Leoaicele DC *(44)*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Hello,
Copilutz, noi in Costinesti am stat la o pensiune de pe faleza soarelui, spre epava, langa Pierre, daca iti zice ceva...tot acolo am facut si plaja! Si mie imi pare rau ca nu ne-am vazut! Am vazut si pozele, tare frumoase, dar, cum a zis Catutza, putine!
Am vazut si pozele cu muscatura de pisic, naspa tare a fost!

Daria, sa-ti treaca mai repede alergia asta pacatoasa! Sanatate!

Catutza, Yoanna, castelul de pe plaja asa l-am gasit, un pic stricat, ei doar l-au refacut! Asa ca meritele sunt ale altcuiva, dar anonim! Multumesc de urari, dar nu le merita, decat partial!

Catutza, noi o sa-l imunizam pe Andrei ca in fiecare an, dupa ce va incepe scoala, cu aceeasi formula care nu ne-a dat gres in ultimii trei ani! Oscilococcilum si Echinaceea!

Zuzilici, cand vine mama ta pana la urma? Si-a facut analizele medicale pana la urma?

Annie, bafta la examen sambata!

Yoanna, sa stii ca statiunea arata bine in general, statea foarte prost la capitolul curatenie!! Erau gunoaie aruncate peste tot, si rasfirate si adunate in diverse locuri, asta nu mi-a placut! La mine e prima data cand merg in Costinesti! Nasol ca nu gasesti sa o serbezi pe Mitzu undeva decent ca pret, si aici sunt preturi mari de inchiriat un loc de joaca pentru petreceri, cel mai convenabil e la McD. Varianta cea mai faina ar fi fost la curte la tatal tau, dar daca zici ca ploua...

toate felinele!

_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei

"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

felinele frumoase ... si in cate-un mai special celor din butoiul cu melancolie blegoasa...

Catalina[ asa cum am scris analizele le-a facut imediat dar trebuiesc trimise in Austria ca sa fie aprobate de nush' ce de pe-acolo... si toata afacerea dureaza vreo 6 saptamani cel putin...

Multumesc pentru fetele care-mi tin pumnii cu loteria ... sa vezi ce chef tragem noi cand o sa castig...

In rest toate bune si frumoasa... sunt cu zambetul pe buze si cu lacrimi pe obraz... dar vin ele si vremuri mai bune. Nu-i asa fetelor?

O seara palcuta tuturor.

Cuba 2009
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

hello fetele,
zuzi, ce facem soro sa iesim din starea asta...o fi criza de 35 de ani? o fi din cauza crizei financiare? sa ce o criza o fi, trebuie s-o descoperim pana nu ne deprimam de tot...
nu , pe bune...si eu am stare naspa pe care nu reusesc sa o identific si sa o localizezi si so...ies din ea o dataaaa
nimim nou, la fel...moni\otonia curenta si repetitiva...
va trag dupa mine cu starea negativa... va pup si revin ...sper ... cu o stare mai buna

bazar pentru Ema

ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!

Mari, mami de Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

dragele mele!

Annie , tin pumnii pentru sambata si sper sa treaca supararile mama lor !

Ioana , off ce scump e si la voi sa organizezi ziua la fata! eu anul asta voi merge pe varianta mec pentru ca nu am bani de altceva, e foarte putin doar o ora jumatate pentru joaca dar asta este!
chiar nu stiu ce sfat sa-ti dau , dar sper sa rezolvati cum e mai bine pentru voi ca ar fi pacat sa nu poarte fata rochita
Felicitari si pentru gradinita, iar cu prima zi stai linistita ca in agitatia aia nu o sa fie asa de rau, la noi zilele urmatoare au fost mai rele nu prima zi desi eu asa credeam ca va fi.
o pajiste de ca sa treaca grijile

Zuzulici , ma bucur ca te-am facut sa zambesti macar putin sa ne spui cand ies analizele

Daria , te si daca ai nevoie sa vb cu cineva stii unde ne gasesti

Adriana , ati inceput spectacolele? cum merg lucrarile la casa?

Katty , gata pregatirile pentru scoala? Andrei ce spune? O sa incerc si eu echinaceea anul asta. Tu cum ii dai? sirop?pastile?

scoala incepe pe 14 septembrie, nu intram in fara plata doar ni se vor lua 15% din salariu pana la sfarsitul anului, adica voi lua cam 750 de lei nu stiu ce sa mai zic ca nu mai e nimic de zis! Bine ca am un loc de munca, ca e destul de ok cu programul - adica daca am fata racita sau nu ma pot duce o zi la munca nu e un capat de tara asa ca nu ma mai plang ca e bine ca ma pot acupa de Bia.

va ca am scris iarasi mult, ma duc la calcat ca am un teanc de o jumatate de metru

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Ioana ce bronzoloci ?? Ciorici mai bine ...
Si daca o luam pe Perlutza la mare.. ma dadea la stirile de la ora 5...
Este rea!!!
Degetul a ramas decat cu unghia ciuruita in 3 locuri.
Aaa dar saptamana trecuta am gasit matza fioroasa tot in curtea parasita ... dar nu m-a mai pacaliiit!!
I-am dat iar pachetzelul meu dar ... acolo am lasat-o ...
Daca a fost needucata si m-a scuipat si m-a muscat ...
Mitzu incepe gradiiii , Mitzu incepeee gradiiii !!!!
Ioana sa nu plangi , ca plang si eu ...
Anul trecut, cand au inceput scolile am vazut un "boboc bestial"!!
Era mic de inaltime, cu un aer de om serioas (nu gluma...) Imbracat in costumas si cravatica.
Atat de emotionat era...
Am plans cand l-am vazut!!
Superb copil!!
Deci ... te inteleg!!

