Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (45)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Cami succes cu teza......in ce domeniu e teza?
pupici multi Antoniei
Alina

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

..............................................

Nimic nu este intamplator!
..............................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

www.calendar-ortodox.ro/luna/septembrie/septembrie01.htm" target="_blank">Sinaxarul de azi.

Sa va fie de folos!

ALBUM
POZE RECENTE

8 si 4 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 7+ - IUSTIN/IUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaraAnisia spune:

buna ziua, dragi prietene,

va postez mai jos un link care pe mine m-a linistit http://www.ioanguradeaur.ro/869/roadele-necazurilor/
poate ca a mai fost postat sau poate unele din voi ati citit deja acest material dar eu am simtit nevoia sa-l impart cu voi, dragutelor.

Deeva, bine ai revenit!
Cleo, sanatate si numai bucurii
Happymum, ma bucur ca treci mai des pe aici

Sandaa

Aingriv, ce mai faci, draguta?

tuturor celor care citesc le doresc sa aiba o toamna frumoasa, cu vesti foarte bune, cu minuni in burtici si in brate

Cu mult drag,

Mara

Cu Dumnezeu in gand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pamy_ggg spune:

Buna ziua.Desi nu prea am scris aici(desi citesc tot timpul),vreau sa va zic ca am si eu in pantece unmic si am reusit dupa 4 ani sa raman insarcinata cu ajutorul lui D-zeu.Acum ma rog sa fie totul bine pana la sfarsit.Daca se poate sa ma treceti pe cealalta lista de rugaciune pt pruncul din pantece.Doamne ajuta!

pamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeva73 spune:

pamy_ggg ma bucur sa fiu prima care te felicita. Domnu' sa te ocroteasca dimpreuna cu pruncu' ce-l porti in tine.

Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luca2008 spune:

"Prin p#259;timirea continu#259; dobândesc rezisten#355;#259; #351;i vitejie, r#259;bdare #351;i n#259;dejde."
Mara , deeva, caciantoni , livsy , sandaa eu va multumesc pentru tot ce postati.
Am ramas datoare fetelor care ma intrebau ce mai fac.:(
Stiu ca anul acesta nu am fost foarte activa si imi cer scuze.
Problemele de sanatate au venit in lant..
Poate fetele care sunt mai vechi isi aduc aminte poate cat eram de optimista.Nu vreau sa sune a deznadejde dar....
Astazi am facut o noua colposcopie dupa interventia chirurgicala si ii multumesc Maicutei Sfinte, lucrurile sunt aproape bune.
Stand de vorba despre FIV , copii...doctora imi spune foarte sincer: "
eu va inteleg , dar la problemele dvs. de sanatate va rog mult sa nu faceti asta cu orice scop . De fapt nu stiu daca organismul dvs. va mai suporta acest soc. Puteti incerca unu maxim 2FIV" !!!!???
Am plecat de acolo cu capul in jos gandindu-ma ca ok...fac FIV...dar cu ce scop? Imi termin organismul si daca nici asa nu se indura Sfantul de noi? Nu cred ca ma voi putea uita asta seara in ochii sotului meu fara sa nu plang. Doamne , daca ati sti cum se lumineaza la fata cand vorbeste de copii pe care spera si crede din suflet ca ii va avea
Oare sunt deja resemnata?
Nici nu stiu ...nu mai cred in sansa mea?
”Construieste-ti in minte o imagine a reusitei tale. Pastreaza aceasta imagine cu tenacitate, nu ii permite sa dispara. Mintea ta va cauta modalitati de a dezvolta aceasta imagine ... Si nu-ti imagina nici un fel de obstacole.“Norman Vincent PealeDoamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaraAnisia spune:

Luca, draga prietena , mult curaj si incredere in Dumnezeu.
ai un PM

Cu Dumnezeu in gand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

pamy_ggg felicitari pentru samburel, sa stea acolo pana la 40 de spatamani. sanatate si sarcina usoara.

mara , incerc sa fiu mai activa. uneori imi reuseste.

luca of, te pup. nu stiu ce sa zic... sa iti ajute Domnul sa alegi cum iti e mai bine. iti transmit multe imbratisari, sa prinzi puteri noi.

Blog

Mergi la inceput

Dumnezau sa ne ajute fete si Cipicah'

Iertare imi cer ca abia acum am reusit sa cetesc toate mesajele din urma.

anaomaria tare m-am bucurat sa aflu ca esti bine si ne urmaresti... despre greutatea sarcinii pot numa' sa spun ca te cred. As vrea, totusi ca intr-o buna zi sa ajung sa spun ca te inteleg... asta daca sa'nvoieste Domnu' sa zamislesc si eu. Pana atunci asteptam sa ne dea Maria Parascheva strigat ca s-o nascut.

ioanact am vazut pozele si mi-o placut concediu' tau.

yoyoyo bine ai venit! Te asteptam la rugaciune sara pe la ora 21.

