Cauzele opririi din ev.a sarcinii -Trombofilia-12

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Buna,

Eu am doar C677T genotip heterozigot, A1298C este negativ la mine. Deci doar 1 genotip, nu am dublu.
Insa, sincer, nu cred ca nu se poate. Cred ca sunt enorm de multe cazuri nedescoperite .... cu copii multi si sanatosi.

Bafta multa. u pentru moment m-am desumflat, nu mai sper, nu mai fac nimic, adik nu mai merg pe la dr, nu mai iau tratament. O perioada ma concentrez pe altele si fac pauza de la asta, pt ca am obosit ff tare. Vedem la anu' daca si ce mai facem, poate imi conving sotzul sa mai facem un fiv candva, in viitor.

Va pup pe toate si multa bafta!

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Eu am facut-o la Fundeni si nu stiu unde se mai face.

Nu stiu daca arata neaparat ca din acest motiv nu se implanteaza embrionul, insa arata ca sangele e mai gros decat ar trebui sa fie in mod normal si in consecinta e predispus la formarea de cheaguri. Deci poate afecta si implantarea, cred, pt ca practic daca embrionul nu e hranit cum trebuie, sarcina se poate opri din evolutie.

Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Dc ai sangele gros , indif ca ai anal proaste la mutatia X sau proteina Y, bb nu se implanteaza.
Eu va citesc dar nu pot scrie deoarece am f putine mom in care sunt singura la servici. Am nevoie de ajutor de la inca o fata pt actualizarea primei pag, eu nu pot face modificarile at cand tb iar Mcrissa sta mai mult in patutz. Cine se ofera??

Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Dublu heterozigot nu inseamna doua mutatii si este o caracteristica a mutatiei respective heterozigote, nu trebuie sa fii mutanta pentru doua gene ca sa fii dublu, si nici homozigot nu inseamna dublu heterozigot.
"Cand doua alele mutante diferite sunt prezente in acelasi locus, pacientii se definesc a fi heterozigoti compusi sau combinari genetice. Aceasta este diferit de individul dublu heterozigot, care este heterozigot la nilul a doi loci diferiti."

20+ Minunea din burtica

Puisori

Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

m-a mancat undeva sa caut ce e cu dublu heterozigot si am vazut ca cele cu MTHFR avem sanse crescute sa ajungem la balamuc
http://frf.cncsis.ro/documente/620AT68.doc.doc

20+ Minunea din burtica

Puisori

Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

despre balamuc am aflat la inceputul cercetarilor.dar prim aexplicatie tre s-o recitesc,ca mai greu la varsta mea.

mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Da, asa este. Se pare ca suntem predispuse la alzheimer, schizofrenie , depresie si anxietate.

Sa stiti ca eu chiar am in familie o persoana cu schizofrenie, asa ca....nu e de gluma cu homocisteina marita...

Sper sa se implanteze bebele luna asta ca de, am luat tratament, deci poate nu mai am sangele asa gros si bebelica se cuibareste la mine in burtica.

Puuuuup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Fetelor, eu vreau sa cred ca in privinta lui MTHFR nu o fi asa negru cum pare.
Mie mi-a zis un medic in care am incredere, ca mutatia MTHFR este pozitiv heterozigota la 40% dintre locuitorii planetei si ca deci nu este chiar asa grava, avand in vedere ca multi oameni traiesc cu ea toata viata fara sa aibe habar ce mutanti sunt ; deci nu intotdeauna creeaza probleme.

Da-mi Doamne puterea sa accept ceea ce nu pot schimba, da-mi curajul sa lupt pentru ceea ce pot schimba si da-mi intelepciunea de a deosebi pe una de cealalta!

Mergi la inceput

Am bagat un ochi pe la fosta mea odisee de iul-aug si am aflat ca Alexutza1181 a nascut pe 19 iulie o fetita Eliza Teodora de 2700 g si 46 cm prin cezariana la 36s.
Felicitari Alexutza, asteptam povestea nasterii printesei tale!!!

AnnaChris te-am trecut in listuta.
Balanta mutatia o are o mare parte din pop.ulatie dar posibil sa nu fie activata. Danny si Ingerash26 au cate un copil sanatos fara tratam pt MTHFR (pt ca nu au stiut de mutatie) iar acum au pb de tinere a sarcinii sau de implantare.

DOAMNE AJUTA!!

Mergi la inceput

Luca-Luca & Loona sunt alaturi de voi.

DOAMNE AJUTA!!

Mergi la inceput