Locul fetelor Nou-Venite (5)
Raspunsuri - Pagina 13
eleia spune:
'Neata fetele!
aleesicoo multam de cafea
. Concediu placut, sa va distrati pe acolo si sa aveti o vreme frumoasa.
cora79 bine ai revenit! Sper ca a fost frumos in concediu.
Si daca tu zici ca esti batrana....eu ce sa mai zic: 24.08.1974
polo spune:
Buna dimineata la fete.

yupiiiii am inceput concediul. Ce bine si ciudat in acelasi timp este acasa dupa 4 ani de munca pe baricade, dar din pacte urmeaza operatiunea santierul. Noroc ca nu mai estefoarte mult si sper ca sambata sa terminam.
cora79 spune:
Buna Eleia, am revenit un pic mai relaxata,desi chiar din timpul concediului am inceput marea injectare pentru FIV
eleia spune:
cora79
tinem pumnii. Pentru un asa eveniment nu ma pot abtine si scot majoretele la apel sa-ti faca galerie 

polo concediu placut si tie. Sper sa termini santierul sambata asa cum zici ca sa poti sa te bucuri de concediu.
. Nu prea inteleg ce vrei sa spui cu: "Ce bine si ciudat in acelasi timp este acasa dupa 4 ani de munca pe baricade"
onybony spune:
buna tuturor.nu stiu daca postez acest mesaj unde trebuie, dar sunt membru nou si mai am de invatat.![]()
oricum, eu si sotul meu ne dorim foarte mult un bb, dar inca nu s-a intamplat, poate luna asta e cu noroc, cam peste o sapt ar trebui sa pot face testul. pana atunci asteptam cu sufletul la gura, dar asteptarea ma omoara.....oare sunt?oare nu? imi doresc asa de mult...
poate imi impartasiti din experientele voastre...totusi ma dor sanii ca inainte de cm, in mod normal in 31 ar trebui sa imi vina...eu sper sa nu![]()
oricum mi-am muncit sotul in periada fertila, sper sa fi fost si cu noroc.
trutzi spune:
Neata fetelor! 
cora 79 te-am trecut
Bine ai revenit!
Eu sunt nascuta pe 3 iulie 1981
polo Concediu placut! Sper sa veniti trei ![]()
aleesicoo spune:
scot si eu agitatele pt un asa eveniment(mai tarziu ce-i drept dar e bine k nu e deloc)

| Citat: |
| citat din mesajul lui cora79 Buna Eleia, am revenit un pic mai relaxata,desi chiar din timpul concediului am inceput marea injectare pentru FIV ![]() |