Katty am vazut si eu pozicile .Cred ca am spus (scuze daca ma repet!!) Andreiutz are niste ochi superbi!!!
Noi am stat la vila Gilda pe langa gara.
Iar de mancat, am mancat la terasa Stefan spre hotel Forum in parte opusa epavei. Are pizza buna , buna, buna rau!!!

Catutza mai am pozici dar fara mine ca nu imi place sa ma pozeze... Deh neuronul meu explodeaza cand vede ap. foto ..
Spor la trebica!!
Ca sa apuc sa calc.. Nu am loc de mama... trebuie sa-i ascund fierul de calcat ..

Zuzi Issa ce face???
Ghidusii , nazdravanii face??
Hai mai Zuziii lasa , ca vin sigur zilele alea frumoase ... Eu .. si cand plang , rad... incerc sa gandesc pozitiv.. incerc..

Annie un mare de la mine!!!

Dany , Dannnyyyy , ce faci iubitica mea ??
Pe unde umbli ???

Mergi la inceput

Neata, F E L I N E dragi!

Eu am o stare de spirit buna, desi stiu ca ma asteapta un weekend muncitor!! Sper sa v-o transmit si voua (starea de spirit, adica)!!!

Zuzilici, Mari, Annie, Daria, va astept cu o in afara butoiului cu melancolie!!!

Catutza, nu suntem gata cu pregatirile de scoala, zilele astea pana vine Andrei ii reamenajam camera, dam cu lac parchetul, ii schimbam biroul, ii luam pat nou, ii schimbam covorul, ii luam alt televizor, pe ala al lui il aducem la noi etc. De-asta am zis ca ne asteapta zile mai grele!
Echinaceea, noi ii luam pastilute Ursuleti de la walmark, si ii dam cate una pe zi, pe toata perioada sezonului rece! Iar Oscillo, cate una pe saptamana, de regula duminica!

Copilutz, noi am mancat la pensiunea unde am stat, numai masa de pranz, seara faceam gratar, tot in curte acolo! Dimineata ne-am descurcat cu ce luasem de acasa, lapte, cereale, oua, branza, cascaval etc... Fetele de la bucatarie au gatit mancare ca la mama acasa, adica ciorbite, intr-o zi a fost tochitura cu mamaliguta si in alta zi a fost ostropel de pui, toate bune rau! Duminica am mancat in Constanta la o terasa (La tati, daca stii, si acolo frumos si bun)...

Annie, bafta maine la examen!

Zuzilici, asteptam cheful!!!

toate fetele si va astept la palavre!

_
varsta lui Andrei

www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Salutare de la noi,

Katty cafeaua e delicioasa merci, de urari, sper sa iasa bine, deci cam 3 ore o sa stau fara apa si tutun dragut nu?

cata merci si si pt Bia

eu sunt mai bine, am smotrit de azi dim mai am de calcat, dar alta zi, intru la un dus , si relash

Am facut salata de boeuf si supa de galusti, mai am de ieri si niste linte cu orez , mai frig si un carnat si gata pt 2 zile

Voi ce mai gatiti?

Pup u all!

Mergi la inceput

Annie, eu zilele astea am facut varza a la Cluj la cuptor si supa de rosii, si cam atata! In rest, nefiind copilul nu ma omor cu gatitul, fac mamaligute cu branza si smantana, spaghete etc.

_
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Katty, dami si mie reteta de varza a la CLuj, nam facut niciodata as cauta pe net, dar vreau testata

Am observat mai demult, dar nu team intrebat niciodata, Cum e la Fiji?

Mergi la inceput

E foarte bine in Fiji, m-am mutat in Fiji de cand ma uit la AXN la Survivor - Fidji!
Varza a la Cluj, cum fac eu, am tocat varza murata (edit, se poate face si cu varza cruda, dar iese mai dulce, se poate da varza intr-un clocot in apa sarata, si apoi se toaca), am pregatit carnea (am avut doar porc, dar era macra, fara grasime) exact ca pentru sarmale (ceapa calita, apoi calit putin si orezul, apoi amestecat cu carnea, condimentata cu sare, piper, cimbru). Am uns tava cu ulei destul, apoi am pus un strat de varza, un strat de carne cu orez, si tot asa alternativ, pana se incheie cu varza, apoi am pus un strat de bulion, apoi cateva rosii taiate, deasupra am pus 3 oua batute si amestecate cu smantana, am mai presarat iar niste cimbru, si la cuptor 30-40 minute, eu am pus si o cana de apa ca sa iasa mai zemoasa, poti sa nu pui daca vrei sa iasa mai legata! Cantitatile le pui si tu dupa ochi!
Si cam atat!

_
varsta lui Andrei

Mergi la inceput