Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (45)
Raspunsuri - Pagina 19
happymum spune:
si la noi a venit o incercare astazi. sotului, se pare ca i s-a redus salariul cu 200 lei...
dar timpul de lucru e acelasi...
anul trecut, cand "nu era criza", sotul a stat cam 2 luni acasa din lipsa de clienti/comenzi... bani a luat normal totusi... anul acesta, "e criza", nu? ei bine, comenzile sunt duble, timpul de lucru s-a dublat... numai salariul s-a redus... mmmm... e criza, da... ce sa spun... romanica.
_
www.feminitate.org/" target="_blank">De doula: Feminitate si fertilitate
Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani
Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2
deeva73 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui happymum Doamne... fetelor, ati vazut la stiri cazul din suceava cu femeia gravida in 9 luni si habar nu avea cica? s-a internat in spital cu tensiune mare si ceva jena ginecologica. a controlat-o un ginecolog si NU si-a dat seama ca are un prunc in pantec... Doamne! si alta doctora a zis ca ca ea a controlat-o la ficat si mai sus, nicidecum daca e gravida ori ba... si cica din punctul ei (doctora) de vedere, nu a gresit cu nimic... sa il fi vazut pe doctorul ginecolog ce fata avea si cum a spus ca nu a vazut sarcina femeii... ca un copil plangacios. cica avea 140 kg si ca de aia nu a vazut nimeni nimic. dar ea? femeia? s-a dus la wc, si cica habar nu a avut ca a nascut... ea zice ca au fost niste cheaguri de sange... au descoperit fatul mort in wc, instalatorii... ca se infundase toaleta. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() offfffff.......... |
nu'ntaleg... ce zici tu aci ii real? sau doar ne povestesti un film horror? Scuze ma minunez si eu ... ca de'o bucata vreme nu ma mai uit la stiri. Doamne iarta-ne pe toti ca de multe netrebnicii suntem capabili noi, rasa umana.
Stiti voi ce gand mi-o dat Domnu' Bunu' tomna acuma? Sa ma rog pentru toti "gresitii". Ca si femeia aia, dimpreuna cu doftorii is niste bieti gresitori ca si mine. Si mila traba sa ne fie de ei, si-ngaduinta s-aratam precum propriei persoane. Iara' sa nu judecam faptele lor ci sa ne rugam Domnului sa le deie limpezimea mintii ca sa vada ce-or facut. Si vazand grozavia faptei lor sa se roage de iertare.
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
Livsy spune:
Buna seara, fete dragi,
S-o luam metodic:
Sandaa, superba rugaciunea postata de tine. Multumim! 
Pogonici, eu personal sunt sigura ca sunt incercari si, daca mi se permite sa spun asa, "semne" sa nu va duceti. Nu regretati, este spre binele vostru... Inteleg ca sotul tau este bine, asta da motiv de multumire! Asta e tot ce conteaza in acest moment, ca voi sunteti sanatosi.
Caciantoni, ai aparut... [:-)]
Deeva, bine ai revenit, tare frumos mai scrii! Dumnezeu sa iti rasplateasca!
A propos de povestea de mai sus... va spun doar ca prietena mea a avut mari probleme cu greutatea (acum nu mai are, a slabit, Slava Domnului!!!) si cand a fost insarcinata nu se vedea absolut nimic. In rest, vorba Deevei, pentru cine isi doreste liniste in casa, stirile TV sunt de domeniul trecutului, asta e...
Georgia, iar ai disparut? Ce mai faci? Si despre fetita ce vesti ne mai aduci?
Happymum, multumim pentru link!
Va doresc noapte buna si linistita si o zi frumoasa maine, pe 1 septembrie!
Va
pe toate mult mult!
Doamne Ajuta!
Livsy spune:
Iata si Psalmul, sa fie de folos!
Psalmul 15:
Un psalm al lui David.
1. Pazeste-ma, Doamne, ca spre Tine am nadajduit.
2. Zis-am Domnului : " Domnul meu esti Tu, ca bunatatile mele nu-Ti trebuie ".
3. Prin sfintii care sunt pe pamantul Lui, minunata a facut Domnul toata voia intru ei.
4. Inmultitu-s-au slabiciunile celor ce alearga dupa alti dumnezei. Nu voi lua parte la adunarile lor cu jertfe de sange, nici nu voi pomeni numele lor pe buzele mele.
5. Domnul este partea mostenirii mele si a paharului meu. Tu esti Cel care imi asezi mie iarasi mostenirea mea.
6. Sortii mi-au cazut intre cei puternici, ca mostenirea mea este puternica.
7. Binecuvanta-voi pe Domnul, Cel ce m-a inteleptit; la aceasta si noaptea ma indeamna inima mea.
8. Vazut-am mai inainte pe Domnul inaintea mea pururea, ca de-a dreapta mea este ca sa nu ma clatin.
9. Pentru aceasta s-a veselit inima mea si s-a bucurat limba mea, dar inca si trupul meu va salaslui intru nadejde.
10. Ca nu vei lasa sufletul meu in iad, nici nu vei da pe cel cuvios al Tau sa vada stricaciunea.
11. Cunoscute mi-ai facut caile vietii; umplea-ma-vei de veselie cu fata Ta si la dreapta Ta de frumuseti vesnice ma voi satura.
Doamne Ajuta!
deeva73 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sandaa Va postez o rugaciune care mie imi place mult „Doamne si Stapanul vietii mele, duhul trandaviei, al grijii de multe, al iubirii de stapanire si al grairii în desert nu mi-l da mie. Iar duhul curatiei, al gandului smerit, al rabdarii si al dragostei, daruieste-l mie, robului Tau. Asa Doamne, Imparate, daruieste-mi ca sa-mi vad gresalele mele si sa nu osandesc pe fratele meu, ca binecuvantat esti in vecii vecilor. Amin”. ( Sf. Efrem Sirul) |
sandaa fi'nc-am lipsit o saptamana incheiata recunosc ca am cetit mesajele in diagonala pentru a ajunge la zi. Iertare draga me' ca am trecut peste rugaciunea ce ne-ai facut-o cunoscuta... Mult mai frumos decat eu pot gandi o exprimat in vorbe simple acest sfant cee' ce incercam sa zic mai devreme... sa nu ne grabim in a ne judeca fratele gresitor.
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
Livsy spune:
Buna dimineata TUTUROR!
Aseara, spre rusinea mea, nu m-am gandit la un lucru: Cleopatra, iti multumesc pentru tot ce faci pentru noi! Dumnezeu sa iti rasplateasca, sa te binecuvanteze cu Darurile Lui minunate in continuare! Eu simt ca esti aproape de noi si cred ca Rugaciunea ta ne ajuta foarte mult! Multumesc!
Ce mai fac baieteii tai?
Te pup si te imbratisez! Doamne Ajuta!

