Locul fetelor Nou-Venite (5)
Raspunsuri - Pagina 8
trutzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleesicoo sotul meu face copii dar oricum iti dau si eu numele noastre daca nu te deranjeaza : ALEXANDRA SI COSTEL. |
Nu e doar pentru problemele barbatilor (eu am spus care este probleme noastra)
, nu am fost eu destul de explicita. Ideea este ca numai barbatii ajung acolo.
Sunt cupluri care sunt perfect sanatoase dar care nu au copii. Rugaciunile sunt si pentru femei si ptr barbati. Daca numai sotia are probleme se duce doar sotul
aleesicoo spune:
am priceput. scuze daca am facut vreo gafa

Apropo fetelor stiti daca sunt concursuri la pampers sau undeva sa imi inscriu si eu finutul?![]()
| Citat: | ||
citat din mesajul lui trutzi
Nu e doar pentru problemele barbatilor (eu am spus care este probleme noastra) , nu am fost eu destul de explicita. Ideea este ca numai barbatii ajung acolo. Sunt cupluri care sunt perfect sanatoase dar care nu au copii. Rugaciunile sunt si pentru femei si ptr barbati. Daca numai sotia are probleme se duce doar sotul ![]() |
trutzi spune:
| citat din mesajul lui aleesicoo am priceput. scuze daca am facut vreo gafa ![]() ![]() Apropo fetelor stiti daca sunt concursuri la pampers sau undeva sa imi inscriu si eu finutul? |
Nu ai facut, stai linistita
Gretta spune:
In urma unei spermograme facute de sotul meu am primit rezultatul de azoospermie, cu 0 mil spermato.
Ni s-a spus ca la o biopsie se poate vedea daca canalele sunt blocate sau nu produce deloc spermatozoizi! Si doar asa vom vedea daca sunt sau nu "inotatori"
Nu stim ce sa facem, sa facem operatia aia sau nu! Cum trec zilele avem tot mai mari retineri.
aleesicoo spune:
parerea mea e ca ar fi bine sa incercati sa faca si biopsia sa inlaturati orice banuiala. Orice decizie ati lua va doresc numai bine si multa sanatate

| citat din mesajul lui Gretta In urma unei spermograme facute de sotul meu am primit rezultatul de azoospermie, cu 0 mil spermato. Ni s-a spus ca la o biopsie se poate vedea daca canalele sunt blocate sau nu produce deloc spermatozoizi! Si doar asa vom vedea daca sunt sau nu "inotatori" Nu stim ce sa facem, sa facem operatia aia sau nu! Cum trec zilele avem tot mai mari retineri. |