Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (45)
Raspunsuri - Pagina 21
deeva73 spune:
luca 2008 Cleopatra imi amintea zilele trecute ca Domnu' ne da bolile ca plata a pacatelor noastre. Si tot El ne afla si leacul. Eu te am in continuare pe lista la bolnavi si asa ma voi ruga pentru tine. Tine post cand ii randuit, roaga-te, mergi la liturghie, spovedeste-te si te impartaseste... Ajuta enorm, crede-ma, tu nu stii cum am fost in iarna.
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
pogonici1977 spune:
daca e sa mergem vom merge cu trenul pana la urma
nu stiu...dar cred ca am cazut intro stare amandoi de care greu ne putem reveni..efectiv..toate se tin lant...
bietul de el..sotul meu..e un pachet de nervi..trist...

efectiv a ajuns la apogeu....nu mai rezista in atat stres..probleme...economie financiara..si tot asa
avem un drum atat de greu incat mi se pare un capat de drum care nui vede finalul
imi vine mereu sa plang..........am obosit
duminica merg sa vb cu parintele nostru de suflet.de la pascani...am nevoie de un sfat duhovnicesc...nu mai stiu care e drumul cel mai bun de parcurs
uite azi eu sunt ziua 14..credeti ca nu ne mai trebuie ceva..cel putin acuma..e ca si cum miar cineva sa mamanc ceva fortat...incercam dar nu stiu daca iti mai arde de asa ceva
doamne ajutane.........
georgia_c spune:
luca2008, roaga-L pe Dumnezeu , roaga ce sfant simti tu aproape de sufletul tau , sa te povatuiasca ..cumva vei intelge , vom intelege toate care ne este drumul ;pt faptul ca tu esti aproape bine , cum spui , ai de ce ii multumi Domnului , si de va randui sa ai si un bebelus il vei avea cumva; stiu ca e greu de acceptat , stiu ca suna , cum numai tu poti sa intelegi , caci nimeni nefiind in situatia ta nu are cum te intelege .. io am trecut intr-o perioada de timp , printr-o situatie f putin asemanatoare , insa la vremea respectiva , in 2005-2007 , cand faceam tratament pt sclerodermie si aveam clar interdictie pt bb, nu aveam de unde sa stiu cand si daca voi putea vreodata sa am un copilas al meu.. si uite-ma incercand .. e prima mare batalie pe care am castigat-o .. crezi in sansa ta , cu tarie si imcredere in DD , tot El , doctorul sufletului tau , ti-o va oferi , atunci cand tu vei tipa mai tare Doamne de ce eu ?...
deeva ..
acum ceva vreme ,legat de impreunarea in post si nu numai ..
nu ma intelegeti gresit , nu , si io sunt de acord cu postul dar uite ce spune parintele arsenie papacioc :"Relatia dintre sot si sotie , ramane o problema delicata .Nu se poate porunci:-"porunca dau voua -marti si joi".Daca ar fi singur ar putea primi porunca .Trebuie sa stie sa fie armonios... DIntree doua rele alegi raul cel mai mic.Decat sa-si caute alta pereche pt a pacatui , mai bine cedeaza unul dintr ei .Daca se intampla sa fie "impreuna" in posturi si in sarbatori , sa se spovedeasca ." citat din "Iata duhovnicul-vol 2-pag.138"
imi voi mai face vreme sa va mai scriu cateva citate, caci parintele papacioc , vorbeste tare fain ,si are o vorba care mi-a ramas la suflet ... pacatosul e ca omul care se ineaca , dupa ce reusesti sa-l salvezi nu-l certi ca e ud .. masura in canoane , este indemnul parintelui , smerenie si multa iubire de aproape
edit :uitasem sa pun pagina citatului![]()
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Ajutati-o pe Alexia www.alexiatoma.ro
Multumesc
deeva73 spune:
georgia ce-mi pare de bine ca te vad pe forum. Si mie-mi place abordarea parintelui Papacioc la fel cum tare drag mi-i parintele Teofil Paraianu. Insa, crede-ma la halul in care ajunsesem cuvantul aspru al lui Cleopa mi-o ajutat de-am vazut cat mi-s de murdara. Iara terapia de vindecare o trabuit in cazu' meu sa fie pe masura raului care intrase in mine.
Da, am fost posedata, vorbesc din propria experienta. Cu cat raul ce te-o patruns ii mai mare cu-atata rugaciunea si postu' traba sa fie mai aspre. Iar daca mana ta sau piciorul tau te sminteste, taie-l si arunca-l de la tine, ca este bine pentru tine sa intri in viata ciung sau schiop, decat, avand amandoua mainile sau amandoua picioarele, sa fii aruncat in focul cel vesnic. Matei cap. 18, 8... Atunci cand ai lasat diavolu' sa te patrunda asa cum eu am facut, de vrei sa te vindeci tai raul din radacini. Si unde-si are raul radacini? In placerile noastre. La ce renuntam in post? La cat mai multe din placerile acestei lumi.
monimo spune:
Doamne ajuta!
