Locul fetelor Nou-Venite (5)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo
sotul meu face copii dar oricum iti dau si eu numele noastre daca nu te deranjeaza : ALEXANDRA SI COSTEL.

Nu e doar pentru problemele barbatilor (eu am spus care este probleme noastra) , nu am fost eu destul de explicita.
Ideea este ca numai barbatii ajung acolo.
Sunt cupluri care sunt perfect sanatoase dar care nu au copii. Rugaciunile sunt si pentru femei si ptr barbati. Daca numai sotia are probleme se duce doar sotul

Mergi la inceput

mvb,Gretta,aleesicoo v-am trecut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

am priceput. scuze daca am facut vreo gafa
Apropo fetelor stiti daca sunt concursuri la pampers sau undeva sa imi inscriu si eu finutul?

Citat:
citat din mesajul lui trutzi

Citat:
sotul meu face copii dar oricum iti dau si eu numele noastre daca nu te deranjeaza : ALEXANDRA SI COSTEL.

Nu e doar pentru problemele barbatilor (eu am spus care este probleme noastra) , nu am fost eu destul de explicita.
Ideea este ca numai barbatii ajung acolo.
Sunt cupluri care sunt perfect sanatoase dar care nu au copii. Rugaciunile sunt si pentru femei si ptr barbati. Daca numai sotia are probleme se duce doar sotul

Mergi la inceput

Citat:

am priceput. scuze daca am facut vreo gafa
Apropo fetelor stiti daca sunt concursuri la pampers sau undeva sa imi inscriu si eu finutul?

Nu ai facut, stai linistita

Mergi la inceput

ati adormit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gretta spune:

In urma unei spermograme facute de sotul meu am primit rezultatul de azoospermie, cu 0 mil spermato.
Ni s-a spus ca la o biopsie se poate vedea daca canalele sunt blocate sau nu produce deloc spermatozoizi! Si doar asa vom vedea daca sunt sau nu "inotatori"
Nu stim ce sa facem, sa facem operatia aia sau nu! Cum trec zilele avem tot mai mari retineri.

Mergi la inceput

Trutzi: multumesc tare mult!

Mergi la inceput

parerea mea e ca ar fi bine sa incercati sa faca si biopsia sa inlaturati orice banuiala. Orice decizie ati lua va doresc numai bine si multa sanatate

Citat:
citat din mesajul lui Gretta

In urma unei spermograme facute de sotul meu am primit rezultatul de azoospermie, cu 0 mil spermato.
Ni s-a spus ca la o biopsie se poate vedea daca canalele sunt blocate sau nu produce deloc spermatozoizi! Si doar asa vom vedea daca sunt sau nu "inotatori"
Nu stim ce sa facem, sa facem operatia aia sau nu! Cum trec zilele avem tot mai mari retineri.

Mergi la inceput

Multumesc tare mult!

Mergi la inceput

nu ai pt ce

Citat:
citat din mesajul lui Gretta

Multumesc tare mult!

Mergi la inceput