Cauzele opririi din ev.a sarcinii -Trombofilia-12
Raspunsuri - Pagina 16
danny1 spune:
fetelor,am o problema si nu stiu ce sa fac,unde sa intreb.in 1(marti) am avut ovulatia,cred.pt ca am avut mucusul cervical.in acea zi am avut o usoara senzatie de tensiune in abdomenul inferior si m adurea putin ovarul drept-cred ca era cel in cauza.dar de atunci am ramas ramas cu o durere difuza in abdomen,uneori intepaturi,de ieri a inceput ovarul drept sa ma doara din cand in cand cate un pic.iar.sunt parca si balonata putin.am racit,ce o fi cu mine.acu imi trebuia asta,in ultima luna de protectie?

mami de
Amira, premiata cu argint la concursul de dans![]()
danny1 spune:
mi-am tras si semnaturaaaa![]()
cred ca fetele de la celelalte subiecte se vor cruci si nu vor intelege nimic din ce am scris acolo. 
mami de
Amira, premiata cu argint la concursul de dans![]()
mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah
lavinia78 spune:
Fetelor
azi am fost la Fundeni dupa rezultate. Dna dr mi-a spus sa continui tratamentul actual si ca luna asta ar trebui sa incerc sa raman insarcinata pentru ca a iesti LA (APS) pozitiv si cum am testul cu doua liniute sa vin la dansa sa ma treaca pe heparina. Oricum ne vedem in 6 saptamani si daca nu am ramas insarcinata sa trecem pe un tratament alternativ. Acum am urmatoarele nelamuriri:
1. Este posibil ca lunile urmatoare sa nu imi mai iasa analiza la fel de buna? Ca eu aveam de gand sa incerc din nou cel devreme in octombrie cand ma intorceam din concediu si faceam si procedurile recomandate de naturist.
2. De ce heparina si nu clexane?
of
nu reusesc sa ii pun toate intrebarile dnei doctor. Nu stiu de ce, desi ma duc cu lista facuta in gand si repetata 
miki
multumesc pentru info voi incerca in week-end sa imi modific semnatura.
Multumesc anticipat pentru raspunsuri 