Ma bucur sa va gasesc sanatoase. Acolo unde sunt incercari sa ne rugam ca toate ne sunt date spre luminare si invatatura si raul care credem ca ni se face ii poate un mare bine..dupa furtuna vine si soarele si invers...
Depun si eu marturie pentru nezamislirea in post...Parintele Augustin de la Aiud cand mi-a dat ulei de la candela mi-a amintit dupa ce m-a ascultat spre tinere de minte... atata lucru....orice ar spune doctorii numai marti si joi impreunare pentru zamislire de prunci. Stiam eu demult, ca posturile toate le tinem...dar am inghitit greu ca barbatu e barbat. Dar cum m-am dus eu pacatoasa cu capu plecat la barbatu meu si i-am spus, el luminos mi-am spus asa si facem cum ai crezut altfel?...Deci e mare lucru sa ai un barbat intelegator. Noi ne rugam impreuna si in 7 ani cat am facut ieri de casnicie lui nu am ce-i reprosa. Mie da. Sa ne rugam dimineata pentru sotii nostri cu rugaciunea sotilor unu pentru altu si cu ei impreuna si mare bucurie o sa avem.
M-au purtat pasii la sfarsitu asta de august in Muntii Apuseni comoara de rai si lumina ce is muntii astia. Si daca anu asta am facut 33 de ani mi s-o randuit niste lucruri tare frumoase.. ca e al 3-lea loc din lumea asta unde vroiam io sa ajung demult si uite ca am ajuns si aici toate in anu de gratie 2009. Mai precis intr-un loc numit ROSIA MONTANA despre care citesc de 10 ani, fiind cu sufletu aproape de necazurile oamenilor de acolo. Multe dintre voi poate stiti despre ce e vorba...
Sa va spun ca Dumnezeu si Maica mi-au calauzit pasii si am intalnit oamenii despre care citisem in Formula AS, ca am vazut locuri ca am auzit povesti din gurile lor? Asa e... acolo o comunitate de 800 de fumuri, cea mai veche asezare atesta din Romania (anul 131) e astazi o minune in parasire care mai tine capu sus datorita unei maini de oameni care nu vreau sa plece in ruptu capului din casele natale si locurile mosilor si stramosilor. Sa mergeti la Rosia Montana cat o mai avem ca va ramane la suflet pe veci. Peisaje idilice, galerii vechi de mii de ani pentru care toata lumea ar face coada nesfarsita sa le vada in oricare alt loc din lume s-ar afla si le-ar pretui, moti cumsecade, liniste si pace...Si toate proiectate sa dispara pentru ca anumiti straini vreau sa faca una cu pamantu un munte intreg ca sa scoata ultima urma de aur.
Zice o vorba ca daca iti vinzi casa parinteasca iti vinzi sufletul...si cam 80% din suflete is duse acolo...oameni batrani mutati de copii la oras...care mai vin in Rosia lor si plang in fata portii casei care nu mai ii a lor si iau apa din izvoru de unde o baut o viata. Unii spanzurati de dor, altii morti fara sa stie nimik, altii ca niste statui vii prin blocuri departe...
O sa pun mai jos si niste poze sa le vedeti cu locuri si oameni si un link pentru semnarea unei petitii de solidaritate cine stie si vrea.
Blestemu aurului a urmat si distrus multe civilizatii si azi fac un apel la noi toate sa zicem si noi o rugaciune pentru comunitatea din Rosia Montana. Dumnezeu nu lasa degeaba sa se intample lucrurile astea...Or fi pacate de tras acolo. Dar Rosia Montana e toata Romania si acolo exista alternativa distrugerii mediului si a galeriilor si a familiilor. Nici o suma de bani nu poate cumpara raiul de acolo...
http://picasaweb.google.com/monicaungur/ROSIAMONTANASCARISOARA_AUG2009#
http://www.petitieonline.ro/petitie-p46243046.html
Manca-ne-ar raiu pe toti... deeva. Te pup si pe voi toate
deeva73 spune:
monimo La multi ani si rodnici de casnicie sa-ti deie Domnu'!
Gata eu am semnat petitia!
Ce vesti mai aveti de bolnavii nostri?
Livsy spune:
Fete dragi,
Va invit la un nou capitol aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=141858
Sa ne ajute Dumnezeu sa fie plin de vesti bune!