor avand in vedere ca ea nu prea le vorbeste deloc in engeza, dar e un "rau" necesar. Asa ca poate cu ocazia asta reusesc s-o aduc si pe ea cat de cat pe linia de plutire in ale limbii, socializarii, etc..
Cam atat despre noi.
![](pupic.gif)
Cuba 2009
Zuzilici
![](mamica.gif)
![](images/user_woman.png)
Annie80 spune:
Neatza, cineva?
Eu am fost pe acasa, Samabata am examenul ala la engleza, pe care nu stou dece il dau
in rest, Clau e bine voios, incep sai vina prietenii din vacante, desi toti incep scoala
Eu fantana de depresii , lacrimi si shit ( suna mai bine in engleza)
Va pup, nu vreau sa va stic ziua cu ale mele
Catuza,
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/szivarvany/szivarvany.jpg)
szivarvany spune:
Annie, Sa stii ca nu esti singura, dar nimeni nu vrea sa strice subiectul
trupa.
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) &
Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/yoannamarie/yoannamarie.jpg)
yoannamarie spune:
#21992;#65292;#25105;#35242;#24859;#30340;#38604;#29509; ! In traducere: Ziua buna, dragele mele leoaice!
...Cel putin asa sper...
sa fi tradus corect in chineza...
...
N-am mai salutat gasca, zilele acestea, deoarece...sunt prinsa cu organizarea zilei lui Mitzu... Nu stiu, nici azi, cum si ce vom face pana la urma... Imi facusem atatea planuri, i-am cumparat, in urma cu vreo doua luni, chiar si o rochita, gen de printesa...din tul cu fluturasi brodati...e faina...special pentru a o imbraca de ziua ei... Initial am spus ca o vom serba la Mc Donalds...ca sa renunt in favoarea unui loc de joaca, recent deschis, in mall... E ok locul numai ca...atunci cand am auzit conditiile...
e "putin" cam scump... 40 de lei de copil...pentru doua ore de serbat (daca depasesti cele doua ore...platesti 50 de lei pentru fiecare jumate' de ora in plus
)... Iar meniul presupune ori pizza, ori cartofi prajiti cu snitel de pui si cate un suc... Tortul, sampania pentru copii etc...nu sunt incluse in pret... trebuie aduse de mine, nu au nici un program festiv...ceva muzica...doar ca au toboganele gonflabile si minilabirintul...atat...
Ca invitati ar fi...cam 10 copilasi...cu Mitzu 11... si, in timp ce fii-mea si-ar serba ziua... e liber sa intre si alti copilasi in spatiul de joaca...
deh...am renuntat si la varianta aceasta...intrucat ne-au dat planurile peste cap si evenimentele de care v-am mai spus... In Bacau...cam astea ar fi variantele de a serba micutii in loc public... Doar daca nu te tine...punga...sa inchiriezi o sala de restaurant si sa organizezi totul.... Deh...o alta varianta ar fi sa serbam la taica-meu, la curte...dar m-am uitat pe prognoza si...va ploua...
... Acasa...e prea mic spatiul pentru cati invitati ar fi...ar presupune si parintii...si sa organizez doua zile...depaseste bugetul...
Ieri, am fost la gradi' si cand am vazut-o pe listuta... a doua, inscrisa......m-am emotionat pana la lacrimi... offf...cred ca in prima zi voi "urla" mai tare ca ea...
...nu ma voi putea stapani...
... pe langa listute... mai era un anunt cum ca in prima zi va trebui sa achitam 250 de lei pentru alimente- luna septembrie si octombrie... Mai avem si hainute de cumparat... incepe sezonul toamna-iarna... Eu serviciu nu mi-am gasit.... si nici viitorul nu suna prea bine... e varza oferta locurilor de munca in Bacau...
...deh...ce pot sa mai spun?!
...
Annie, ! Ai grija de tine, scumpa!
Catutza, ...aparui...
deh...vad ca si voi aveti program "artistic"...
...pe viitor... Have fun!
... Noi nu stim cum o sa o scoatem la capat...
...Sa mai spun ca...sambata se casatoreste si un coleg de-al sotului?!
... Nu stiu sigur...dar probabil vom merge la cununia civila si...atat... E ziua micutei mele si...e de inteles...ca m-ai intrebat cum vom sarbatori... dupa cum am spus...nu mai am idee...
Desi va suna, oarecum, aiurea (tinand cont de concedierea bietei femei...) ...ma bucur ca s-au mai linistit apele la tine la sv... ...si au trecut, cat de cat, emotiile... Ce se mai aude?! Ai idee pana la urma cand se va incepe anul scolar?!
Katty, ...Ehe...superbe pozici! Si protagonistii!
...mey...aveti o mandrete de baietel! Sa fie sanatos!
... Faina si pensiunea... chiar arata bine statiunea...nu am mai fost de cativa ani buni in Costinesti... Mey...cat timp le-a luat sa construiasca minunatie de cetate?!
...Cat despre Mamaia...daaaaa...este statiunea sufletului meu...de pe vremea cand eram don'soara...eheeee maica...
... Satul de vacanta...CRED...ca e neschimbat...dar inghetata respectiva arata....bine -rau...
... Sa va fie de bine mini-vacanta pe litoral... la cat mai multe!
Ce vacanta minunata a avut Andrei! Acum e la tara... SUUUPER!!!
Ah...cat despre evenimente...m-am tot gandit la o varianta...si... sigur e ca...la unul dintre evenimente nu vom fi prezenti... Cred ca la nunta... deoarece nu am cu cine sa o las pe micuta... Toata gasca e la nunta... Si...nici sa merg cu ea la petrecere... ar fi multa oboseala, agitatie... Insa... plicul cu darul pentru proaspata familie va ajunge...la destinatie...
Copilutzu, ...bine ai revenit de pe litoral! Bronozlici?!
Am vazut pozicile...si
...am o senzatie ca ma doare si pe mine degetul...uuuufff...urata "treaba" a facut "pisicuta"... A trecut "buba"?!Un
sa fie bine... Superbe lebede...iar despre "ghemotoc"...abia am resusit sa "descifrez" pozitita...m-am orientat dupa urechiuse...
...Se ferea de paparazzi?!
Scumpica Perlutza!
Iar pozicile de la mare...
... Mi-ati facut o pofta de litoral!! Fain Obeliscul...noaptea... Superba poza cu tine si sotul...si marea in spate!
...Iar "sirena" ta...e frumusica foc, foc...
...E nepotica? Sa va traiasca! Mey...intrebare: dar Perlutza?! Nu a ajuns pelitoral?!
Aaaaaaaaaaaaaaaaadiii, pe unde umbli, draguto?! Iar disparusi?!
Dany, ce faci?! Sper ca esti ok!
Zuzilici, bafta saptamana aceasta la Loto! si bafta sa gasesti o bona responsabila si pe care micuta Isa sa o indrageasca de la inceput!
O zi faina tuturor!
Perlutzele...
www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">
Ioana, mami de fetita cu fundita
De prin viata...adunate! ""