Locul fetelor Nou-Venite (5)
Raspunsuri - Pagina 12
mikka spune:
Eleia, la prima sarcina am mers la Badiu, insa era deja comisa
. Azi am fost la Tutunaru, pentru un prim consult. Nu are rost sa mergem deocamdata la spermograma, stam 2 luni pe monitorizarea ovulatiei ca sa nu ratam momentu', daca nu iese - sotzul la control. Sincera (si optimista) sa fiu, nu am foarte mari emotii, pentru ca mai avem un copilas, dar mi-e sa nu se fi intamplat ceva intre timp (la nastere am avut ceva probleme cu placenta).
Nu fac inca niciun tratament, foliculul e de la mama lui ![]()
aleesicoo spune:
neata fete cucuiete!trezireaaaa fiti vioaie
uitati o
sa va reveniti sau un
dupa pofta fiecareia. azi tre sa ma dichisesc ca diseara gata plecccc
cora79 spune:
Buna fetelor, scuze ca nu am mai intrat, dar noi ne-am intors aseara din concediu
Am citit tot ceeea ce ati scris pe nerasuflate![]()
Spun si eu "Bun venit" fetelor nou intrate, concediu placut celor ce nu au plecat inca, serviciu usor celor ce sunt pe baricade
aleesicoo spune:
cand o sa faceti ochisori eu ma gandeam sa trecem pe prima pagina acolo la listuta si datele de nastere ale fiecareia sa fim si noi sarbatorite
, ce ziceti ?
aleesicoo spune:
Buna! sper ca ti-a priiit concediul
si ai venit cu forte proaspete pt 

eu diseara plec la mareeee
, yupiiiiiii
| Citat: |
| citat din mesajul lui cora79 Buna fetelor, scuze ca nu am mai intrat, dar noi ne-am intors aseara din concediu ![]() Am citit tot ceeea ce ati scris pe nerasuflate Spun si eu "Bun venit" fetelor nou intrate, concediu placut celor ce nu au plecat inca, serviciu usor celor ce sunt pe baricade ![]() |
cora79 spune:
Aleesicoo distractie placuta![]()
Dragaica,Dzeu sa te auda si de Craciun sa fiti cel putin trei
Trutzi,daca nu e prea tarziu te rog sa ne treci si pe noi pe acatist-Sorin Florin si Mariana Corina
aleesicoo spune:
ms frumos
venita si eu pe lume de mamica mea scumpa care pt ea sunt o comoara pe 30.08.1986. ufff ce mica sunt
| Citat: |
| citat din mesajul lui cora79 Aleesicoo distractie placuta |

?acm knd am si eu calc bun:(