Cauzele opririi din ev.a sarcinii -Trombofilia-12
Raspunsuri - Pagina 17
goggy spune:
Cris felicitari, sarcina usoara si la termen !
Ce bine e cand mai auzi de cate o graviduta noua ![]()
Maine dimineata voi ajunge si eu la dr Uscatescu sa vad ce parere are despre diagnosticul meu
( mutatia protrombinica si MTHFR 1298c, ambele heterozigote ).
Dimineata, intre 7 si 10 parca. Cu rezultatele si cu trimiterea, nu? Mai trebuie ceva?
goggy spune:
Poate ma treceti si pe mine pe prima pagina. Acolo....la mutante ![]()
Mutatiile sunt alea de mai sus iar ca scurt istoric: doua Fiv-uri nereusite; intre ele ar fi trebuit sa fie si un ET cu congelati dar mormolocii nu au rezistat decongelarii, asa ca asta nu se pune. Acum urmeaza Fiv3 la Budapesta cu dr Kovacs
. Nici o sarcina pierduta din cate stiu.
lavinia78 spune:
Cris 85
Felicitari! Sarcina usoara si la termen! 

Ne creste numarul gavidutelor si speranta ca se poate!
multi
[size 1] MTHFR - mutatia C677T heterozigot + Lupus anticoagulant [/size 1]
mcrissa spune:
criss_85 sarcina usoara si bebe sanatos!ma bucur foarte mult pentru tine.o sa fie bine, pentru ca de data asta faci tratament.stiu cat e de greu sa nu iti faci griji, dar va fi bine
sa ne scri ce ai facut la Fundeni, ca sunt tare curioasa,probabil ai sta mai linistita daca te-ar trece pe Clexane, eu am ajuns sa iubesc injectiile astea cand vad cum creste bebe.
Eu m-am dus cu IR-uri imbunatatite la Fundeni si m-a trecut de la Clexane de 0.4 la 0.6, am vorbit si cu dr-ul meu si spune ca nu-i bai ca oricum a crescut volumul de sange, am crescut si eu (am luat 5 kg
) si mai bine sa fiu acoperita decat sa fie Clexane in minus.
eu am plecat 10 zile din Bucuresti, sunt la mama, ma cam doare burtica si nu mai puteam sa fac mai nimic acasa, iar aici sunt rasfatata, am mancarica buna, stau mai toata ziua in pat si ma simt mai bine.Luni pe 14 septembrie trebuie sa ma intorc in Bucuresti ca avem ecografia de morfologie fetala de trim II.
21+
Minunea din burtica
Puisori
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
mikas spune:
Buna fetelor, m-am reintors printre voi de data asta cu rezultatele analizelor de la Synevo: Mutatia factorului V Leiden pozitiv heterozigot; gena MTHFR mutatia C677T-genotip heterozigot si mutatia A1298C genotip heterozigot. In plus mi-a iesit si imunoglobulina IgG cu valori marite, ca sa fie meniul complet. Sper sa fi scris bine...
Am la activ o sarcina pierduta la 12sapt.
Imi puteti da vor datele de contact ale Simonei Avram de la Coltea?
Multumesc frumos.
criss_85 spune:
Multumesc fetelor pt urari! Doamne ajuta!
Am fost azi la Fundeni si dr Uscatescu m-a trecut pe clexane.Pentru inceput doza mica,0.2 si aspenter in continuare,zilnic iar saptamana viitoare trecem la doaza de 0.4 si aspenter la 2 zile.Azi am facut prima injectie,in picior mi-a facut asistenta dr Uscatescu si m-a invatat sa mi le fac singura,sper sa ma descurc.
Pe langa asta,mai mi-a dat magneb6 2/zi,omega3,vitamina c efervescenta 1g/zi,acid folic.iar de la medicul ginecolog utrogestan 8/zi,no-spa 3/zi.
Mcrissa,spune-mi si mie te rog,la ce temperatura se tine clexane? trebuie tinut in frigider sau la temperatura camerei? Nu stiu si mi-am cumparat pt intreaga saptamana(ca asta de 0.2 este mai ieftin,7lei).de sapt viitoare pt cel de 0.4 o sa-mi dea scrisoare medicala ca sa-l iau gratuit.
miki-miki spune:
Cris85 FELICITARI!!! Super intoarcerea ta.
Cand o sa-mi reparc calc de acasa te trec pe listuta de 
Loona imi pare tare rau pt sarcina oprita din ev
. Asa cum ti-am mai zis, vino in tara si fa-ti toate anal iar abia apoi du-te la un dr specializat in FIV. Nici un dr nu te trimite sa faci ac analize. Prod de pe site-ul dat de tine nu le cunosc, cel mai bine este sa iei vitex fruit 3/zi, omega 3 cu B-ri, sa bei min 2l apa/zi si sa ai o alim cat mai sanatoasa.
Luck imi pare tare rau
, eu poate as fi continuat si cu 1 foliculas.
Googy, Mikas v-am salvat datele, o sa va trec pe prima pag cand o sa-mi repar calc acasa.
Mcrissa ai grija cu statul la pat, imobilizarea creste coagularea.
Lavinia scuze, ti-am dar formula gresit size=1 si la sf /size=1 intre paranteze []. (ai grija sa nu-ti ramana spatii intre paranteze)
Despre mine.... nimic nou, ma lupt cu ceva kg si am ajuns la performanta sa dau 100gr/zi jos
cu papa sanatoasa, fara dulciuri si paine. Semnele trombofiliei mi-au disparut ap definitiv si asta ma face sa fiu optimista.
-ici la toate fetele
Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!
MTHFR C677T homozigot+Fact. V Leiden heterozigot
Looana spune:
Fetelor va rog spuneti-mi de ex.daca eu vin acuma joi in tara in Bucuresti pot deja vineri dimieata sa i-mi fac analiza de singe pt Profil trombofilie ereditara la Synero dar fara trimitere de la vreun medic sau asigurare medicala in Romania.Eu am asigurare medicala aici in Germania si asta nu ma ajuta acolo decit in altfel de situatii.
Profil trombofilie ereditara am inteles ca asta e cel mai bine sa o fac ,dar nu stiu daca cuprinde si desoperirea de anticorpi .As vrea sa stiu deoarece am pierut 3 sarcini in luna a doua.

Looana
Looana spune:
Miki draga mea iti multumesc pt raspuns in timp ce tu scriai ,am scris si eu intrebarea referitor pt vineri daca pot sa o fac.Pt ca sambata sau duminica deja m-as intoarce....

Looana

greu cu tehnica asta