Locul fetelor Nou-Venite (5)
Raspunsuri - Pagina 11
Dragaica spune:
Ma rog sa fie bine, duminica vrem sa mergem la o manastire din afara orasului, unde se face slujba in franceza si romana, sa aprindem lumanari, sa ne rugam la DD
fetelor o sa fiti in gandul meu toate.
Poate pana la sfarsitul anului o sa fim toate 
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/87KXm4.png
Florentina_C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eleia Bine zici Dragaica. Sper sa ai gura aurita si sa facem toate craciunul in 3. ![]() Vai ce frumos ar fi. ![]() |
Cel mai frumos cadou de sarbatori nu poate fi altul decat asta: un bb
la noi in burtica si un tatic in devenire (dupa caz) alaturi de noi.
mikka spune:
Fetelor, gata, m-am si intors. Expeditiv baiatul
. Asadar am primit schema clasica: 2 luni monitorizare, daca nu se intampla nimica facem spermograma, daca totul e ok laparo. Dar mai avem mult pana acolo, deocamdata 'diseara ne tinem de mana, maine seara focuri de artificii' zice dl dr
. Zice ca uterul e ok, ovarele ok, foliculi estem, acuma am E 9.9 (endometru?) si OS 17.1 (foliculul de pe ovarul stang?), pls lamuriti-ma si pe mine...
aleesicoo spune:
bine ai venit si sedere cat mai scurta. zi ne cate ceva despre tine sa te trecem pe listuta
| citat din mesajul lui Valentina_D Ma primiti si pe mine la voi in club? ![]() |
trutzi spune:
| citat din mesajul lui Valentina_D Ma primiti si pe mine la voi in club? ![]() |
Bine ai venit!
Valentina_D spune:
Pai sa va zic cate ceva![]()
Am doua sarcini oprite din evolutie, una in 2005 si una in 2008 si sunt...evident...aspiranta "sanatoasa tun" cum zic medicii-numai ca am niste ovare pe care le tratez si acum arata normal, insa ochisorii cam intarzie sa apara
pupici
aleesicoo spune:
poate apar ochisorii la sf lunii sau la inceputul lunii. si eu am o sarcina oprita la 6 sapt
eleia spune:
mikka zi-mi si mie unde ai fost, la ce medic, ca mi-a scapat.
Inteleg ca ti-a facut un control dar nu inteleg de ce nu a facut sotul pana acum spermograma? Noua din prima ne-a dat o lista cu analize atat ptr mine cat si ptr sot si abia dupa am stabilit ce facem.
Vad ca ai un folicul de 17.1, din cate stiu eu e bine daca e > de 15. Tu faci si tratament de stimulare sau foliculul e obtinut natural?