Cauzele opririi din ev.a sarcinii -Trombofilia-12
Raspunsuri - Pagina 15
balanta_tm spune:
Mi-am pus si eu 'minunatiile' la semnatura 
.
Da-mi Doamne puterea sa accept ceea ce nu pot schimba, da-mi curajul sa lupt pentru ceea ce pot schimba si da-mi intelepciunea de a deosebi pe una de cealalta!
MTHFR C677T heterozigot+mutatia protrombinica heterozigot
lavinia78 spune:
Buna seara tuturor! 

Am vorbit la Fundeni si dna doctor nu lucreaza sambata. Eu ma duc la dansa pentru interpretare maine in jur de ora 14.30.
Am reusit sa ma programez la endocrinolog luni
asa ca voi stii cum stau si cu tiroida.
Va rog sa imi spuneti si mie cum se seteaza semnatura ca sa imi pot trece mutatia.
multi
balanta_tm spune:
lavinia78
, merci de info legata de programul dr Uscatescu.
Ca sa iti editezi semnatura trebuie sa mergi la: Contul meu->Profil personal-> Editeaza profil-> Informatii despre mine-> Optiuni profil-> Semnatura.
Da-mi Doamne puterea sa accept ceea ce nu pot schimba, da-mi curajul sa lupt pentru ceea ce pot schimba si da-mi intelepciunea de a deosebi pe una de cealalta!
lavinia78 spune:
Dar mie de ce nu imi apare ca la voi
? Adica scrie asa mare si cam sus?
MTHFR - mutatia C677T heterozigot + ....
Avalon spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lidia74 AVALON la ce medic hematolog ai fost? Lidia ![]() |
pe mine m-a trimis doctorul meu la dr.Simona Avram de la Coltea.
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
27+ 
balanta_tm spune:
lavinia78
, eu si Miki avem semnatura cu mutatiile mai jos decat o ai tu, fiindca noi aveam deja cate o semnatura dinainte, deci la noi este a doua semnatura.
Daca vrei sa iti apara si tie semnatura cu litere mai mici, trebuie sa pui semnatura pe size 1.
miki-miki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danny1 miki,draguta,acu vazusi ca erai la naturiste. tocmai atunci,nu l-am frunzarit cand erai tu? mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans |
Mai Danny se vede ca nu esti olteanca de la o posta

Nu mai scriu la naturiste, am scris tot ce stiam si m-am saturat sa repet de n ori ac tratam. Cine doreste un raspuns cauta in arhiva si gaseste.
Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!
MTHFR C677T homozigot+Fact. V Leiden heterozigot
miki-miki spune:
Balanta
, super, ne va usura mult dialogul.
Lavinia
, asa cum ti-a scris Balanta tb sa pui la inceput size intre[] iar la sf /size tot intre []. dc vrei cu verde scrii green intre[] la inceput (sau ce culoare vrei tu) iar la sf /green intre[]. Ca sa vezi mai usor formula da un reply la mesajul meu si vezi formula mea . Apoi dupa formula posibil sa ai ceva spatii goale bagate si de aceea apare mai sus, apasa pe delete la sf formulei pt a le sterge.
Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!
MTHFR C677T homozigot+Fact. V Leiden heterozigot

Amira, premiata cu argint la concursul de dans