Locul fetelor Nou-Venite (5)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eleia spune:

Sigur ca da aleesicoo am oprit ptr toate fetele.cafea]Tu ce faci? Cum e in concediu?
trutzi esti o dulce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

ufffff e atat de bine acasica.. am iesit cu printesa mea afara de dim( catelusa mea), eu am deja un copil de 10 ani, deci un mostenitor am , mai tarziu o sa ma duc sa scot niste bani pt cumparaturile pt mare, si diseara trecem pe la finut ca dak plecam nu il mai vedem pana dum seara

Citat:
citat din mesajul lui eleia

Sigur ca da aleesicoo am oprit ptr toate fetele.cafea]Tu ce faci? Cum e in concediu?
trutzi esti o dulce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui trutzi

Neata fetelor
eleia si Florentina C v-am trecut

larissa_79 incearca si cu ceaiuri, impachetari cu otet sau tuica
Eu cand sunt mai rau apelez la impachetari. Transpir bine bine si imi trece.

Mii de multumiri Trutzi... Pt toate.

Mergi la inceput

Si eu am un copil paros, tot de 10 ani, numai ca e pisica.Tot e bine...
Lasa aleesicoo ca "mana" ne-am format-o, daca au rezistat parosii asa mult si nu au dezertat inca de la noi inseamna ca ne pricepem cat de cat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Neata fetelor, cine bea o cafea cu mine, dupa cum bine stiti ieri am fost la urolog.
O bomboana de doctor(chinez la vreo 30 de ani), calm si zambitor , se pare ca sotul meu este ok din toate punctele de vedere, anantomic, fiziologic, hormonal, etc......de la 6 mil de zozo a trecut la 12 mil de zozo, in schimb toti sunt lesinati(nu se misca) iar morfologia nu e buna.....de ce ....nici doctorul nu a stiut sa raspunda.
A zis ca sunt probleme din ce in ce mai mari la barbati, barbati tineri pana in 30 cu probleme mari de fertilitate inxeplicabila. Ne-a zis ca noi suntem primul cuplu pe ziua de azi caruia le-a putut spune ca sunt sanse sa avem un bebe al nostru la restu le-a spus adoptie din start va dati seama ........ma uitam in jurul nostru in sala de asteptare eram cam 20 de cupluri dintre care 90% sub 30 de ani
Deci, ca sa recapitulez, ne-a dat separante, azi sun la centru ca sa vorbesc cu o asistenta pentru protocol(pentru tipul de tratament) sunt optimista simt ca sunt pe maini bune, o sa am chiar o asistenta care se va ocupa de mine zi de zi si pe care o pot suna de fiecare data cand am intrebari in privinta tratamentului.
Sotul mi-a interzis sa mai merg la servici, dupa ce venim din tara o sa ma dedic in totalitate proiectului bebe, mi s-a recomandat cursuri de yoga sau sa merg la acupunctura pentru a inlatura stresul, pentru a ma pregati psihic si fizic.

Gretta eu cred ca ar trebui sa incercati, am citit de cazuri cu azoospermie care au facut punctie testiculara si au reusit sa aiba bebe. Eu una sunt dispusa sa incerc orice si ca sa te incurajez un pic am sa-ti spun ce mi-a zis doctorul, atat timp cat femeia este ok sansele cresc pentru cuplu, dar daca femeia are probleme sunt sanse mai mici ca sarcina sa fie dusa la capat.
Eu te sfatuiesc sa fii pozitiva, stiu ca e greu, suntem cam in aceesi situatie si stiu ca nu e usor
Aleesicoo ce bine ti-o fi in concediu, pe mine incepe sa ma lase nervi la munca am clienti niste clienti parca-s batuti in cap.
Sa stii ca si noi ne-am gandit sa ne luam un animalut, am sa vad ce, sotul vrea pisica eu as vrea 2 canari
Eleia ma bag si eu la cafea ta ca eu pe-a mea am terminato deja.
Polo,Mvb, Lory, Cora unde sunteti fetelor

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/87KXm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Salutare!
Eu sunt noua pe aci....am si eu cateva nedumeriri.daca ma poate ajuta cineva cu un sfat. ne dorim mult un bb ...luna asta a intarziat cm cu 5 zile.tin sa precizez ca cel putin in ultimul an ciclul a fost f regulta(.31zile.) azi a dat peste mine. numai ca de data asta ma dor sanii in continuare, umflati..nu am dureri ca de obicei, cantitativ putin si maroniu....am facut 2 teste de sarcina, ambele negative..unde mai pui si ca am momente cand ma ia o greatzzaaa.ca niciodata mi-e sila de tigari si diverse mirosuri...oare ar trebui sa mai astept cateva zile?si apoi sa dau o fuga la medic?

Mergi la inceput

Dragaica si multe incurajari din partea mea.
Daca incepe sotul tratamentul sigur o sa fie bine. M-a distrat descrierea pe care ai facut-o medicului. "O bomboana de doctor(chinez la vreo 30 de ani), calm si zambitor"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Trutzi, Mihaela si Gabriel... multumim mult de tot!

Azi merg si eu la Tutunaru, sa vedem ce imi spune... mi-am luat foile de analize, foaia de observatie cu ovulatia si sa vedem ce mi-o zice...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Acum am sunat la centru si-am facut programare pe 26 august, incep sa am emotii, daca lucrurile merg asa cum ne-am planuit(daca or sa ne programeze pentru luna noiembrie) e posibil sa facem craciunul in trei
Mikka sa dea DD sa fie bine
Eleia stii ca sunt inebunita dupa majorete merci ca le-ai scos de la naftalina

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/87KXm4.png

Mergi la inceput

Bine zici Dragaica. Sper sa ai gura aurita si sa facem toate craciunul in 3.
Vai ce frumos ar fi.

Mergi la inceput