Cauzele opririi din ev.a sarcinii -Trombofilia-12

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinia78 spune:

mcrissa felicitari pentru baietel. Sa cresteti mari si sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_chris spune:

mcrissa felicitari pentru baietel... apar suprizele... azi am luat rezultatul de la amnio... testul fish.. multumim lui Dzeu e totul bine insa surpiza a fost ca e fetitzaaaa... eu mi-am dorit enorm fetitza insa toate semnalmentele erau de baietel... si medicul la fel credea ca o sa fie baietel... sunt fericita.... mi-a implinit Dzeu dorinta... dupa atata asteptare si incercari.... a vrut sa vina la inseminarea din mai... sotul meu isi face curaj... ne facusem planuri ca e baietel... oricum orice ar fi fost pana la urma e la fel de binevenit un copil atat de dorit...

lavinia78 .. esti o dragutza.. poate reusim sa ne cunoastem.. eu sper sa ajung in jur de 2.30 -3 .. vinerea ies la 2 si lucrez prin dacia, deci cel putin juma de ora pana la fundeni.... sa imi zici si mie unde citesc pm ca habar n am .. folosesc de putin timp forumul si nu stiu toate posibilitatile.... poate imi explici si mie..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Mcrissa felicitari pt putzulica. Eu nu am inteles nimic din poza care ai aratat-o prima data dat apoi cand am vazut sageata mi-am dat seama ca e o putzulica acolo. Felicitari si pt IR-ri.
Profa multumesc pt urare, concediu placut.
Nu mai stiu cine intreba de ce nu se intrerupe clexan-ul dc ai IR-ri bune, eu stiu ca dc il intrerupi cresc din nou. Hormonii sarcinii coaguleaza sangele si deci fara tratam nu se poate.
Eu nu am net acasa, asa de desteapta am fost ca mi l-am dezinstalat fara sa vreau, nu pot citi decat de la servici ce se scrie pe aici pana imi vine nepotzelul de prin strainataturi sa mi-l repuna. Si ca sa pun capac mi-am pierdut agenda cu toate notatiile mele pretioase, tel dr, analize/tratamente.... sunt in pom

Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anna_chris

miki ..sa imi spui ce date ai nevoie sa iti transmit.. si le transmit cu multa placere..

Anna Cris imi tb varsta ta, ce pb ai de trombofilie, cate sarcini oprite in ev ai si varsta lor, varsta sarcinii de acum si ce tratam faci .

DOAMNE AJUTA!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Buna fetele! Va rog sa ma treceti si pe mine pe lista. 29 de ani, 3 sarcini pierdute
- 1 avort spontan la 5 saptamani in septembrie 2007
- 1 sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani in decembrie 2007, dupa ce am luat cateva pastilute de aspenter dar le-am oprit pt ca imi era frica sa iau aspiriina in sarcina
- 1 avort spontan la 5 saptamani iunie 2009.

Dupa aceste pierderi am facut analize genetice si am descoperit MTHFR heterozigot pentru ambele mutatii C si A si o hiperadezivitate plachetara (adica sangele este prea gros si se coaguleaza prea repede). Dna Uscatesc mi-a dat urmatorul tratament: 1 aspenter pe zi, Omega 3 luni, miercuri si vineri, 1 vitamina E pe zi, 1 acid folic, dar eu iau 2 pt MTHFR si 2 Magne B6 pe zi. Dupa ce voi ramane gravi din nou mi s-a spus sa merg la Fundeni imediat ce am doua linii pe test pentru a incepe injectiile cu heparina.

Va pup cu drag !

Mergi la inceput

Jasemine, te-am trecut pe listuta, Te rog spune-mi cum ii zice la anal ac de hipercoagulabilitate plachetara si unde ai facut-o si dc acidul folic e de 5mg capsula.

