Locul fetelor Nou-Venite (5)
Raspunsuri - Pagina 15
Madutza_21 spune:
O sa intrerup tratamentul, pt ca e posibil sa fi patit asta luna trecuta, cand am luat f mult ibuprofen, fara sa stiu ca dauneaza(de fapt nici nu stiam ce sa cred, daca sunt gravi sau nu)!! Am avut toate simptomele si chiar si teste slab pozitive, si la cateva zile a venit menstruatia(sau avortul menstrual), nici acum nu stiu ce a fost..Test de sarcina cred ca e prea devreme sa fac, am calculat ca trebuie sa astept pana pe 27 ca sa fac un surechek, pentru ca in alte marci nu am incredere..Mersi de raspuns!
aleesicoo spune:
parerea mea este ca un consult gineco iti poate spune cu certitudine daca a fost sau nu bebe.
Fetelor eu la ora02.00 am plecat spre mareeeeee asa ca va 

dupa acum si va imbratisez si cand ma intorc sa aud numai de bine.

pe toate fara nici o exceptie![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui Madutza_21 O sa intrerup tratamentul, pt ca e posibil sa fi patit asta luna trecuta, cand am luat f mult ibuprofen, fara sa stiu ca dauneaza(de fapt nici nu stiam ce sa cred, daca sunt gravi sau nu)!! Am avut toate simptomele si chiar si teste slab pozitive, si la cateva zile a venit menstruatia(sau avortul menstrual), nici acum nu stiu ce a fost..Test de sarcina cred ca e prea devreme sa fac, am calculat ca trebuie sa astept pana pe 27 ca sa fac un surechek, pentru ca in alte marci nu am incredere..Mersi de raspuns! ![]() |
trutzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleesicoo Fetelor eu la ora02.00 am plecat spre mareeeeee asa ca va ![]() ![]() ![]() ![]() dupa acum si va imbratisez si cand ma intorc sa aud numai de bine.![]() ![]() ![]() pe toate fara nici o exceptie |
Drum bun! Concediu placut!

polo spune:
buna dimineta, hideti la o
. Cred ca ii vom simti lipsa Alesiei,dar haideti sa nu fim invidioase si sa ii uram distractie placuta.
MVB, dac ne citesti spune-mi te rog cum este vremea pe acolo
De LIA mai stie cineva? Spersa fie bine.
babiela spune:
buna dimineata!multam de
. intru cam rar, ca sunt in concediu si ne pregatim de plecare in bucovina(ceva cumparaturi si curatenie in casa). ziua mea de nastere 24,01,1978. va
pe toate.
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08)
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
polo spune:
Trutzi, mai ai loc in pomelnicu tau si pentru noi, daca da : Veronica Elena si Razvan Marius. Multumesc si sa va dea Dzeu sanatate.
In ceea ce priveste dieta, cred ca va trebui sa ti-o trimit prin PM pentru ca este pe faze si este cam lunga.
Babiela, la cumparaturi e super, dar de curatenie in casa
abia astept sa scap (la mine e aproape santier).
remy_mv spune:
Neata, fetelor! Vreau si eu
, ca tare mi-e greu sa ma trezesc dimineata... Ce bine era in concediu... Aleesicoo sa pui mana sa te distrezi, sa-ti faci de cap la mare.
Si eu ma intrebam de Lia, oare ce mai face?
Cora nu mai stiu....cu cine faci fiv-ul? Iti tin pumnii, sa fie cu noroc.
Madutza21 dupa parerea mea nespecializata, cred ca e bine sa-ti continui tratamentul.
Sa aveti o zi usoara
A venit deja weekend-ul, ce planuri aveti?