MTHFR - mutatia C677T heterozigot + ....
irinabobe spune:
lavinia heparina este clexane. LA pozitiv nu e bine e rau ar trebui sa fie negativ. si eu il am pozitiv si am inceput clexane imediat ce am avut test pozitiv. dupa tratamentul cu clexane a iesit ok.
lavinia78 spune:
irinabobe
multumesc pentru lamuriri.
Bine ca nu am apucat sa ma bucur
.
Va trebui sa ma decid ce fac
. Incerc luna asta sau mai astept asa cum imi propusesem.
Sa vad ce imi spune luni si endocrinologul.
Parca tot nu imi vine sa ma grabesc. Nu simt ca sunt pregatita asa cum imi doream ca sa o iau de la capat.
multi si week-end placut!
MTHFR - mutatia C677T heterozigot + ....
Looana spune:
Miki,Avalon Fetelor va rog sa va uitati pe rezultatele de la analizele mele care cu chin si vai am reusit sa le fac inainte de al 2Fiv la med.de familie.
(primele valori scrise sunt rezultat-ul meu a doua valoare cu rosu scris este valoarea de includere de la Labprator)
Citrat -Plasma
APC-COFAKTOR 3.0 2.1-5.0
PTT mit APC 119 S
PTT ohne APC 40 S
Antithrombin III 81% 80-120
Protein S Aktivität 62% 60-140
Protein C Aktivität 80% 70-100
Quick 88% 70-100
INR-Wert <1.5
Therapeutischer Bereich:
4.5-2.0
Cardiolipin Ak EIA
cardiolipin Ak IgG <9.4 U/ml bis 15
Negativ
Cardiolipin Ak IgM <9.4U/ml bis 12.5
Negativ
Lupusantikoagulans
aPTT(LUpus sensitiv) 32 S 26-37
LA-screening(dRVVT) Negativ
(Kein Hineis auf Lupus-Antikoagulans)
Beta-2Glykoprotein 1-Ak
Beta-2Glykoprotein 1-IgG <20 U/ml bis 20
Negativ
Beta-2Glykoprotein 1-IgM <20 U/ml bis 20
Negativ
Aceste sunt analizele mele ,dupa cred eu se include in baremul lor (scris cu rosu) Cred ca mai era nevoie de ceva dar abia astea a reusit dr.de familie sa -mi trimita la labortor.
Ce ar trebui sa mai fac in plus?Ce bine e de voi din tara ca puteti sa mergeti la un laborator si contra cost sa le faci aici nu am cum sa merg la un laborator asa de capul meu 
Dupa cum am scris si la Subictul Fiv ,la fiv 2 din august facut cu un singur embrion mi-a iesit in ziua 14 valoarea in sinage de BHcg 93,6 va intreb pe voi embrionul meu sa prins sau nu ? de unde a fost aceasta valoare din cauza tratamentului sau din cauza ca a exista sarcina dar sa oprit din eveolutie.
Am gasit cu mult efort un medic Gineocolog roman in 2 saptamani am un termin la el sa vad poate el i-mi face analizele corespunzator ca gienecologul meu de ani de zile nu vrut sa-mi faca nimica ...de cite ori mi-sa oprit din evolutie o sarcina mi-a zis ca natura alege si nu a fost sa fie buna( 3 in total din care una extrauterina).Am inteles odata de doua ori dar acuma la al 2Fiv unde am dat si o gramdata de bani ca multe dintre noi si cit vezi ca nu ti-se face nici un fel de investigati iti vine sa dai cu capul 
Nu stiu acuma sunt un pic dezorientata ,ma gindesc sa reusesc sa fac analizele egal cit costa daca nu am nici o sansa aici in Germania ma urca in avion si merg in tara.Dupa care intentionez sa fac laparoscopic ca inainte de ultimul fiv nu a vrut sa-mi faca pt ca zicea ca nu e necesara.Si am de gind sa incerc incerc si stimulare pe ciclu natural,sotul nu are probleme cu spermiograma.
Daca e sa mai fac ,poate inca un al 3 Fiv ma gindesc in alta parte ,sincer inca nu stiu in Ungaria sau Austria .Inca nu pot sa fac o comparatie unde e cel mai bine intre aceste 2 tari,rog pe Avalon ,Miki sau fetele de aici care au deja o parere care ar fi ceea mai buna ,unde intradevar ti-se fac intradevar investigati inainte de a incepe stimularea si totusi au reusite in medie buna.
Mie aici la clinica nu mi-sa facut nici macar la punctie sau trnasfer sa vada cum stau cu hormoni,mi sa dat Utrogest si atita tot ne vedem in 14 zile.Sunt dezamagita de ei,astept sa mai treaca 2 saptamani si ma duc la ei si discut cu ei ,am sa le cer o explicatie.
Va doresc un sfirsit de saptamana buna alaturi de familie

Looana
Looana spune:
Miki,Avalon ,Fetelor ce ziceti de produsele astea sunt intradevar asa cum scrie pe pagina lor,o pun mai jos .
http://ivfherbalsupport.com/order.php
Looana
luck spune:
Looana 
vin cu o veste proasta , am inrerupt tratamentul pt ca dupa 8 zile de la inceperea tratamentului am avut 1 folicul si ala amarat !!!
Poate data viitoare !!!
criss_85 spune:
Buna fetelor! Am revenit dupa o absenta mai indelungata de forum,dar nu m-am intors singura ci cu bebe la purtator. Avem 6 sapt si 5 zile si deocamdata totul este f bine.Luni vreau sa merg si la Fundeni,la dr Uscatescu sa vedem ce decidem,daca ramanem pe aspenter sau intram pe clexane.sunt f speriata,insa sper ca de aceasta data sa fie totul bine.
Nu am apucat sa citesc din urma,sper ca sunteti toate bine! pupici!