Am adaugat in listuta la Suplimente nutritive tab acela cu continutul vitaminelor din medicamentele ce se gasesc pe piata externa iar la Avertizati 2 link-ri catre tabelul cu toate alimentele si calc.
A... si am dat 5 floricele fetelor care ne voteaza, inclusiv mie

DOAMNE AJUTA!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Buna fetelor,
Am si eu o rugaminte. Trebuie sa fac analizele de trombofilie sapt viitoare, am o sarcina pierduta in ianuarie 2009 pe la 5-6 saptamini, pur si simplu am inceput sa sangerez si in 6 zile nu mai era nimic in uter. As vrea sa va intreb daca aceste analize ar trebui facute intr-o zi anume a ciclului menstrual(sper ca nu este o intrebare prosteasca). Am vazut pe prima pagina ca sunt doua pachete la Synevo, sunt suficiente acele analize sau ar trebui si altele?
Centrul Synevo de linga Spitalul Colentina este ok, se pot face acolo?
Va multumesc frumos anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_chris spune:

miki uite aici datele mele:
- 35 de ani, nici o sarcina pina la 35, operata de endometrioza la 26 de ani, (infertilitate sot-anticorpi antispermatici), sarcina 18 sapatamani obtinuta la a 5a inseminare artificiala.
- purtatoare a mutatiei genetice MTHFR - heterozigota pentru ambele mutatii C si A.
- tratament in prezent cu clexane, acid folic, omega 3, elevit, 2 magne B6 si duphaston (am intrerupt aspenterul inainte de amniocenteza, il voi relua probabil dupa ce vorbesc cu dna. doctor. deocamdata reincep clexanul de azi, pentru IR uri marite).

te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Buna fetelor, nu ma gandeam niciodata ca voi ajunge sa scriu la acest subiect, mai ales ca dezamagirile din ultima vreme ma departasera de forum. Datele mele sunt urmatoarele:
-2005, martie, avort spuntan,6s, cauze necunoscute ( explicatia data:" e prima sarcina si se pierde)
-2006 iulie, sarcina dusa pana la 35 saptamani, nastere prematura, DD ne-a daruit un baietel, David
-2008, martie, sarcina oprita in evolutie la 8s, malformatii genetice ale fatului, dar fara o explicatie amanuntita a medicului
2009, august, trebuia sa am o sarcina de 6 saptamani, dar la ecografia de aseara se vedea un sac gestational de 5 mm, specific unei sarcini de 4 saptamani, deci mai mult ca sigur sarcina oprita in evolutie; maine dimineata refac ecografia. Preventiv am primit Aspenter, utrogestan, elevit , Cetebe, dar cred ca e prea tarziu.

Sunt atat de trista si de revoltata, pentru ca am fost tratata tot timpul superficial, mi s-a dat diagnostic medical de :ghinion la celelalte sarcini pierdute ca pur si simplu sa ajung la a treia sarcina, despre care eu sunt singura ca nu mai e in evolutie si sa mai trec prin acelasi esec al pierderii uui copil.
Nu inteleg de ce trebuie noi sa insistam atat sa facem analize si nu ne spun medicii de la inceput ca ar fi bine sa facem asta si asta, preventiv. Anul trecut am insistat sa fac o serie de analize sa gasim o cauza posibila, mi s-a spus sa stau linistita, s-a intamplat, am un copil sanatos, sunt tanara etc. Pai sunt tanara, dar de 5 ani incerc sa fac copii, ma gandesc acum ca David a fost pur si simplu o intamplare fericita, un miracol, ma chinui de 2 ani sa ii fac un fratior, raman foarte greu insarcinata, ca apoi totul sa se duca de rapa. Aaaa, si trebuie sa mai fii si calma si optimista.
Sper macar ca de aceasta data, sa intru si eu in atentia medicului, poate am intrat in grafic daca am pierdut 3. Offff

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

ignatia,imi pare rau pt ce ti se intampla.
si eu am o fetita si totusi am pierdut apoi 2 sarcini.eu te-as sfatui chiar daca sarcina acesta va fi ok sa-ti faci anal de pe prima pag.va ajuta medicii sa-ti dea tratam corespunzator.
o prietena,fara a avea nimic medical,doar ovare polichistice,a facut tratam recomndat pt trombofilie imediat ce a rams insarcinata si a reusit sa duca sarcina la capat.tratam i-a fost recomandat de medici fiind o sarcina greu obtinuta si din cauza dereglarilor hormonale care au dus la formarea chisturilor si care ii puteau primejdui sarcina.
sper,ca totusi,samburelul tau sa fie ok.

mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans

Mergi la inceput