Locul fetelor Nou-Venite (5)
Raspunsuri - Pagina 9
trutzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gretta In urma unei spermograme facute de sotul meu am primit rezultatul de azoospermie, cu 0 mil spermato. Ni s-a spus ca la o biopsie se poate vedea daca canalele sunt blocate sau nu produce deloc spermatozoizi! Si doar asa vom vedea daca sunt sau nu "inotatori" Nu stim ce sa facem, sa facem operatia aia sau nu! Cum trec zilele avem tot mai mari retineri. |
Eu zic ca ar trebui sa puneti in balanta riscurile si avantajele si sa va hotarati.
Eu am citit aici cateva povesti de succes cu azoospermie. Incercati cu tratamente naturiste si vitamine timp de 3 luni si repetati spermograma.
eleia spune:
Buna dimineata,
Va astept la o 

cu zahar, fara zahar, cu lapte...fiecare cum doreste si la o
.
trutzi indraznesc sa te rog sa ne treci si pe noi: Elena-Iuliana si Sorin-Dan.
Vroiam sa va zic fetelor ca in concediu la fost in maramures si am vizitat cam 7-8 biserici si manastiri. Nu am stiut numele voastre de botez dar am aprins cate o lumanare si m-am rugat atat ptr mine cat si ptr voi.
mvb distractie placuta la nunta. Cred ca au meritat cele 4 ore de "chin" de la coafor. Nici mie nu-mi place sa merg la coafor, nu stiu de ce dar nu am rabdare. Si la capitolul par alb asa sunt si eu, mostenire genetica cred pentru ca asa sunt si parintii mei. Bine ca sunt tot felul de cosmeticale acum.
Florentina_C spune:
Neata, fetelor.
Vad ca ati ajuns la topicul nr 5. V-am urmarit din umbra de fiecare data. Vad ca unele dintre voi va pregatiti de concediu, altele de nunta, altele aveti treaba pe acasa.![]()
Eu , cred ca ma incadrez in ultima categorie din pacate.
Cu privire la proiectul bb,
ce sa va spun astept sa vina CM la sfarsitul saptamanii asteia sau la inceputul saptamanii viitoare. Deja am semne ca CM e pe drum.
V-am pupat pe toate.
Trutzi poti sa ma treci si pe mine la pomelnic? Nu stiu daca vreo problema ne-a impiedicat sa avem un bb pana acum , dar te simti mai bine cand stii ca il ai pe DD langa tine. Numele noastre: Florentina si Angheluta Adrian. Multumesc anticipat.

larissa_79 spune:
Fetelor la Manastirea Radu Voda din Bucuresti sunt moastele Sf Nectarie. Sunt multe cupluri care au mers si s-au rugat la racla Sfantului cu credinta, s-au dat cu ulei din candela si au dobandit apoi repede prunci.
Noi suntem bine...am avut doua zile de activitati...
sper sa se fi prins ceva. In alta ordine de idei sunt racita cobza si nici nu stiu ce sa i-au. Parca vitamina C era voie nu. Help!!!

Larisa si Alexia
(13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
S-o ajutam pe Alexia!
trutzi spune:
Neata fetelor 
eleia si Florentina C v-am trecut 
larissa_79 incearca si cu ceaiuri, impachetari cu otet sau tuica 
Eu cand sunt mai rau apelez la impachetari. Transpir bine bine si imi trece.

si apoi la
langa sot. Noapte buna