Cauzele opririi din ev.a sarcinii -Trombofilia-12
Raspunsuri - Pagina 14
miki-miki spune:
Balanta
eu am inteles ca ai doar MTHFR, de aceea ti-am zis sa te mai cauti. Ar fi bine sa se caute si tatal tau, sa-l iei de manuta si sa-l duci la Fundeni pt un tratament.
Lavinia
, poti sa ai MTHFR si sa ai homocisteina buna, ac este oscilanta si poate creste in sarcina sub efectul hormonilor. MTHFR inseamna lipsa de folati B6 B12 B9 a caror lipsa pot da si alte pb organismului : defect de tub neural, anemie ....
Edit: Luca-Luca
are MTHFR , B12 mic si homocisteina buna. Deci poti avea deficienta de B12 dar homocisteina buna.
Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!
miki-miki spune:
Mi-am pus balariile la semnatura
, ar fi bine sa vi le puneti si voi, ne va usura dialogul mult.
DOAMNE AJUTA!!
MTHFR C677T homozigot+Fact. V Leiden heterozigot
miki-miki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris_81 Neata fetelor! Lavinia, sa imi trimiti pm cu programul d-nei Uscatescu. Mersi! ************* Voi reusi! ************* |
Cris eu stiu ca dr Uscatescu este de luni pana vineri da la 7 la 16 dar e bine sa te duci dimineata pt recoltarea sangelui. Iti dau tel asistentei pe PM.
DOAMNE AJUTA!!
miki-miki spune:
Cris81
, prima data cand am fost am intrebat-o dc tb sa iau de at B-ri si mi-a spus ca da pt ca tb "sa pregatim cuibul"
A 2-a oara i-am spus ce iau si a zis ca e bine, deci tratam a fost facut de mine si aprobat de dr.
Edit: Sa insisti la tel pana iti raspune si sa-ti faci copii la toate anal de trombofilie care le ai iar pe o foita de hartie sa scrii cate sarcini ai pierdut, varsta lor si ce tratam faci acum.
DOAMNE AJUTA!!
cris_81 spune:
Miki ii duc copii si dupa analizele pe care le-am facut la Fundeni?
Mie mi-au iesit bine la Fundeni si apoi le-am repetat la Synevo si nu au iesit bine. Le duc si pe cele de la Synevo si pe cele de la Fundeni?
miki-miki spune:
Da Cris, tot. Unele tb repetate la 2 sapt si va vedea ce ti-a iesit prost in trecut.
DOAMNE AJUTA!!
danny1 spune:
miki,draguta,acu vazusi ca erai la naturiste.![]()
tocmai atunci,nu l-am frunzarit cand erai tu?
mai esti?
mami de
Amira, premiata cu argint la concursul de dans![]()