Locul fetelor Nou-Venite (5)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Ma rog sa fie bine, duminica vrem sa mergem la o manastire din afara orasului, unde se face slujba in franceza si romana, sa aprindem lumanari, sa ne rugam la DD fetelor o sa fiti in gandul meu toate.
Poate pana la sfarsitul anului o sa fim toate

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/87KXm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleia spune:

Fetelor vorbim maine, eu acum ma pregatesc sa plec de la servici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui eleia

Bine zici Dragaica. Sper sa ai gura aurita si sa facem toate craciunul in 3.
Vai ce frumos ar fi.

Cel mai frumos cadou de sarbatori nu poate fi altul decat asta: un bb la noi in burtica si un tatic in devenire (dupa caz) alaturi de noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Fetelor, gata, m-am si intors. Expeditiv baiatul . Asadar am primit schema clasica: 2 luni monitorizare, daca nu se intampla nimica facem spermograma, daca totul e ok laparo. Dar mai avem mult pana acolo, deocamdata 'diseara ne tinem de mana, maine seara focuri de artificii' zice dl dr . Zice ca uterul e ok, ovarele ok, foliculi estem, acuma am E 9.9 (endometru?) si OS 17.1 (foliculul de pe ovarul stang?), pls lamuriti-ma si pe mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Ma primiti si pe mine la voi in club?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

bine ai venit si sedere cat mai scurta. zi ne cate ceva despre tine sa te trecem pe listuta

Citat:
citat din mesajul lui Valentina_D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Valentina_D

Bine ai venit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Pai sa va zic cate ceva
Am doua sarcini oprite din evolutie, una in 2005 si una in 2008 si sunt...evident...aspiranta "sanatoasa tun" cum zic medicii-numai ca am niste ovare pe care le tratez si acum arata normal, insa ochisorii cam intarzie sa apara

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

poate apar ochisorii la sf lunii sau la inceputul lunii. si eu am o sarcina oprita la 6 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleia spune:

mikka zi-mi si mie unde ai fost, la ce medic, ca mi-a scapat.
Inteleg ca ti-a facut un control dar nu inteleg de ce nu a facut sotul pana acum spermograma? Noua din prima ne-a dat o lista cu analize atat ptr mine cat si ptr sot si abia dupa am stabilit ce facem.
Vad ca ai un folicul de 17.1, din cate stiu eu e bine daca e > de 15. Tu faci si tratament de stimulare sau foliculul e obtinut natural?

Mergi la inceput