MaraAnisia cu serviciu mere treaba cam incet... ase ardeleneste, da' nu ma plang. Multumesc pentru aprecieri, repet ce-am mai zis pe topic, nu-s eu de lauda aicea ci Domnu' Bunu' ca El m-o facut pe mine. Is doar un instrument in mana Celui ce ma dau... de ma dau Binelui acolo mi-s, iara de nu sabie ma numesc in slujba intunericului.

livsy ai facut un sondaj... eu citesc uneori din scriptura. As putea sa ma laud ca am cetit Noul Testament da' n-o fac fi'nca dejaba am citit ca nu am intales talcu' multor versete. Asa ca am apelat la interpretarile celor luminati de Sfantu' Duh. Multumim ca duci subiectu' mai departe si te ocupi de noi, multumim pentru psalmi!

mada 23 mai ii actual anuntu' tau umanitar despre o donatie de sange pentru o mamica???
Si eu il citesc pe marele Cleopa. Datorez lui Ilie Cleopa mare parte din ceea ce am ajuns acum. Povetele sale or aprins becu' in noaptea mintii mele.

happymum adevar zici tu despre rugaciunea buzelor... marturie aduc aicea ca sunt zile in care asa ma rog... superficial.

mvb fie ca Domnu' Bunu' sa-ti umple golu' din pantec lasat de ingerasul Denis, asta cat mai repede. A, sa stii ca si mie mi-i dor de Anutzele noastre gravidute. Ce-or mai face?

Mergi la inceput

O venit vremea sa va spun cum m-or ajutat povetele lui Ilie Cleopa
Candva in februarie 2009 eu m-am lasat posedata de rau. Nu exagerez, vocea mi se schimbase, eram neagra in jurul ochilor si aveam o stralucire diabolica in privire... ca sa intalegeti, aratam ca in poltergeist. Am zis barbatului sa-mi ascunda toate cartile sfinte si icoanele de pe pereti fi'nca vederea lor ma arde. Atunci am strigat la cer impotriva Domnului si am promis ca ma vand raului pentru a primi in schimb prunci. Taina mi-i si-n zi de azi pentru ce, sau datorita cui eu n-am ajuns in iad??? Da' ultima farama de Lumina ce mi-o mai ramas m-o indemnat ca sa mai tin un post... cel al Sfintelor Pasti.
S-o'nceput postu', v-am gasit pe voi, am prins incet, incet drag de rugaciune. Am vizitat cateva manastiri cu lista noastra'n brate. La una din aste manastiri diavolu' mi-o vorbit din usa altarului. Cum asa? Aveti rabdare ca va zic...
Vorbind cu staretu dupa liturghie despre durerea noastra am primit un sfat inselator din partea lui. Sa ne intalegem, nu acuz pe nime', toti putem cadea in ispita. Dupa ce ne-o facut rugaciuni de dezlegare la icoana Maicii Domnului staretu' ne-o zis urmatoarele:
- Puteti incepe de azi sa faceti prunci
- Bine, da' ii post, i-am replicat nedumerita de asemenea povata
- Dragii mei, dara voi nu calcati postu'... ca femeia si barbatu', prin sfanta taina a cununiei, devin un singur trup. iar in scriptura nu zice nicaierea ca este oprit femeii sa se impreune cu barbatu' ei in timpu'l postului.
- La asta nu m-am gandit, am raspuns eu mirata.
- Si sa stii ca pacatu' ii al tau daca barbatu' iti mere la alta femeie din cauza ca tu nu te culci cu el.
Am plecat acasa si-n mintea mea se ducea o lupta. Ce sa fac? Daca-i asa cum zice parintele atunci gresesc fata de barbatu' meu. Iara daca nu-i asa cum zice el atunci gresesc fata de Dumnezau ca nu respect postu'... La finele zilei am stat in genunchi si am rugat pe Domnu' sa ma ierte daca gresesc, da' nu ma pot culca cu omu meu in post. Si daca'i voia Lui sa am prunci atunci sa mi-i deie cand ii slobod...
Imediat ce am luat hotararea asta Lumina o facut lumina in capu' meu... O dat Bunu' Dumnezau de mi-am adus de'aminte povetele lui Cleopa, cum ca diavolu' ia chip de inger sa te amageasca ca sa te inchini lui. Si de esti mandru ii pici in plasa.
Si tot atunci mi-am mai amintit ceva... o vorba mare si spurcata pe care am zis-o cand am fost posedata de rau, si anume:
"ma dau raului ... si am sa fac copii in vinerea mare cand o murit Hristos pe cruce. Si de nu vei vrea tu barbate am sa-i fac cu altul. Atat de mult mi-i traba ca is in stare sa-mi vand sufletul ca sa-i am."
Vedeti voi dara, de nu ceteam eu pe Cleopa, Domnu' sa-i hodineasca sufletu, ma-ntreb cine ar fi aprins becu' in capu' meu plin de intuneric?
Si inca un lucru va mai zic, aveti grija ce scoateti pe gura ca nu stim ceasu'n care spunem si cuvantul otravit ne poate ajunge din urma, ase cum era eu sa patesc. Doamne in veci Fi laudat ca m-ai scapat si de data asta! Nici nu vreau sa ma gandesc ce osanda m-astepta de ascultam de bietul staret care-si afla si el pedeapsa pentru spurcata de mine.

Mergi la inceput