Deeva, multumesc ca ne-ai impartasit si noua despre intalnirea la telefon cu iubita noastra Cleo. Ma bucur pentru tine si stiu ca si tu esti o fata deosebita, Dumnezeu sa te binecuvanteze si sa te rasplateasca! 

, de mii de ori, la toata lumea! Sa aveti o zi frumoasa, binecuvantata! Happymum, nu fi suparata, ai sa vezi ca aveti sa primiti altceva mai pretios in schimbul acelor banuti, eu asa cred! 

Doamne Ajuta!
happymum spune:
buna dragele mele si cipicah.
livsy nu sunt chiar suparata, desi stiu ca nu e tocmai ok.
ce ma doare cel mai tare e ca mi-e sotul suparat. aseara era negru de suparare. ii e ciuda si lui, ca munceste mult... iar nepotul si finul... stiti voi treaba cu favoritismele de genul asta.
_
Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2
happymum spune:
eu nu stiu mai nimic de Cleopatra, doar ce am citit putin.
insa fetele iti sunt recunoscatoare, si stiu ele de ce.
asa ca si eu iti multumesc.
_
Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2
cami_antonia spune:
hei
neata si de la noi
fetele am trecut doar sa va salut
sa va multumesc pt cele urate pt teza
cleo te pup mult daca ne citesti ... sa fiti sanatosi si sa ne mai scrii cand ai o tara de timp liber
doamne ajuta!
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
Ioanact spune:
Doamne Ajuta!
happymum nu, bre, Ginoo
, nu ai scris ca nu ar fi 31 August, dar ma gandeam ca tb postat azi pe 1 Septembrie, in fne...multumim ca ai postat link-ul!
Noi, azi am fost la biserica, a fost frumoasa slujba.
Dupa 12:30 , voi suna la cabinet sa imi fac programare pt eco si control, sa vad cand ma programeaza, in schimb am vb cu Dr (Dr Savu Dana Cornelia), si mi s-a parut f de treaba.
ALBUM
POZE RECENTE
8
si 4 maselute
Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
7+ - IUSTIN/IUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!