Locul fetelor Nou-Venite (5)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Cora, sa fie cu noroc, prima si ultima luna de injectii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

cam multa liniste pe aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

'neata fetelor. Eu azi sunt Z19. Mi-am mai trecut un picut raceala...insa ieri am fost rau de tot. Am baut multe ceaiuri cu miere si lamaie, local tantum verde si nazomer si am luat si oscilococinum. Cam asta e indicat in sarcina...si cum eu nu se stie de sunt sau nu.....Uf...
Concediu placut fetelor.....si sa vina bebe mai repede la toate!

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

S-o ajutam pe Alexia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polo spune:

Eleia, daca nu ai inteles de ce spun ca este ciudat sa fiu acasa, este pentru ca ma simt ciudat sa stau acasa (noroc ca am ceva de facut), sa fiu acasa la ora asta siin cursul saptamanii este ceva nou pentru mine..
Aveam un ritm si ma obisnuisem cu el. Parca astept oricand sa sune telefonul sau saapara cine stie ce.....ce vrei obisnuinta. Sper numai sa nu se intample nimic si eu sa imi vad linistita de concediu.
Sa vezi cand am sa ma intorc la serviciu. Atunci in mod sigur imi va fi greu sa ma reobisnuiesc cu ritmul de la serv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Neata fetelor, haideti la o caeluata cu mult laptic.
Cora te rog sa scrii cum decurge fiv-ul, am emotii pentru tine, Noi miercuri avem o programare cu medicul nostru care sa ne spuna cand putem incepe si ce tratament incep, noi am vrea sa incepem in Noiembrie, abia astept.
Sa ma treceti si pe mine pe listuta, 7 Decembrie 982.
Polo relax sa te bucuri de concediu.
Aleesicoo si tu la fel, distractie la mare.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/87KXm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza_21 spune:

Buna fetelor, sunt noua pe forumul acesta si vreau sa va rog sa ma primiti si pe mine printre voi.. Am deschis si un subiect nou, dar inca n-am primit nici un raspuns, si sunt nerabdatoare sa mai aud o parere, pentru ca nu prea am cu cine sa povestesc despre problemele acestea. Incercam de cateva luni sa avem un bebe, dar pana acum nu am reusit, probabil si pentru ca am avut dereglari destul de mari in ultima vreme. De luna aceasta mi-am luat temperatura bazala, insa nu a crescut in preajma datei in care cred ca a fost ovulatia.
Prima zi a ciclului a fost in 25 iulie, iar dupa cum reiese dintr-un calcul facut pe net, ovulatia a fost prin 13-14 august(cand am si avut contact sexual neprotejat), si intr-adevar in data de 13 am si simtit niste intepaturi in partea dreapta a abdomenului...In 18 august,am observat pe hartie si pe slip o secretie maronie, redusa cantitativ. E oare posibil sa fie vorba de nidatie??? Sunt destul de speriata, pt ca acum iau niste medicamente care sunt intrezise in sarcina, pentru a trata o nevralgie.
Sper totusi ca daca e sarcina sa fie ok, pt ca am citit ca in primele 2 saptamani de la conceptie pericolul cauzat de medicamente e destul de redus... Voi ce credeti? Multumesc anticipat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Dragutele mele, sunt in Brasov si am intrat deja in febra nuntii
maine mergem la Babele

le-am trecut pe noile fete venite pe prima pagina
o sa ne ocupam si de rubrica cu Birthday...

noi suntem bine si vrem sa profitam la maxim de vremea buna

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

..............................................

Nimic nu este intamplator!
..............................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

pai atunci distractie placuta!

ank

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Fetelor va multumesc din suflet pentru gandurile bune,sper sa fie bine si sa fie prima si ultima luna de injectii,caci tare frica imi mai era de ele. acum m-am imprietenit cu seringile,mi le fac singurica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

buna si bine ai venit!! incearca sa faci un test de saricna si daca ai ramas intrerupe imediat trat . eu asa am pierdut o sarcina fara sa stiu ca este..luand medicamente

Citat:
citat din mesajul lui Madutza_21

Buna fetelor, sunt noua pe forumul acesta si vreau sa va rog sa ma primiti si pe mine printre voi.. Am deschis si un subiect nou, dar inca n-am primit nici un raspuns, si sunt nerabdatoare sa mai aud o parere, pentru ca nu prea am cu cine sa povestesc despre problemele acestea. Incercam de cateva luni sa avem un bebe, dar pana acum nu am reusit, probabil si pentru ca am avut dereglari destul de mari in ultima vreme. De luna aceasta mi-am luat temperatura bazala, insa nu a crescut in preajma datei in care cred ca a fost ovulatia.
Prima zi a ciclului a fost in 25 iulie, iar dupa cum reiese dintr-un calcul facut pe net, ovulatia a fost prin 13-14 august(cand am si avut contact sexual neprotejat), si intr-adevar in data de 13 am si simtit niste intepaturi in partea dreapta a abdomenului...In 18 august,am observat pe hartie si pe slip o secretie maronie, redusa cantitativ. E oare posibil sa fie vorba de nidatie??? Sunt destul de speriata, pt ca acum iau niste medicamente care sunt intrezise in sarcina, pentru a trata o nevralgie.
Sper totusi ca daca e sarcina sa fie ok, pt ca am citit ca in primele 2 saptamani de la conceptie pericolul cauzat de medicamente e destul de redus... Voi ce credeti? Multumesc anticipat.

Mergi la inceput